Master in de Rechten

De masteropleiding in de rechten biedt professionals de doos bevorderlijk momenteel vereiste professionele excellentie prestaties te consolideren en het verwerven van competenties in kennis en vaardigheden op een teken van integratieprocessen, regionalisering en globalisering economie academische setting .

Het is een meesterschap dat diepere kennis van het recht open paden naar het oplossen van problemen en het analyseren van bijzondere situaties van de disciplinaire, interdisciplinaire of professional, door middel van assimilatie of toe-eigening van kennis en vaardigheden verwerven voor betere prestaties mogelijk maakt . Dit zal worden bereikt door middel van studie en simulatie gevallen, het oplossen van echte problemen, en de analyse van de hedendaagse problemen.

Het programma is gericht op de actieve deelname aan het onderzoek, waarvan wordt verwacht dat het oplossen van maatschappelijke, staat en collectieve problemen te genereren te stimuleren.

Afgestudeerden van deze meester kunnen hun onderzoek te verdiepen in een PhD-programma met één van die buitenlandse universiteiten waarmee de Universiteit Sergio Arboleda academische samenwerkingsovereenkomsten heeft ontwikkeld.

Het systeem van Higher Studies (SAE) Sergio Arboleda University of vergunning, volgens de interne regels voor afgestudeerden en niet-afgestudeerden, de goedkeuring van een aantal academische credits al in andere academische opleidingen in de rechten afgerond.Gericht op:

Advocaten, docenten en onderzoekers, strekkende tot de state-juridische of juridische zaken te verdiepen, met leidinggevende capaciteiten en interesse in het toepassen van hun kennis in het publieke domein, relaties bedrijf, onderwijs en onderzoek.doelstellingen:


De Master of Law is gericht op het ondersteunen en actualisering van de beroepswerkzaamheden en de bevordering van onderzoek en onderwijs.

De specifieke doelstellingen zijn:

  • Actualiseren en verdiepen van de kennis van de betrokkenen in de praktijk.
  • Academische programma's voor te bereiden gekwalificeerde academici en leraren.
  • Trein onderzoekers die de productie van juridische kennis kunnen vergroten.
Opleiding te volgen in:
  • Spaans

Zie 1 andere vakken van Universidad Sergio Arboleda »

Deze cursus is Campus gesitueerd
Begindatum
jan 2020
Duration
Op locaties
Op datum
Begindatum
jan 2020
Aanmeldingslimiet
Begindatum
jan 2020
Aanmeldingslimiet

jan 2020

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum