LL.M. in de Amerikaanse wet

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Jouw LL.M. in Brooklyn - Het epicentrum van innovatie en cultuur

Leef en leer in Brooklyn, het immer evoluerende internationale centrum van cultuur en innovatie. Brooklyn Law School ligt op slechts enkele minuten van Wall Street, het epicentrum van internationale financiën en Silicon Alley, de hub voor tech start-ups. Dompel jezelf onder in een echte leeromgeving waarin LL.M. studenten groeien zowel professioneel als persoonlijk.

117857_brooklawllm.png

LL.M. studenten van de Brooklyn Law School hebben de mogelijkheid om hun cursussen te richten op General US Law, Business Law, Intellectual Property Law, of Refugee and Immigration Law. De LL.M. curriculum biedt advocaten die in het buitenland zijn opgeleid met de kennis die nodig is om het juridische discours van de VS onder de knie te krijgen en hun vaardigheden voor oefenen in hun thuisland te vergroten. Onze LL.M. programma voldoet verder aan de vereisten om te gaan zitten voor het New York State Bar-examen. Als gevolmachtigd advocaat in meerdere jurisdicties, wordt u de wereldwijde advocaat van de 21ste eeuw.

Met onze innovatieve LL.M. programma ondersteund door meer dan een eeuw van uitmuntendheid, we voldoen aan de eisen van een nieuwe wereld van wet.

117858_LLM_composite.jpgConnect in New York, het epicentrum van financiën en innovatie

Gestemd als # 2 Beste algemene LL.M. Programma in New York Law Journal

Brooklyn Law School 's LL.M. Het programma werd opgenomen in de "Best of" Hall of Fame van het New York Law Journal, omdat het werd uitgeroepen tot de # 1 of # 2 Best General LL.M. Programma vijf jaar op een rij. Ons programma is ontworpen om advocaten te helpen die in het buitenland zijn opgeleid om de Amerikaanse wetgeving te onderzoeken, contact te leggen met andere internationale advocaten, onze faculteit van wereldklasse en meer dan 23.000 alumni. Deze relaties worden opgebouwd via onze LL.M. het werk van studenten in onze klinieken, externe projecten en pro bono-projecten, en in de extracurriculaire gemeenschap die we creëren. Brooklyn Law School heeft een uniek programma ontwikkeld dat haar afgestudeerden helpt het netwerk te ontwikkelen dat ze nodig hebben om hun juridische opleiding en carrière te bevorderen.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

The fundamental mission of Brooklyn Law School is to provide its students with the knowledge, skills, and ethical values needed for a career in the law.

The fundamental mission of Brooklyn Law School is to provide its students with the knowledge, skills, and ethical values needed for a career in the law. Lees Minder