LL.M. in de transnationale rechtspraktijk

Algemeen

Lees meer over deze opleiding op de website van de instelling

Beschrijving van opleiding

Overzicht

De LL.M. in Transnational Legal Practice (TLP) is ontworpen om buitenlandse advocaten op te leiden in de grensoverschrijdende praktijk van het recht, om internationale advocaten op te leiden binnen de juridische gemeenschap van New York City, en om de vaardigheden van niet-moedertaalsprekende Engels sprekende advocaten te verbeteren in het uitoefenen van de Engelse wet, de gemeenschappelijke taal van de wereldwijde advocatuur.

Als student in dit programma zul je:

 • Leer van enkele van de beste academische advocaten van New York en de meest ervaren praktiserende advocaten
 • Woon in New York City, de financiële, culturele en commerciële hoofdstad van de VS en een echte wereldstad
 • Bouw een netwerk van toekomstige collega's van over de hele wereld

De LL.M. in Transnational Legal Practice bereidt studenten voor op een lonende carrière als internationale advocaat.

Pathways naar het beroep

Elke student die deelneemt aan het Transnational Legal Practice LLM-programma heeft een andere achtergrond, heeft een ander gebied van academische interesse en heeft een ander plan voor postdoctorale kansen. Met dat in gedachten biedt TLP vijf Pathways , waardoor studenten binnen hetzelfde programma zich kunnen concentreren op verschillende gebieden van transnationale praktijk.

Grensoverschrijdende transacties
The Pathway is speciaal ontworpen voor studenten die geïnteresseerd zijn in het werken in de privépraktijk met een focus op ondernemingsrecht. Onderwerpen in dit Pathway zijn onder meer projectontwikkeling, grensoverschrijdende fusies en overnames, wereldwijde naleving van bedrijven, grensoverschrijdend arbeidsrecht, internationaal mededingingsrecht (antitrust) en grensoverschrijdende IE-licenties.

Internationale handel en investeringen
The Pathway is speciaal ontworpen voor studenten die geïnteresseerd zijn in het werken in internationale handel, douane en investeringsposities. Onderwerpen in dit Pathway zijn onder meer regionale handelsovereenkomsten (NAFTA, CAFTA, TPP), EU-handelsrecht, handel en ontwikkeling, TRIPs-overeenkomst, handelspreferenties, internationale bankregelgeving en bilaterale investeringsverdragen.

Openbare internationale rechtspraktijk
The Pathway is speciaal ontworpen voor studenten die geïnteresseerd zijn in werken bij de Verenigde Naties, een internationale organisatie, een niet-gouvernementele organisatie of een overheidsinstantie die zich richt op internationaal recht. Onderwerpen in deze Pathway zijn onder meer de theorie van het internationaal publiekrecht, verdragen, internationale rechtbanken en tribunalen, het recht van internationale organisaties, de staat en erkenning.

Transnationale geschillenbeslechting
The Pathway is speciaal ontworpen voor studenten die geïnteresseerd zijn in geschillen, arbitrage tussen investeerders en staten of internationale commerciële arbitrage en internationale bemiddeling. Onderwerpen in dit Pathway zijn onder meer bemiddeling van gewapende conflicten, vredesprocessen, arbitrage tussen investeringsstaten, geschillenbeslechting in internationale organisaties en de regeling van territoriale geschillen.

Bar Track
The Pathway is speciaal ontworpen voor studenten die geïnteresseerd zijn in hun voorbereiding op het afleggen van het New York Bar Exam. Studenten die deze Pathway kunnen in twee semesters eindigen of zich inschrijven voor een extra semester. We bieden speciale cursussen die zijn ontworpen om studenten te helpen zich voor te bereiden op het NY Bar Exam, inclusief Applied Legal Analysis, een cursus voor alle LL.M's die zich voorbereiden op het bar-examen, en de bijbehorende cursus, Drafting: Practice Documents for LL.M. Gezamenlijk beoordelen deze cursussen de inhoudelijke kennis en schrijfvaardigheid die nodig zijn voor het bar-examen.

