LL.M. in International Banking, Securities

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Afgestudeerden uit Azië met een eerste licentie in rechten, bedrijfskunde of economie en met een goede academische reputatie komen in aanmerking voor aanmelding bij onze LL.M. International Finance-programma.

Onze Master of Laws in het internationale bank-, effecten- en financieringsprogramma (LL.M. International Finance) biedt uitstekende interdisciplinaire en praktijkgerichte trainingen op het gebied van internationaal en Europees bank-, effecten- en financieel recht. Door te studeren aan de ILF word je niet alleen getraind om zaken te doen, maar ook om uit te blinken in dit steeds belangrijker wordende gebied waar de werelden van internationaal recht en mondiale financiën samenkomen. Je wordt onderwezen door prominente professoren van de Goethe-universiteit in Frankfurt am Main en door experts uit de juridische en financiële sector. Frankfurt speelt een centrale rol in Europese en mondiale financiën.

De ILF , die is gevestigd in Frankfurt, het grootste financiële centrum van Europa, biedt de ideale locatie om jonge professionals op te leiden om zowel actuele als toekomstige juridische en financiële uitdagingen het hoofd te bieden.

We streven ernaar onze studenten te voorzien van een gedegen en uitgebreide juridische en financiële educatie in een dynamische leeromgeving, waardoor ze de juridische opleiding krijgen die ze nodig hebben om te excelleren in hun loopbaan.

Aangezien Engels de enige instructietaal is, moeten aanvragers een goede beheersing van het geschreven en gesproken Engels hebben. Er worden niet meer dan 30 studenten toegelaten om academische excellentie en direct persoonlijk contact tussen studenten en de faculteit te verzekeren.

DUUR VAN HET PROGRAMMA

De LL.M. International Finance-programma aan de ILF is een post-graduate opleiding van een jaar. Het is verdeeld in twee semesters, namelijk het wintersemester (oktober tot februari) en het zomersemester (april tot juli). Het programma begint in oktober en het lesgeven eindigt in juli van het volgende jaar.

BUITENSCHOOLSE ACTIVITEITEN

Studiereizen naar andere steden, zakelijk Engels en Duitse taalcursussen, evenals vele extra-curriculaire activiteiten met internationale studenten, zullen ook worden georganiseerd voor studenten tijdens het studiejaar.

OVERDRACHT VAN DEGUM

De LL.M. Internationale financiële graad wordt verleend door de Faculteit der Rechtsgeleerdheid van de Goethe Universiteit Frankfurt am Main.

APPLICATIE DEADLINE

Aanvragen zullen worden behandeld op "rollende basis". Aanvragers worden binnen 6 weken na ontvangst door de ILF van de voltooide aanvraag op de hoogte gebracht van de resultaten van hun aanvragen. Toelating tot de LL.M. Het International Finance-programma wordt toegekend aan succesvolle aanvragers op basis van "wie het eerst komt, het eerst maalt".

Deadline van de aanvraag voor het programma: 15 mei: landen waar APS-certificaten vereist zijn (bijv. China, Mongolië en Vietnam) en 1 juli: alle andere Aziatische landen

Er zijn geen aanmeldingskosten vereist.

BEURZEN

Een beurs van 10% van het collegegeld (dwz € 1800) zal worden aangeboden aan succesvolle aanvragen die vóór 28 februari 2020 zijn ontvangen.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

The Institute for Law and Finance (ILF) is a center for academic excellence in teaching and research. It was established as a non-profit foundation in 2002 by Goethe University Frankfurt am Main with ... Lees meer

The Institute for Law and Finance (ILF) is a center for academic excellence in teaching and research. It was established as a non-profit foundation in 2002 by Goethe University Frankfurt am Main with the support of many prominent institutions. Lees Minder