LL.M. in US Legal Studies

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Overzicht

De LL.M. in US Legal Studies voor Foreign Law School Afgestudeerden aan de St. John's School of Law is een gericht studieprogramma dat op maat is gemaakt om u de kennis en vaardigheden te geven die u nodig hebt om het New York Bar-examen te halen en in de praktijk te slagen in dit belangrijke rechtsgebied. Als deelnemer aan het twee semester LL.M. in het US Legal Studies-programma verdien je 24 studiepunten, waaronder:

 • Twee studiepunten Inleiding tot de Amerikaanse wet
 • Vijf studiepunten van US Legal Analysis, Writing en Research
 • Drie punten van professionele verantwoordelijkheid

Je verdient ook veertien studiepunten door cursussen te volgen over vakken die tijdens het New York Bar Exam aan de orde komen, en door andere cursussen die worden aangeboden in het JD-programma van de Law School. We raden ten zeerste aan om alle of de meeste van deze studiepunten te nemen in vakken die zijn getest op het New York Bar-examen. Alle LL.M. in US Legal Studies worden lessen gegeven aan de Law School, gelegen op de schilderachtige en dynamische Queens campus van St. John's University.

Bridge

Uw sleutels tot de New York Bar

New York is de thuisbasis van 's werelds meest vooraanstaande advocatenkantoren en van toonaangevende advocaten op elk praktijkgebied. Het is de spil en het hart van de advocatuur. De LL.M. in US Legal Studies for Foreign Law School Afgestudeerden aan de St. John's School of Law zijn ontworpen voor één doel: u voorbereiden om het New York Bar Exam te halen en toelating te krijgen om in deze ongeëvenaarde jurisdictie rechten te oefenen.

Als student in dit programma zul je:

 • Leer van enkele van de beste academische advocaten van New York en de meest ervaren praktiserende advocaten
 • Woon in New York City, de financiële, culturele en commerciële hoofdstad van de VS en een echte wereldstad
 • Bereid je voor op het Bar-examen in een programma dat erop gericht is je voor te bereiden om deze uitdaging aan te gaan

De LL.M. in US Legal Studies bij St. John's biedt u deze en nog veel meer sleutels tot een lonende juridische carrière in New York en tot de wereld van praktijkmogelijkheden waartoe u als advocaat in New York toegang hebt.

Toelating

Toelating tot de LL.M. in het US Legal Studies-programma aan de St. John's School of Law is selectief en gebaseerd op excellentie in eerdere juridische studies. Bewijs van academische wetenschap en professionele prestaties zullen in overweging worden genomen. De LL.M. Programma is ontworpen om een beperkte inschrijving te hebben om de kwaliteit van de ervaring voor elke LL.M. te verrijken. kandidaat.

Geschiktheid
Elke afgestudeerde buitenlandse wetsschool met een diploma rechten (JD, LL.B. of gelijkwaardig) van een niet-Amerikaanse rechtsschool die wordt erkend in het land waar hij is opgericht en gevestigd.

Engelse taalvaardigheidstests
Vanwege de aard van de LL.M. Programma in US Legal Studies, is het essentieel dat alle studenten een hoog niveau van begrip en mondelinge en schriftelijke expressie hebben in de Engelse taal. Buitenlandse afgestudeerden (behalve studenten uit Australië, Engelssprekend Canada, Ierland, Nieuw-Zeeland en het Verenigd Koninkrijk) moeten de Test of English as a Foreign Language (TOEFL) of het International English Language Testing System (IELTS) hebben afgelegd Test voor het aanbrengen.

Law School Admissions Council (LSAC) Toepassing
De LL.M. in US Legal Studies is bedoeld voor buitenlandse afgestudeerden die academische prestaties vertonen die vergelijkbaar zijn met die van afgestudeerden in de rechten in de VS. Om het aanvraagproces te voltooien, moeten alle buitenlandse studenten zich registreren via LL.M. Credentials Assembly Service van de Law School Admission Council (LSAC).

Engels voor American Law School
Engels voor American Law School is een intensieve zomercursus van vier weken die is ontworpen voor studenten die St. John's LL.M. programma's die geen moedertaalsprekers zijn. Het doel van de cursus is om deze studenten vertrouwd te maken met het Amerikaanse rechtssysteem en zijn vocabulaire, waardoor ze effectiever kunnen deelnemen aan hun studie aan de LL.M. Programma.

cursussen

Core US Legal Studies LL.M. Cursussen (10 studiepunten)
Studenten in de LL.M. in US Legal Studies programma zal de volgende cursussen volgen als onderdeel van het kerncurriculum van het programma:

Inleiding tot het Amerikaanse recht (2 studiepunten)
LL.M. kandidaten krijgen een overzicht van het Amerikaanse recht, met de nadruk op de manier waarop het verschilt van dat van andere landen, en in het bijzonder hoe het common law-systeem verschilt van het civielrechtelijke systeem. Onderwerpen die aan bod komen, zijn onder meer de relatie tussen de Amerikaanse staat en de individuele rechten die worden gegarandeerd door de grondwet, en een inleiding tot het onderwerp dat is getest op het New York Bar Examination. Cijfers zijn gebaseerd op een eindexamen.

