LLB (Hons) Law with Criminology

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

Verbeter uw kennis en inzetbaarheid door een kwalificerende licentiaat in de rechten te behalen en ontwikkel tegelijkertijd kennis over crimineel gedrag en de oorsprong ervan. In dit gecombineerde programma verwerf je een solide basis in zowel juridische als criminologische principes, waaronder vakspecifieke vaardigheden, intellectuele vaardigheden, praktische professionele vaardigheden en algemene overdraagbare vaardigheden.

Overzicht

Deze fascinerende en alom erkende bachelordiploma met de mogelijkheid om criminologie te studeren, leent zich voor aankomende studenten die een Qualifying Law Degree (QLD) willen behalen, terwijl ze kennis ontwikkelen over crimineel gedrag en de oorsprong ervan *.

De cursus behandelt een breed scala aan uitdagende en tot nadenken stemmende juridische onderwerpen, waaronder contractenrecht, recht van onrechtmatige daad, grondrecht, aandelen en trusts en een aantal inhoudelijke en optionele wetmodules. De toevoeging van modules in de criminologie maakt dit programma echt uniek en biedt de mogelijkheid om vaardigheden en kennis op het gebied van sociale wetenschappen te ontwikkelen. Onderwerpen als criminaliteit en maatschappij, justitie en straf en strafrechtelijk onderzoek zullen sociologische, juridische en economische theorieën introduceren die een aanvulling zullen zijn op de juridische kennis die u opdoet.

Het bestuderen van zowel de wet als de criminologie maakt een gecombineerd begrip van deze twee uitdagende disciplines mogelijk, waardoor je kennis wordt verruimd en ook het scala aan overdraagbare vaardigheden dat je zult ontwikkelen.

Ontwikkeld en gegeven door vakdeskundigen in beide disciplines, biedt deze cursus een uitstekende gelegenheid om uw loopbaanontwikkeling te verbeteren en uw inzetbaarheid te verbeteren. Je zult voorbereid zijn op de werkgelegenheid op een groot aantal verschillende gebieden, omdat je een solide basis verkrijgt in zowel juridische als criminologische principes, terwijl je alle vakspecifieke vaardigheden, intellectuele vaardigheden, praktische professionele vaardigheden en algemene overdraagbare vaardigheden omvat die zijn uiteengezet door het QAA-onderwerp benchmarks.

* De startdatum en details van deze cursus zijn nog steeds onder voorbehoud van goedkeuring door de universiteit. In het geval dat goedkeuring niet wordt verleend op de startdatum van uw cursus, wordt een alternatieve datum aangeboden of wordt een volledige terugbetaling gegeven. Als we wijzigingen in dit programma moeten aanbrengen als onderdeel van het validatieproces van de University of Essex, zullen we dit zo snel mogelijk aan u communiceren.

Leren en beoordelen

Online studeren geeft je de vrijheid om te studeren waar en wanneer het jou uitkomt - thuis, tijdens je lunchpauze of waar dan ook, je hebt toegang tot internet.

Al onze online cursussen hebben een indicatieve studieduur die een leidraad is voor hoe lang uw cursus duurt om te voltooien. De werkelijke duur kan langer of korter zijn, afhankelijk van uw studieluik, studie-opties zijn gekozen en beschikbaarheid van de module. Het is mogelijk om je studies sneller af te ronden dan de indicatieve cursusduur door op bepaalde momenten modules te verdubbelen; minimale studieduur duurt echter wel.

Al onze cursussen hebben het hele jaar door vaste startdata. Ons academisch jaar is georganiseerd in modules, meestal met een pauze van één of twee weken tussen modules en een gestructureerde onderbreking van drie weken voor de kerstperiode. Studenten ontvangen een cursusrooster tijdens het sollicitatieproces.

Lesmethoden en stijl

Omdat we een 100% online universiteit zijn, gebruiken we een virtuele leeromgeving in plaats van een traditionele campus. Het systeem traceert en beheert het leerproces in realtime en biedt u directe toegang tot uw leermateriaal.

Dit leerplatform stelt zowel studenten als docenten in staat om actief deel te nemen aan real-time gesprekken en u kunt luisteren en kijken, live lezingen en seminars geven via internet. Alle cursussen worden alleen in het Engels aangeboden.

Je wordt gedurende je cursus ondersteund door een toegewijde studentenadviseur en hebt de mogelijkheid om regelmatig contact te hebben met medestudenten en je mentor. Om ervoor te zorgen dat je de ondersteuning krijgt die je van je mentor nodig hebt, hebben we onze klasgroottes voor 20 studenten.

