LL.M. in zeven specialiteiten

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

Wanneer je klaar bent om de volgende stap in je rechtscarrière te zetten, kan een Master of Laws (LL.M.) diploma van de IU McKinney School of Law helpen.

De LL.M. programma heeft verschillende doelen:

 • het geeft momenteel praktiserende Amerikaanse advocaten een plek om hun vaardigheden aan te scherpen en hun kennis over een specifiek onderwerp te verdiepen.
 • het helpt gelicentieerde advocaten uit andere landen om de Amerikaanse wet te leren kennen ter voorbereiding op het passeren van de balie in de Verenigde Staten.
 • het biedt een gericht curriculum voor juristen die geïnteresseerd zijn in het bevorderen van hun kennis op een specifiek rechtsgebied om zich voor te bereiden op de SJD / Ph.D. in de rechten en een academische carrière.

Ontworpen om diepgaande kennis op een specifiek gebied te leveren, McKinney LL.M. aanvragers worden toegelaten tot de LL.M. voordat je een nummerkeuze kiest.

Tijdens oriëntatie, nieuw opgenomen LL.M. studenten hebben de mogelijkheid om met docenten, personeel en studenten te praten over de verschillende programmasporen, en vervolgens naar een academische adviseur, die zal beslissen welk spoor het beste aansluit bij de carrièredoelen en interesses van elke student. Keuzes voor het volgen zijn:

LL.M. cursussen worden gegeven door rechters, rechters en een procureur-generaal

Onze Master of Laws-studenten komen van over de hele wereld om te studeren met het beste dat onze staat te bieden heeft. Cursussen voor de LL.M. programma is onlangs gegeven door:

 • Justice Steven David, '82, Indiana Supreme Court
 • Justitie Robert D. Rucker, Indiana Supreme Court
 • Rechter John G. Baker, hof van beroep in Kentucky (voormalig hoofdrechter)
 • Greg Zoeller, procureur-generaal van Indiana

Als een LL.M. student, voltooi je een 24-creditsprogramma . Als u voltijds gaat, kunt u uw studie in één jaar afronden. Buitenlandse studenten: houd er rekening mee dat u binnen achttien maanden moet stoppen om aan de visumvoorschriften te voldoen.

Als je echter een huisstudent bent, heb je maximaal drie academiejaren om de diplomavereisten te voltooien en kun je lessen volgen op basis van een deeltijd of een avond.

De LL.M. programma omvat:

 • Gebiedsspecifieke cursussen met een breed scala aan keuzevakken
 • Uitbreidingen, klinische cursussen of pro deo juridische dienst en optionele praktijkopleidingsmogelijkheden (OPT)
 • Een onderzoekscomponent en een masterthesis (optioneel voor het Amerikaanse Law for Foreign Lawyers-traject)
 • Gevorderd Engels als een tweede taal (ESL) instructie (de rechtsschool zal een 50% -beurs verstrekken voor deze cursussen, indien nodig)
 • De mogelijkheid om uw proefschrift te publiceren in een proefschrifttrack op het ScholarWorks-netwerk aan de Indiana University. Dit netwerk stelt uw onderzoek ter beschikking aan advocaten en juridische wetenschappers over de hele wereld.

Programmatracks

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Making the decision about where you pursue a legal education will impact the rest of your life. At McKinney Law we think you will find the best possible mix of theoretical grounding and practical tra ... Lees meer

Making the decision about where you pursue a legal education will impact the rest of your life. At McKinney Law we think you will find the best possible mix of theoretical grounding and practical training, hard work and fun, in a challenging yet supportive environment. Lees Minder