LL.M. in vluchtelingen- en immigratiewetgeving

Algemeen

Beschrijving van opleiding

LL.M. in vluchtelingen- en immigratiewetgeving

Leef en leer in Brooklyn, het immer evoluerende internationale centrum van cultuur en innovatie. Brooklyn Law School ligt op slechts enkele minuten van Wall Street, het epicentrum van internationale financiën en Silicon Alley, de hub voor tech start-ups. Dompel jezelf onder in een echte leeromgeving waarin LL.M. studenten groeien zowel professioneel als persoonlijk.

In een tijd van toenemende globalisering en bezorgdheid over kwesties van nationale veiligheid, is vluchtelingen- en immigratiewetgeving nog nooit zo belangrijk geweest. Onze faculteit voor vluchtelingen en immigratierecht bestaat uit wetenschappers, beleidsmakers en beoefenaars die substantiële bijdragen hebben geleverd aan het veld, inclusief op het gebied van asielrecht, vluchtelingenrecht en internationale mensenrechtenwetgeving. Deze experts geven les en oefenen tegen de achtergrond van New York City, een centrum van immigratiepraktijken en de thuisbasis van twee immigratiehoven, twee asielkantoren en een van de drukste immigratiekoppetten van het federale Circuit Court in het land.119067_119064_117857_brooklawllm.png

LL.M. studenten aan de Brooklyn Law School hebben de mogelijkheid om hun cursussen te concentreren op algemeen Amerikaans recht, ondernemingsrecht, intellectueel eigendomsrecht of vluchtelingen- en immigratierecht. De LL.M. curriculum biedt advocaten die in het buitenland zijn opgeleid, de kennis die nodig is om het Amerikaanse juridische discours onder de knie te krijgen en hun vaardigheden voor praktijkervaring in hun thuisland te verbeteren. Onze LL.M. programma voldoet verder aan de vereisten om deel te nemen aan het New York State Bar Exam. Als gediplomeerd advocaat in meerdere rechtsgebieden, wordt u de wereldwijde advocaat van de 21ste eeuw.

Met onze innovatieve LL.M. programma ondersteund door meer dan een eeuw van uitmuntendheid, we voldoen aan de eisen van een nieuwe wereld van wet.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

The fundamental mission of Brooklyn Law School is to provide its students with the knowledge, skills, and ethical values needed for a career in the law.

The fundamental mission of Brooklyn Law School is to provide its students with the knowledge, skills, and ethical values needed for a career in the law. Lees Minder