Helena Lopes / Pexels

cursussen

Vierentwintig (24) Credit Minimum LLM-programma

Vereiste cursussen:
 • Inleiding tot TLP (1 credit)
 • Transnationale praktijkvaardigheden I (3 studiepunten)
 • Transnationale praktijkvaardigheden II (3 studiepunten)
 • TLP Legal Writing I en II (5 studiepunten) (Studenten met een uitzonderlijke Engelse taalvaardigheid kunnen deze lessen mogelijk plaatsen)

Basiscursussen (studenten moeten ten minste een van de volgende cursussen selecteren):

 • Internationaal recht (3 studiepunten)
 • Internationale zakelijke transacties (3 studiepunten)
 • Internationale geschillen en geschillenbeslechting (3 studiepunten)
 • Internationaal handelsrecht (2 studiepunten)

Keuzevakken (hieronder is een voorbeeld van enkele van de meest populaire keuzevakken voor TLP-studenten):

 • Bedrijfsorganisaties (4 studiepunten)
 • Colloquium in Law: International Law (2 studiepunten)
 • Commerciële arbitrage (3 studiepunten)
 • Vergelijkend recht (3 studiepunten)
 • Internationale commerciële arbitrage (2 studiepunten)
 • Internationaal strafrecht (2 studiepunten)
 • International Finance (3 studiepunten)
 • Internationale mensenrechtenwet (3 studiepunten)
 • Inleiding tot de Amerikaanse wet I (2 studiepunten)
 • Law & Religion: International and Comparative Perspectives (3 studiepunten)
 • Andere cursussen die zijn afgestemd op uw individuele interesses (1 tot 4 studiepunten)

Als u wilt, kunt u uw eigen opleiding ontwerpen met vereiste en keuzevakken die passen bij uw professionele behoeften of persoonlijke interesses in een reeks specialiteiten, waaronder bijvoorbeeld intellectueel eigendom, faillissement, belastingen, strafrecht of vergelijkend recht.

Duaal diploma: LL.M. in het internationale handels- en investeringsrecht / LL.M. in de transnationale rechtspraktijk

St. John's University School of Law en Lyon Catholic University Law School bieden een dubbele LL.M. Internationaal handels- en investeringsrecht / LL.M. in het Transnational Legal Practice-programma dat in september begint. Het programma, volledig in het Engels gegeven, is speciaal ontworpen voor studenten die geïnteresseerd zijn in het werken in internationale handel, douane en investeringsposities. Onderwerpen zijn onder meer regionale handelsovereenkomsten (NAFTA, CAFTA, TPP), EU-handelsrecht, handel en ontwikkeling, TRIPs-overeenkomst, handelspreferenties, internationale bankregelgeving en bilaterale investeringsverdragen.

De studenten brengen het herfstsemester door in Lyon (Frankrijk) van september tot december en het voorjaarssemester in New York City (VS) van januari tot mei. Dit geeft de unieke kans om ondergedompeld te worden in twee verschillende taalkundige, culturele en juridische contexten.

Alle studenten die voor deze track zijn ingeschreven, ontvangen een duaal diploma (een LL.M. in Europees en internationaal handels- en investeringsrecht door de Lyon Catholic University en een LL.M. in transnationale juridische praktijk door St. John's). Geïnteresseerde kandidaten moeten zich aanmelden bij de Lyon Catholic University.

Toelating

Toelating tot de LL.M. in de transnationale rechtspraktijk LL.M. programma aan de St. John's School of Law is selectief en gebaseerd op excellentie in eerdere juridische studies. Bewijs van academische wetenschap en professionele prestaties zullen in overweging worden genomen. De LL.M. Programma is ontworpen om een beperkte inschrijving te hebben om de kwaliteit van de ervaring voor elke LL.M. te verrijken. kandidaat.

Aanvragers moeten indienen:

 • Statement of Goals (Essay)
 • Hervat
 • Afschriften
 • Aanbevelingen (2)
 • Voorbeeld schrijven
 • TOEFL / IELTS / DuoLingo Engelse testscore
 • Aanvraagkosten vervallen voor lente en herfst 2021!

Alle aanvragers komen automatisch in aanmerking voor gedeeltelijke academische beurzen. Er is geen aparte aanvraag vereist.

Meld u online aan: https://www.stjohns.edu/law/llm-admissions

Laatst bijgewerkt op nov 2020

Over de school

St. John’s Law is inclusive, accepting, and welcoming community that reflects the rich diversity of our hometown of Queens, NY, “The World’s Borough.” From the classroom to internships and clinical wo ... Lees meer

St. John’s Law is inclusive, accepting, and welcoming community that reflects the rich diversity of our hometown of Queens, NY, “The World’s Borough.” From the classroom to internships and clinical work in the field to study abroad, our students develop the lawyering skills, targeted expertise, and professional connections they need to graduate practice-ready, all with the support of our outstanding faculty, dedicated career counselors, and global alumni network. Our employment and bar exam outcomes consistently rank us among the top New York law schools and, whatever career path they choose, our students carry with them St. John's Vincentian values, understanding that law is a vocation through which they can live justly and better the world. Lees Minder