Beoordeling

We hanteren een opdrachtgerichte beoordelingsmethode in plaats van examens. LLB (Hons) Law with Criminology-opdrachten is gebaseerd op echte werkervaring en wordt voortdurend beoordeeld door docenten.

U bent altijd op de hoogte van uw huidige voorlopige rang vanaf het begin van het programma, zodat u het succes van uw huidige studiemethoden kunt evalueren en duidelijk kunt aangeven welke gebieden verbeterd moeten worden.

Wij zijn van mening dat deze transparantie u de informatie geeft die u nodig hebt om het beste uit uw cursus te halen. We bereiken dit door:

 • uw cijfers duidelijk laten zien in uw cijferboek, dat kan worden bekeken wanneer u zich aanmeldt op het leerplatform
 • de snelle doorlooptijd van het werk beoordeeld om ervoor te zorgen dat uw cijferboek altijd up-to-date is
 • het beoordelen van je werk doorheen de module in plaats van te wachten op de eindexamenexamens
 • ervoor zorgen dat u regelmatig contact hebt met uw studentenadviseur
 • de eenvoud en transparantie in het ontwerp van onze beoordelingscriteria

We hebben ook een beleid om ervoor te zorgen dat het werk van studenten authentiek is. Naast het feit dat alle werkzaamheden frequent worden beoordeeld, gebruiken we een goed ingeburgerd elektronisch controlesysteem om te controleren op plagiaat.

Na succesvolle afronding van uw LLB (Hons) Law with Criminology degree, wordt u uitgenodigd voor een afstudeerceremonie aan de University of Essex, Colchester Campus.

Carriere vooruitzichten

We zijn toegewijd aan het verbeteren van de inzetbaarheid van onze afgestudeerden. Onze online cursussen bieden u de mogelijkheid om uw carrièrevooruitzichten te verbeteren en potentieel te verdienen met een combinatie van sleutelvaardigheden die direct overdraagbaar zijn naar de werkplek.

Personen die in een breed scala van beroepen werken, zoals HR, Ambtenarenzaken, Accountancy, Strafrecht, Juridische Diensten, Politie, Reclassering en de Gevangenisdienst, zullen de vaardigheden en kennis die zij hebben opgedaan door dit programma te bestuderen, kunnen gebruiken om hun eigen werkpraktijk.

Deze graad bevat de zeven grondslagen voor juridische kennis die vereist zijn door de regelgevende instantie voor advocaten (SRA) om recht te doen, waaronder 'contractenrecht', 'strafrecht', 'grondwet', 'aandelen en vertrouwen', 'publiek recht', ' EU-wetgeving 'en' Contractrecht en onrechtmatige daad '.

Toelatingseisen

1. Academische toegangsweg

Om te voldoen aan de vereisten van de Academische Ingangsroute voor de LLB (Hons) Law with Criminology degree, moet je minimaal over de volgende kwalificaties beschikken:

 • Drie A-niveaus of gelijkwaardig; plus
 • Als Engels niet je eerste taal is, IELTS (Academic) 6.0 of gelijkwaardig.
 • U moet uw eerste toewijzingsset tijdens de eerste 21 dagen van de cursus doorgeven om verder te kunnen studeren

2. Ingangsroute werkervaring

Om de LLB (Hons) Law with Criminology-graad aan te vragen via onze Work Experience Entry Route, moet je aan de volgende criteria voldoen:

 • GCSE wiskunde en Engels in de rang C of hoger, of gelijkwaardig
 • Drie jaar relevante werkervaring; plus
 • Als Engels niet je eerste taal is, IELTS (Academic) 6.0 of gelijkwaardig
 • Als u geen IELTS of gelijkwaardige kwalificatie bezit, moeten studenten een gratis online Engelse toets doorstaan.
 • U moet uw eerste toewijzingsset tijdens de eerste 21 dagen van de cursus doorgeven om verder te kunnen studeren.

21 dagen niet-goed-geld-terug garantie

We willen u de mogelijkheid bieden om een ​​cursus University of Essex Online te ervaren voor een proefperiode van 21 dagen. Daarom hebben we onze geld-teruggarantie geïntroduceerd. Als je de cursus start en besluit dat het je de eerste drie weken niet is, krijg je een volledige terugbetaling.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Welcome to University of Essex Online. If you’re looking to improve your professional career our online distance learning degrees and postgraduate courses are some of the most cost-effective, convenie ... Lees meer

Welcome to University of Essex Online. If you’re looking to improve your professional career our online distance learning degrees and postgraduate courses are some of the most cost-effective, convenient and flexible ways to do it. Enhance both your education and your career regardless of geographical location, work or personal commitments. By studying a University of Essex Online course, you will receive your qualification from a... Lees Minder
Colchester , UK Online + 1 Meer Minder