LL.M. in transnationale handelspraktijken

Algemeen

3 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

Vijf instellingen organiseren de LL.M. in transnationale handelspraktijken . Het Center for International Legal Studies (Salzburg, Oostenrijk) heeft meer dan 5.000 juristen over de hele wereld. De juridische faculteit van Lazarski University (Warschau, Polen) staat de afgelopen zeven jaar voor het eerst op de lijst van Poolse faculteiten voor universitair recht. Eötvös Loránd University (Boedapest, Hongarije), opgericht in 1635, geldt als de leidende juridische faculteit in Hongarije. Het Centrum voor Financieel Recht en Beleid aan de Lixin University is gevestigd in Shanghai, China, Boston University School of Law (Boston, Massachusetts) werd opgericht in 1872 en behoort tot de top 25 van meer dan 200 door de Amerikaanse Orde van Advocaten geaccrediteerde rechtsscholen.

De Centraal-Europese locaties ( Boedapest en Warschau ) en de Aziatische locatie ( Shanghai ), met het sessieformaat van twee weken, bieden een groot voordeel voor diegenen die geen jaar verwijderd kunnen zijn van hun werk, met name actieve beoefenaars, voor diegenen die het zich niet kunnen veroorloven de tijd of kosten van een jaar in het buitenland en / of voor degenen die moeite hebben met het verkrijgen van een visum om in de Verenigde Staten te studeren. Het programma is bedoeld om ervaren juristen samen te brengen met deskundige faculteitsleden, en de seminariestructuur leent zich voor een actieve uitwisseling tussen de deelnemers. Tweeëndertig advocaten uit 13 landen , variërend in leeftijd van 25 tot 65 jaar, hebben deelgenomen aan de LL.M. sessies.

De LL.M. vereist voldoening van 21 credits over drie cycli die elk jaar in Boedapest in maart en juni en in april in Warschau worden aangeboden. De LL.M. kan in één tot vijf jaar worden voltooid.

LL.M. cursussen worden gegeven in het Engels door faculteit verstrekt door CILS, Lazarski University, en Eötvös Loránd University. Geselecteerde deelnemers kunnen maximaal negen credits behalen in een sessie die elke juni in Boedapest wordt aangeboden, met een faculteit aangeboden door de universiteit van Boston.

De volgende LL.M. sessies worden uitgevoerd van 31 maart - 13 april 2019 in Boedapest (6 studiepunten), 16 - 29 juni 2019 in Boedapest (9 studiepunten), 7 - 20 juli 2019 in Shanghai (3 studiepunten). en 6 - 19 oktober 2019 in Warschau (3 credits). Collegegeld voor 2019 voor Boedapest in maart en Warschau in april is de US $ 3800. Collegegeld voor 2019 is $ 600 per studiepunten. Studenten volgen meestal een of twee sessies per jaar. De LL.M. moet binnen vijf jaar na aanvang zijn voltooid. Vijftig procent collegegeld en andere beurzen zijn beschikbaar.

Aanvragers voor de LL.M. in transnationale handelspraktijken moet een erkende eerste graad in de wet hebben en aantoonbaar beschikken over academische en professionele competenties. Niet-moedertaalsprekers van het Engels moeten blijk geven van bekwaamheid in de taal.

De LL.M. in transnationale handelspraktijken vereist 21 studiepunten. De beschikbare paden om de graad te behalen zijn:

  • Drie lentesessies, één in Boedapest (6 studiepunten) en twee in Warschau (12 studiepunten) of twee in Boedapest (12 studiepunten) en één in Warschau (6 studiepunten) = 18 studiepunten, plus (a) Afstandsonderwijs (erkenning en handhaving van Buitenlandse Arresten, 3 studiepunten), of (b) 30 uur van CILS CLE (3 studiepunten), of (c) Gericht onderzoeksrapport van 15.000 tot 18.000 woorden (3 studiepunten).
  • Twee lentesessies, één in Boedapest (6 studiepunten) en één in Warschau (6 studiepunten) = 12 studiepunten, plus één juni-sessie in Boedapest (9 studiepunten). De inschrijving voor de sessie in juni is beperkt. Toelating tot een sessie in juni vereist uitstekende academische prestaties in een eerdere voorjaarsessie en brengt aanzienlijk meer werk met zich mee dan de lentesessies. De afstandsonderwijscursussen zijn beschikbaar, waarmee 6 van de 21 studiepunten online of op dvd of USB kunnen worden afgerond.

De aanvraag kan online worden gedaan of door het aanvraagformulier te downloaden .

43250_BUDA

De reden

De locaties in Midden-Europa (Boedapest en Warschau) en Azië (Shanghai) en het sessiethema van twee weken bieden een groot voordeel aan diegenen die geen jaar verwijderd kunnen zijn van hun werk, met name actieve beoefenaars, aan hen die zich de tijd niet kunnen veroorloven of kosten van een jaar in de Verenigde Staten, en / of voor degenen die moeite hebben met het verkrijgen van een visum om in de Verenigde Staten te studeren. Het programma is bedoeld om ervaren juristen samen te brengen met deskundige faculteitsleden, en de seminariestructuur leent zich voor een actieve uitwisseling tussen de deelnemers. Tweeëndertig advocaten uit 13 landen namen deel aan de meest recente LL.M. sessies.

getuigenissen

testimonials

Laatst bijgewerkt op aug 2018

Over de school

The Center for International Legal Studies - CILS/the Center - is a non-profit law research, training, and teaching institute, established and operating as a public interest society under Austrian law ... Lees meer

The Center for International Legal Studies - CILS/the Center - is a non-profit law research, training, and teaching institute, established and operating as a public interest society under Austrian law. Its international headquarters have been in Salzburg, Austria since 1976. Its essential purpose is to promote and disseminate knowledge among members of the international legal community. Lees Minder
Salzburg , Boedapest , Warschau , Sjanghai + 3 Meer Minder