LLB (Hons) Law with Business

Algemeen

Lees meer over deze opleiding op de website van de instelling

Beschrijving van opleiding

Vergroot uw carrièrevooruitzichten met ons unieke wet- en businessprogramma. Een kwalificerende licentiaatsdiploma behalen en tegelijkertijd vaardigheden ontwikkelen op het gebied van management, communicatie en financiën. In dit gecombineerde programma verwerf je kennis van juridische en zakelijke concepten, terwijl je ook je overdraagbare vaardigheden op de werkplek verbetert.

Overzicht

Bereid jezelf voor op een baan in een breed scala van vakgebieden met onze LLB (Hons) -wet met bedrijfskunde. Dit programma is perfect voor studenten die een in aanmerking komende licentiaat willen behalen en tegelijkertijd een breder scala aan bedrijfsgerelateerde kennis en vaardigheden willen ontwikkelen *.

De inhoud van de cursus omvat een breed scala aan juridische modules, waaronder strafrecht, grondrecht, contractenrecht en een aantal inhoudelijke en optionele wetmodules. Onze bedrijfsspecifieke modules bieden u dan de mogelijkheid om belangrijke zakelijke vaardigheden te ontwikkelen met modules over bedrijfsstrategie, operations management en meer.

Leerlingen van niveau 5 en 6 krijgen ook de kans om hun kennis van een bedrijfstak die relevant is voor hun carrière of interesses te ontwikkelen via een aantal tot nadenken stemmende optionele modules. Deze omvatten gedrag van consumenten, e-business en marketing, leiderschap en het beheren van teams en nog veel meer.

Deze cursus, ontwikkeld en gegeven door vakdeskundigen in beide disciplines, stelt u in staat kennis te ontwikkelen van de belangrijkste instellingen en trends in de zakelijke omgeving, naast een grondig begrip van de sociale, politieke, economische, historische en ethische dimensies van wetgeving.

* De startdatum en details van deze cursus zijn nog steeds onder voorbehoud van goedkeuring door de universiteit. In het geval dat de goedkeuring niet wordt verleend op de startdatum van uw cursus, wordt een alternatieve datum aangeboden of wordt een volledige terugbetaling gegeven. Als we wijzigingen in dit programma moeten aanbrengen als onderdeel van het validatieproces van de University of Essex, zullen we dit zo snel mogelijk aan u communiceren.

Leren en beoordelen

Online studeren geeft je de vrijheid om te studeren waar en wanneer het jou uitkomt - thuis, tijdens je lunchpauze of waar dan ook, je hebt toegang tot internet.

Al onze online cursussen hebben een indicatieve studieduur die een leidraad is voor hoe lang uw cursus duurt om te voltooien. De werkelijke duur kan langer of korter zijn, afhankelijk van uw studieluik, studie-opties zijn gekozen en beschikbaarheid van de module. Het is mogelijk om je studies sneller af te ronden dan de indicatieve cursusduur door op bepaalde momenten modules te verdubbelen; minimale studieduur duurt echter wel.

Al onze cursussen hebben het hele jaar door vaste startdata. Ons academisch jaar is georganiseerd in modules, meestal met een pauze van één of twee weken tussen modules en een gestructureerde onderbreking van drie weken voor de kerstperiode. Studenten ontvangen een cursusrooster tijdens het sollicitatieproces.

Lesmethoden en stijl

Omdat we een 100% online universiteit zijn, gebruiken we een virtuele leeromgeving in plaats van een traditionele campus. Het systeem traceert en beheert het leerproces in realtime en biedt u directe toegang tot uw leermateriaal.

Dit leerplatform stelt zowel studenten als docenten in staat om actief deel te nemen aan real-time gesprekken en u kunt luisteren en kijken, live lezingen en seminars geven via internet. Alle cursussen worden alleen in het Engels aangeboden.

Je wordt gedurende je cursus ondersteund door een toegewijde studentenadviseur en hebt de mogelijkheid om regelmatig contact te hebben met medestudenten en je mentor. Om ervoor te zorgen dat je de ondersteuning krijgt die je van je mentor nodig hebt, hebben we onze klasgroottes voor 20 studenten.

Beoordeling

We hanteren een opdrachtgerichte beoordelingsmethode in plaats van examens. LLB (Hons) Law with Business-opdrachten zijn gebaseerd op echte werkervaring en worden voortdurend beoordeeld door docenten.

