LL.M. voor buitenlandse geschoolde advocaten

Algemeen

2 locaties beschikbaar
Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

Overzicht

Sterke rankings. Persoonlijke aandacht. Topwaarde. Verdien een LL.M. aan de Temple University Beasley School of Law , waar je samen met JD-studenten cursussen gaat volgen, deel gaat uitmaken van een hechte gemeenschap die in 1974 is opgericht, en woont in de betaalbare stad Philadelphia, strategisch gelegen tussen New York en Washington DC. We nodigen je uit om lid te worden van de Temple-familie om je carrière te bevorderen.

128086_Proximity.jpg

Het Master of Laws-programma (LL.M.) bij Temple Law leidt al lange tijd internationale advocaten op met groot succes. Vandaag de dag meer dan 600 LL.M. afgestudeerden gebruiken hun juridische opleiding in Temple om over de hele wereld te oefenen en les te geven.

De LL.M. programma voor buitenlandse geschoolde advocaten dient internationaal:

  • advocaten
  • Afgestudeerden in de rechten
  • Overheidsfunctionarissen
  • Bedrijfsjurist
  • Andere juridische professionals

Studenten behalen een graad in Amerikaans recht, leren over het Amerikaanse rechtssysteem en worden leiders op de wereldmarkt. Studenten kunnen twee of drie semesters bijwonen, afhankelijk van de persoonlijke en professionele doelen van de student.

Waarom kiezen voor de LL.M. voor buitenlands opgeleide advocaten bij Temple Law?

Temple Law wordt door US News and World Report gerangschikt als een top 50 Amerikaanse rechtsschool . Het staat ook consequent bovenaan op het gebied van internationaal recht, juridisch onderzoek en schrijven en trial advocacy, naast andere specialiteiten. De vooraanstaande professoren van Temple Law zijn ervaren, ondersteunend en toegewijd om studenten voor te bereiden op een uitstekende carrière.

Temple heeft twee internationale campussen, gelegen in Tokio en Rome, waar LL.M. studenten kunnen mogelijk studeren. Meer dan de helft van de faculteit heeft les gegeven op Temple's campussen in het buitenland, waaruit blijkt dat ze wereldwijd geïnteresseerd zijn en gevoelig zijn voor de behoeften van internationale studenten.

Uitstekende locatie

Temple Law is gevestigd in Philadelphia, de zesde grootste stad in de Verenigde Staten, gunstig gelegen tussen New York City en Washington, DC. De kosten van levensonderhoud in Philadelphia zijn lager dan die van andere steden aan de oostkust. Studenten kunnen geld besparen op kosten van levensonderhoud terwijl ze hun juridische studies en netwerken in een grote stad voortzetten. Philadelphia is de eerste UNESCO-werelderfgoedstad in de VS en werd door National Geographic uitgeroepen tot een van de beste steden in de VS voor 2020.

Aangepast Curriculum

Je hebt de vrijheid om een studieprogramma te ontwerpen dat is afgestemd op jouw interesses. Studenten volgen twee verplichte cursussen, Inleiding tot Amerikaans recht en juridisch onderzoek en schrijven, en kunnen vervolgens kiezen uit meer dan 180 cursussen in de Amerikaanse en internationale wetgeving die elk jaar worden aangeboden om te voldoen aan geavanceerde schrijf- en keuzevereisten.

JD Overdracht van programma

Geïnteresseerde LL.M. studenten kunnen overstappen naar het Juris Doctor (JD) -programma na het voldoen aan bepaalde criteria. Vul het onderstaande formulier in voor meer informatie.

Toelatingsvoorwaarden

Studenten moeten aantonen dat ze:

  1. Voorafgaande juridische opleiding: om in aanmerking te komen voor toelating tot de LL.M. programma, moet je een eerste graad in de rechten (zoals een LL.B.) buiten de Verenigde Staten hebben behaald.
  2. Engelse taalvaardigheid: Engelse taalvaardigheid aantonen door te verdienen:
  • 88 op de TOEFL (rapportcodenummer 2906-03);
  • 6.5 op de IELTS (zonder individuele bandscore lager dan 6.0); of
  • Dien een verzoek tot vrijstelling in als uw moedertaal Engels is of als u een diploma heeft behaald van een instelling waarin Engels de voertaal is.

De deadline voor aanmelding voor het herfstsemester is 15 april. Verlengingen kunnen op verzoek worden verleend.

Voorwaardelijke toelating

Aanvragers die anders academisch gekwalificeerd zijn, maar iets onder de gewenste scores vallen, kunnen als toelatingsvoorwaarde worden verplicht om een Engelstalig trainingsprogramma in de zomer bij te wonen in de Verenigde Staten. Om in aanmerking te komen voor voorwaardelijke toelating, moeten studenten over het algemeen een TOEFL-score van 80 of een IELTS gecombineerde score van 6,0 hebben behaald (zonder individuele bandscore lager dan 5,0).

Studenten kunnen deze cursussen volgen bij Temple's Center for American Language and Culture (voorheen bekend als het Intensive English Language Program). Vul onderstaand formulier in voor meer informatie.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Temple University Beasley School of Law is committed to excellence in teaching, learning, scholarship, and service. The faculty is dedicated to preparing students to enter and continue in the legal pr ... Lees meer

Temple University Beasley School of Law is committed to excellence in teaching, learning, scholarship, and service. The faculty is dedicated to preparing students to enter and continue in the legal profession with the highest level of skill possible, with a firm commitment to principles of professional responsibility, and with a sense of personal obligation to lead and to serve the communities in which they live and practice. Lees Minder
Philadelphia , Rome + 1 Meer Minder