Juridisch onderzoek, analyse en schrijven voor internationale LLM's I (3 studiepunten)
De eerste cursus in een reeks van twee semesters, deze cursus leert in het buitenland opgeleide LLM-studenten de fundamentele instrumenten van Amerikaans juridisch onderzoek, analyse en schrijven. Als onderdeel van de cursusdoelstellingen zullen studenten hun vermogen versterken om cases te analyseren en te briefen, hypothetische vragen in essayformaat te analyseren en te beantwoorden, standaard juridisch onderzoeksmateriaal (inclusief cases, statuten en administratief materiaal) te lokaliseren en te begrijpen, en te communiceren met klanten en andere doelgroepen in zowel geschreven als gesproken juridisch Engels. Opdrachten zijn gericht op voorspellend schrijven. Van studenten wordt verwacht dat ze alle toegewezen lees-, onderzoeks- en schrijfwerk tijdig en professioneel voltooien en dit aantonen door effectieve klasdeelname (25% van het eindcijfer). Schriftelijke en mondelinge oefeningen en opdrachten worden ook toegekend en beoordeeld (75% van het eindcijfer).

Juridisch onderzoek, analyse en schrijven voor internationale LLM's II (2 studiepunten)
De tweede cursus in een reeks van twee semesters, deze cursus voor in het buitenland opgeleide LLM-studenten biedt meer geavanceerde training in Amerikaans juridisch onderzoek, analyse en schrijven. Opdrachten zijn onder meer open juridisch onderzoek en overtuigend schrijven. Van studenten wordt verwacht dat ze alle toegewezen lees-, onderzoeks- en schrijfwerk tijdig en professioneel voltooien en dit aantonen door effectieve klasdeelname (25% van het eindcijfer). Schriftelijke en mondelinge oefeningen en opdrachten worden ook toegekend en beoordeeld (75% van het eindcijfer).

Professionele verantwoordelijkheid (3 studiepunten)
Deze cursus bestudeert de juridische, morele en andere verantwoordelijkheden van advocaten. De New York Code of Professional Responsibility en de American Bar Association's Model Rules of Professional Conduct, samen met cases, wettelijk materiaal, secundaire bronnen en problemen, omvatten de lezing. De cursus behandelt kwesties zoals de verantwoordelijkheid van de advocaat in burgerlijke en strafzaken; speciale problemen van advocaten voor entiteiten, waaronder regeringen en bedrijven; belangenverstrengeling, vertrouwelijkheid en voorrecht; kwesties in onderhandeling; professionele reclame en werving; en de plichten van de advocaat om de administratie en beschikbaarheid van justitie te verbeteren. Cijfers zijn gebaseerd op schrijfopdrachten, klassikale oefeningen en een eindexamen.

New York Bar Electives (6 studiepunten)
Om in aanmerking te komen voor het New Yorkse bar-examen, moet u minimaal zes studiepunten hebben behaald over onderwerpen die op het bartentamen kunnen worden getest. De volgende cursussen behandelen onderwerpen die zijn getest op het New Yorkse bar-examen:

 • Administratief recht (3 studiepunten)
 • Advanced Torts (2 studiepunten)
 • Bedrijfsorganisaties (4 studiepunten)
 • Burgerlijke procedure (4 studiepunten)
 • Wetsconflict (3 studiepunten)
 • Staatsrecht I (2 studiepunten)
 • Staatsrecht II (3 studiepunten)
 • Contracten I (3 studiepunten)
 • Contracten II (2 studiepunten)
 • Strafrecht (3 studiepunten)
 • Criminal Procedure: Adjudication (2 studiepunten)
 • Criminal Procedure: Investigation (3 studiepunten)
 • Bewijs (4 studiepunten)
 • Familierecht (3 studiepunten)
 • Federale rechtbanken (3 studiepunten)
 • Eerste amendement: vrijheid van meningsuiting (2 studiepunten)
 • Eerste amendement: religieclausules (2 studiepunten)
 • New York Criminal Practice (3 studiepunten)
 • New York Practice (4 studiepunten)
 • Onroerend goed (4 studiepunten)
 • Vastgoedtransacties (2 studiepunten)
 • Verkoop (2 studiepunten)
 • Beveiligde transacties (3 credits)
 • Torts (4 studiepunten)
 • Trusts & Estates (4 studiepunten)

Overige keuzevakken (8 studiepunten)
U kunt acht keuzevakken kiezen uit andere cursussen die aan de Law School worden gegeven en die u mogelijk interesseren of die u zullen helpen bij uw toekomstige rechtspraktijk. We raden ten zeerste aan om alle of de meeste van deze studiepunten te nemen in vakken die zijn getest op het New Yorkse bar-examen.

Laatst bijgewerkt op apr 2020

Over de school

St. John’s Law is inclusive, accepting, and welcoming community that reflects the rich diversity of our hometown of Queens, NY, “The World’s Borough.” From the classroom to internships and clinical wo ... Lees meer

St. John’s Law is inclusive, accepting, and welcoming community that reflects the rich diversity of our hometown of Queens, NY, “The World’s Borough.” From the classroom to internships and clinical work in the field to study abroad, our students develop the lawyering skills, targeted expertise, and professional connections they need to graduate practice-ready, all with the support of our outstanding faculty, dedicated career counselors, and global alumni network. Our employment and bar exam outcomes consistently rank us among the top New York law schools and, whatever career path they choose, our students carry with them St. John's Vincentian values, understanding that law is a vocation through which they can live justly and better the world. Lees Minder