LL.M. in internationaal recht

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

Een focus op internationaal recht

Fletcher's Master of Laws (LL.M.) in internationaal recht is bedoeld voor advocaten die geïnteresseerd zijn in het opdoen van brede expertise op het gebied van internationaal recht.

Onze LL.M. weerspiegelt het doel van de Fletcher School om het internationale begrip te vergroten en studenten van over de hele wereld voor te bereiden op leiderschapsposities. We verschillen van traditionele rechtsscholen omdat het programma zich uitsluitend richt op kwesties van internationaal publiekrecht en internationaal privaatrecht. Onze cursussen bestrijken het spectrum van internationaal recht en worden gegeven door experts met zowel academische expertise als uitgebreide praktijkervaring.

Onze unieke, interdisciplinaire aanpak

Door het interdisciplinaire karakter van ons programma kunt u als student kwesties van internationaal recht in hun sociale, economische en politieke context bekijken. Als een LL.M. student aan Fletcher, bouw je een sterke basis in internationaal recht en krijg je de gelegenheid om die basis aan te vullen met cursussen uit de diverse groep van vakken in de politieke wetenschappen, geschiedenis, bedrijfskunde en economie die deel uitmaken van het Fletcher-curriculum.

Een stoel aan de tafel

Als een LL.M. student, je maakt deel uit van een diverse en levendige groep, met klasgenoten uit de hele wereld.

Je leert je klasgenoten en leiders op het gebied van internationaal recht kennen door onze programmaspecifieke evenementen het hele jaar door. Onze sprekersreeks High Table biedt studenten de kans om gerenommeerde internationale advocaten te ontmoeten en te spreken tijdens lezingen-lunches. Aan het einde van het jaar is onze capstone-retraite een kans om off-campus te verzamelen met collega LL.M. studenten en faculteit om het onderzoek van studenten te bespreken en dringende kwesties in het internationale recht te onderzoeken.

Een gepersonaliseerd programma

Onze LL.M. is zeer persoonlijk. Elke LL.M. student ontvangt actief mentorschap van onze faculteit. De omvang van het programma is opzettelijk beperkt, zodat personeel en faculteit elke student in de LL.M. leren kennen. Het hele jaar door zullen programmamedewerkers en faculteit met u samenwerken om het beste cursusrooster voor uw carrièredoelen te bepalen, en zijn hier om u te ondersteunen bij het verkennen van alles wat Fletcher te bieden heeft.

Onze gepersonaliseerde aanpak en samenhangende gemeenschap maken onze LL.M. uniek in vergelijking met de grotere programma's van onze collega's en stelt u in staat om het meeste uit uw tijd op de Fletcher School te halen.

Doe mee en u zult merken dat onze benadering van de studie van internationaal recht u zal bewapenen met een unieke en krachtige vaardigheden, waar uw carrière in het internationaal recht ook toe leidt.

Professionele kansen

Onze studenten vertegenwoordigen verschillende geografische regio's en komen naar Fletcher met juridische ervaring in verschillende sectoren, waaronder particuliere internationale advocatenkantoren, internationale organisaties, niet-gouvernementele organisaties, diplomatieke missies, multinationale ondernemingen en denktanks.

Tijdens hun studiejaar heeft LL.M. studenten hebben de mogelijkheid om te werken met de LL.M. programmamedewerkers en Fletcher's Office of Career Services om een op maat gemaakte benadering van een carrière in het internationale recht te ontwikkelen. Ons Office of Career Services biedt een doorlopende reeks van professionele ontwikkeling, carrière-uitstapjes naar Washington, DC en New York en sessies op de campus met werkgevers zoals de Verenigde Naties en State Street Corporation.

Deelnemen aan de Fletcher LL.M. faciliteert aanzienlijk netwerken binnen de juridische gemeenschap. Onze High Table-serie en capstone-retraite bieden studenten kansen om een breed scala aan beoefenaars en wetenschappers van internationaal recht te ontmoeten. Bezoekers van de Fletcher LL.M. programma vaak waardevol inzicht in een loopbaan in het internationale recht, en soms blijken te zijn waardevolle verbindingen voor studenten die in een vergelijkbaar veld willen werken.

Admissions

De onderstaande lijst geeft een algemeen overzicht van de LL.M. toepassingseisen.

Application Checklist

 • Toelatingsaanvraag
 • Aanvraagkosten van $ 80
 • Officiële academische transcripties
 • Twee aanbevelingsbrieven (een derde is optioneel)
 • Persoonlijke verklaring
 • Aanvullend Essay
 • Hervat
 • Officiële TOEFL / IELTS testscores: vereist voor internationale studenten wier moedertaal geen Engels is en die geen universitair diploma hebben behaald waar Engels de primaire onderwijstaal was.
 • Evaluatief interview (optioneel)
 • Beursaanvraag (indien van toepassing)

aanmeldingsdeadlines

De deadlines voor aanvragers die zich willen inschrijven in de herfst van 2020 zijn als volgt:

 • 10 november - Vroegtijdige kennisgeving; vrijblijvende
 • 10 januari - Beursprioriteit
 • 20 februari - Ronde 3
 • 1 april - Ronde 4

Alle aanvullende materialen, inclusief aanbevelingen, transcripties en testscores, moeten vóór de datum van aanmelding bij het Admission Office zijn binnengekomen.

De LL.M. programma is beperkt tot studenten die voldoen aan ten minste een van de volgende vereisten:

 1. een JD-diploma hebben behaald aan een door ABA goedgekeurde rechtenstudie in de Verenigde Staten;
 2. in het buitenland de academische (universitaire) juridische opleiding hebben gevolgd die vereist is om het balie-examen in dat land af te leggen; of
 3. gekwalificeerd zijn om in een vreemd land recht te oefenen (toegelaten tot de balie).

Aanvragers zullen worden geselecteerd op basis van rechten en bacheloropleidingen, juridische en andere beroepservaring, examenuitslagen, TOEFL- of IELTS-scores (indien van toepassing) en aanbevelingen. Een vrijstelling van deze vereisten wordt alleen in uitzonderlijke omstandigheden verleend.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

The Fletcher School of Law and Diplomacy at Tufts University (The Fletcher School)—the first exclusively graduate school of international affairs in the United States—has prepared the world’s leaders ... Lees meer

The Fletcher School of Law and Diplomacy at Tufts University (The Fletcher School)—the first exclusively graduate school of international affairs in the United States—has prepared the world’s leaders to tackle complex global challenges since 1933. The School’s alumni represent the highest levels of leadership in the world, including hundreds of sitting ambassadors; respected voices from distinguished media outlets; heads of global non-profit organizations; leaders of international peacekeeping and security initiatives; and executive leadership of some of the world’s largest for-profit companies. The Fletcher School offers a collaborative, flexible and interdisciplinary approach to the study of international affairs, featuring a distinguished faculty and diverse student body representing more than half the world’s countries. Lees Minder