U bent altijd op de hoogte van uw huidige voorlopige rang vanaf het begin van het programma, zodat u het succes van uw huidige studiemethoden kunt evalueren en duidelijk kunt aangeven welke gebieden verbeterd moeten worden.

Wij zijn van mening dat deze transparantie u de informatie geeft die u nodig hebt om het beste uit uw cursus te halen. We bereiken dit door:

 • uw cijfers duidelijk laten zien in uw cijferboek, dat kan worden bekeken wanneer u zich aanmeldt op het leerplatform
 • de snelle doorlooptijd van het werk beoordeeld om ervoor te zorgen dat uw cijferboek altijd up-to-date is
 • het beoordelen van je werk doorheen de module in plaats van te wachten op de eindexamenexamens
 • ervoor zorgen dat u regelmatig contact hebt met uw studentenadviseur
 • de eenvoud en transparantie in het ontwerp van onze beoordelingscriteria

We hebben ook een beleid om ervoor te zorgen dat het werk van studenten authentiek is. Naast het feit dat alle werkzaamheden frequent worden beoordeeld, gebruiken we een goed ingeburgerd elektronisch controlesysteem om te controleren op plagiaat.

Na succesvolle afronding van uw LLB (Hons) -wet met een handelsdiploma, wordt u uitgenodigd om een ​​afstudeerceremonie bij te wonen aan de University of Essex, Colchester Campus.

Carriere vooruitzichten

We zijn toegewijd aan het verbeteren van de inzetbaarheid van onze afgestudeerden. Onze online cursussen bieden u de mogelijkheid om uw carrièrevooruitzichten te verbeteren en potentieel te verdienen met een combinatie van sleutelvaardigheden die direct overdraagbaar zijn naar de werkplek.

Dit programma zal studenten voorbereiden op een breed scala van high-level loopbanen in zowel het bedrijfsleven en de wet-gerelateerde industrieën. Studenten die een loopbaan in de rechtsgeleerdheid willen volgen, kunnen op dit gebied vorderingen maken om professionele erkenning te krijgen van de regulerende instantie voor advocaten en de barstandaardencommissie.

De veelzijdige bedrijfsspecifieke modules van dit programma zorgen er ook voor dat studenten zijn uitgerust met de gewenste management-, communicatie- en financiële vaardigheden die nodig zijn om te excelleren in professionele, wereldwijde zakelijke omgevingen.

Toelatingseisen

1. Academische toegangsweg

Om te voldoen aan de vereisten van de Academische Entry Route voor de LLB (Hons) -wet met een handelsdiploma, moet u minimaal de volgende kwalificaties hebben:

 • Drie A-niveaus of gelijkwaardig; plus
 • Als Engels niet je eerste taal is, IELTS (Academic) 6.0 of gelijkwaardig.

U moet uw eerste toewijzingsset tijdens de eerste 21 dagen van de cursus doorgeven om verder te kunnen studeren

2. Ingangsroute werkervaring

Om de LLB (Hons) -wet met handelsdiploma aan te vragen via onze werkervaring-introductieroute, moet u aan de volgende criteria voldoen:

 • GCSE wiskunde en Engels in de rang C of hoger, of gelijkwaardig
 • Drie jaar relevante werkervaring; plus
 • Als Engels niet je eerste taal is, IELTS (Academic) 6.0 of gelijkwaardig
 • Als u geen IELTS of gelijkwaardige kwalificatie bezit, moeten studenten een gratis online Engelse toets doorstaan.

U moet uw eerste toewijzingsset tijdens de eerste 21 dagen van de cursus doorgeven om verder te kunnen studeren.

21 dagen niet-goed-geld-terug garantie

We willen u de mogelijkheid bieden om een ​​cursus University of Essex Online te ervaren voor een proefperiode van 21 dagen. Daarom hebben we onze geld-teruggarantie geïntroduceerd. Als je de cursus start en besluit dat het je de eerste drie weken niet is, krijg je een volledige terugbetaling.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Welcome to University of Essex Online. If you’re looking to improve your professional career our online distance learning degrees and postgraduate courses are some of the most cost-effective, convenie ... Lees meer

Welcome to University of Essex Online. If you’re looking to improve your professional career our online distance learning degrees and postgraduate courses are some of the most cost-effective, convenient and flexible ways to do it. Enhance both your education and your career regardless of geographical location, work or personal commitments. By studying a University of Essex Online course, you will receive your qualification from a... Lees Minder
Colchester , UK Online + 1 Meer Minder