LLB (Hons) Law with Business

Algemeen

10 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

LLB (Hons) Law with Business

Op onze LLB Law met Business graad, zul je de belangrijkste juridische onderwerpen en gerelateerde vaardigheden bestuderen om een breed begrip te krijgen op een aantal juridische gebieden, noodzakelijk om een kwalificerende graad in de rechten te behalen. Een praktische focus met real-world toepassing van de wet en het bedrijfsleven met inzetbaarheid ingebed in de cursus. Voor studenten die een driejarige rechtenstudie met een praktische focus willen doen, maar hun opties open willen houden voor een carrière in de juridische of bredere zakelijke wereld. De University of Law kreeg in juni 2019 een zilveren rating in het Teaching Excellence and Student Outcomes Framework (TEF). We bleken kwalitatief hoogwaardig onderwijs, leren en resultaten te leveren voor onze studenten en overtreffen consequent de strengere nationale kwaliteitseisen voor VK hoger opleiding.

Cursus benodigd heden

  • BBB op A-niveau en Grade C / 4 of hoger in GCSE English Language, of gelijkwaardige kwalificaties. Studenten jonger dan 18, maar niet jonger dan 17, kunnen alleen een aanvraag indienen voor onze campussen in Birmingham, Londen Bloomsbury en Manchester.
  • Internationale vereisten: een Engels taalniveau gelijk aan IELTS 6.5 of hoger met een minimum van 6.0 in elk onderdeel.
Laatst bijgewerkt op November 2019

Over de school

De Universiteit van Wet heeft campussen in Londen, Birmingham, Bristol, Chester, Guildford, Leeds, Manchester en Nottingham, evenals onze GDL- en LPC-cursussen die worden gegeven aan de Universiteit v... Lees meer

Guildford , Londen , Londen , Chester , Manchester , Bristol , Birmingham , Leeds , Móstoles , Nottingham + 9 Meer Minder