LL.M. in Internationale mensenrechten en humanitair recht

Algemeen

Beschrijving van opleiding

American University biedt twee verschillende mensenrechtentracks - De hybride LL.M. in Internationale mensenrechten en humanitair recht en de interne specialisatie mensenrechten in het programma International Legal Studies . Beide programma's behandelen de behoefte aan gespecialiseerde opleidingen in internationale mensenrechtenwetgeving in de Verenigde Staten en de wereld van vandaag. Het hybride programma, met zowel on-site (residentiële) als online componenten, zorgt voor een hoogwaardig curriculum met een flexibel en handig formaat. Studenten in beide programma's hebben interactie met meer dan 40 wereldberoemde experts, waaronder deskundigen op het gebied van mensenrechten en humanitair recht afkomstig uit de academische wereld, internationale tribunalen, maatschappelijke organisaties en internationale organisaties.

Het elimineren van grenzen van taal en locatie

Sluit je aan bij een dynamisch programma dat gebruikmaakt van de nieuwste technologie om juridische opleidingen te bieden aan advocaten van over de hele wereld. Op dit moment is dit programma het enige in de Verenigde Staten dat een hybride curriculum in zijn soort aanbiedt op een Amerikaanse rechtsschool, aangeboden in het Engels en Spaans. Dit unieke programma, met online en residentiële cursuscomponenten, biedt u uitstekende training en uitstekende mogelijkheden op het gebied van internationale mensenrechten en humanitair recht. De nationale jurist heeft ons programma in een recent artikel benadrukt.

Onze faculteit

Zowel online als residentiële componenten van dit programma stellen u in staat verbinding te maken met een uitzonderlijke reeks gevestigde personen op het gebied van mensenrechten en humanitair recht. Onze faculteit bestaat uit meer dan 40 wereldberoemde experts die elk jaar lesgeven in het programma van geavanceerde studies over mensenrechten en humanitair recht. Dit is een geweldige kans om te communiceren met opmerkelijke faculteitsleden, bestaande uit internationale NGO-leden, internationale tribunaal rechters, leden van regionale internationale organismen, speciale rapporteurs van de VN, onderscheiden WCL-faculteit en internationale faculteit en leden van VN-verdragsorganen.

Naast de inhoudelijke kennis die ze aan onze studenten doorgeven, zijn ze essentiële professionele contacten voor toekomstige werkgerelateerde kansen voor de afgestudeerden van ons programma. De tijd doorgebracht in nauw contact met dergelijke experts, tijdens het residentiële gedeelte van het programma, zal zeker succes garanderen voor toekomstige netwerken.

cursussen

Residentiële cursussen

De residentiële component van de LL.M. is ontworpen om te profiteren van de cursussen die door de Academie voor mensenrechten en humanitair recht worden aangeboden tijdens haar programma voor geavanceerde studies over mensenrechten en humanitair recht dat gedurende het zomersemester drie weken duurt. Dit zijn gespecialiseerde cursussen die worden gegeven door wereldberoemde experts op het gebied van mensenrechten en humanitair recht. Studenten in de LL.M. in het internationale mensenrechten- en humanitaire rechtsprogramma zijn verplicht om deel te nemen aan twee zomervakanties van drie weken, met de plicht om elke sessie drie cursussen van twee studiepunten te volgen.

  • Economische, sociale en culturele rechten
  • De rechten van achtergestelde en kwetsbare groepen
  • Internationaal humanitair recht
  • Vrouwen en internationale mensenrechtenwetgeving
  • Regionale systemen: Europese en Afrikaanse mensenrechtenwetgeving
  • Geavanceerd internationaal humanitair recht
  • Internationale rechtvaardigheid voor mensenrechtenschendingen
  • Mensenrechtenstelsel van de Verenigde Naties
  • Mensenrechten en ontwikkeling
  • Inter-Amerikaans mensenrechtensysteem

Online cursussen

Het online onderdeel van de LL.M. wordt uitgevoerd met behulp van geavanceerde technologie waarmee deelnemers van over de hele wereld verbinding kunnen maken om een ​​multiculturele publiekservaring te creëren. Dit formaat opent de deur voor juridische professionals over de hele wereld om een ​​LL.M. diploma behalen, een certificaat behalen dat wereldwijd geloofwaardig is. De virtuele cursussen bestaan ​​uit 2 uur durende live-lessen waarbij studenten met klasgenoten omgaan en deelnemen aan live discussies met professoren.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Designed for international and domestic law graduates, our LL.M. programs feature flexible curricula that incorporate a rich array of specialized law courses and seminars and experiential learning opp ... Lees meer

Designed for international and domestic law graduates, our LL.M. programs feature flexible curricula that incorporate a rich array of specialized law courses and seminars and experiential learning opportunities. As a student, you will be supported by a law school community that is uniquely collaborative, including faculty who are passionate about education and a global network of LL.M. alumni. The LL.M. programs at AUWCL incorporate a rich array of courses, experiential learning opportunities, and special events that offer valuable opportunities for students to interact with leading lawyers, policymakers, business leaders, and diplomats. Lees Minder