LL.M. in Amerikaans en transnationaal recht (online)

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Verdien uw online LL.M. in het Amerikaans

Ontdek waarom de American Bar Association geaccrediteerde University of Dayton School of Law de plek is om je LL.M. en ontdek hoe u het kunt doen zonder uw huis te verlaten.

Programma Hoogtepunten

Vanaf januari 2019 begon de University of Dayton School of Law met het aanbieden van een volledig online optie voor studenten die geïnteresseerd waren in het voltooien van hun LL.M. diploma in Amerikaans en transnationaal recht.

Online LL.M. Hoogtepunten van het programma zijn onder meer:

 • Een curriculum gericht op US Law en US Legal Practice;
 • Alle cursussen worden online aangeboden (100%) in een asynchrone indeling, zodat studenten toegang hebben tot cursusinhoud op de dagen en tijden die voor hen het beste werken;
 • Drie semesters per jaar - beginnend in januari, mei en augustus;
 • Verdien de graad in slechts 1 kalenderjaar (drie semesters);
 • Online LL.M. leerplan afgestemd op de huidige vereisten van zowel de staatsexamens van Californië als van Washington *;
 • Royale gedeeltelijke studiebeurzen;
 • Gratis online leesmateriaal inbegrepen in elke cursus (geen schoolboeken vereist);
 • Gratis aanvullende online studiemiddelen (krijg een "voorsprong" op het balie-examen);
 • Gratis carrièreservices, academisch succes en bibliotheekondersteuning voor alle online LL.M. studenten;
 • Cursussen gegeven door ervaren professoren en beoefenaars van juridische beroepen, met ervaring in het lesgeven in een online platform.

Bezoek onze veelgestelde vragen voor meer informatie over het programma, het aanvraagproces, de bar en carrièremogelijkheden.

* De vereisten voor toegang tot de bar variëren per staat. Dayton Law kan geen toegang tot de bar garanderen. Studenten zijn verantwoordelijk voor het contacteren van de statusbalk om te bepalen of ze in aanmerking komen.

Online LL.M. - Studentenprofiel

Deze online LL.M. Programma doet vooral beroep op buitenlands geschoolde rechtenstudenten die geïnteresseerd zijn in:

 • Carrières in de wereldwijde rechtspraktijk (bijvoorbeeld zaken, immigratie, handel, investeringen, intellectuele eigendom, enz.);
 • Meer informatie over de Amerikaanse wetgeving en juridische praktijk;
 • Het vaststellen van een pad naar Amerikaanse geschiktheid voor de balie;
 • Het behalen van een diploma rechten aan een door de ABA erkende Amerikaanse rechtsschool.

Omdat het programma 100% online is, kunnen studenten hun diploma behalen en de volgende stap zetten, zowel professioneel als academisch, zonder ooit hun baan, huis of gezin te verlaten.

Gratis applicatie

Dayton Law zet zich in voor betaalbaar, hoogwaardig online juridisch onderwijs. Contact Online LL.M. Programmamanager, Margaret Ioannides (mioannides1@udayton.edu) voor meer informatie over een gratis sollicitatieproces en voorlopige beursbeoordeling. Gedeeltelijke collegegeldbeurzen zijn beschikbaar. Financiële steun is ook beschikbaar voor Amerikaanse staatsburgers en niet-staatsburgers die daarvoor in aanmerking komen.

Verenigde Staten Legal Practice Certificate

Naast het verdienen van de LL.M. diploma, studenten die het online LL.M.-programma binnen drie jaar voltooien, verdienen ook (zonder extra kosten) een certificaat in de juridische praktijk van de Verenigde Staten .

Voordelen van US Legal Practice Certificate:

 • Hiermee kunnen studenten hun vaardigheden en kennis op een specifiek rechtsgebied ontwikkelen zonder extra tijd of collegegeld te vereisen.
 • Maakt studenten meer verkoopbaar voor werkgevers en klanten door een geloofsbrieven te verstrekken die hun bekwaamheid, inzet en training aantonen.
 • Zorgt ervoor dat studenten erkenning krijgen voor de succesvolle afronding van een gespecialiseerde studie.

Balsexamen Californië en Washington

De online cursussen staan open voor zowel Amerikaanse als buitenlandse geschoolde advocaten en zijn in de eerste plaats bedoeld voor buitenlands geschoolde afgestudeerden in de rechten die een beter inzicht willen krijgen in de Amerikaanse wetgeving en de Amerikaanse juridische praktijk, evenals een potentieel pad om in aanmerking te komen.

Studenten verwerven een solide basis van kennis op het gebied van de wet die het meest wordt getest op het balie-examen, evenals praktische ervaring in het type juridisch schrijven en communicatie getest op het balie-examen en gebruikt in de juridische praktijk van de Verenigde Staten. Het online curriculum is afgestemd op de huidige vereisten van zowel de staatsexamens van Californië als van Washington .. *

* De vereisten voor toegang tot de bar variëren per staat. Dayton Law kan geen toegang tot de bar garanderen. Studenten zijn verantwoordelijk voor het contacteren van de statusbalk om te bepalen of ze in aanmerking komen.

Flexibel, asynchroon formaat

Alle cursussen worden aangeboden in een asynchrone online-indeling gedurende drie semesters per jaar (herfst, lente, zomer). Afgestudeerden van niet-ABA erkende rechtsscholen (inclusief buitenlandse geschoolde advocaten) met een eerste graad in de rechten of gelijkwaardig zijn verplicht om 12 cursussen (30 studiepunten) te voltooien om de LL.M. mate. Op basis van de cursusbeschikbaarheid en de volgorde kunnen studenten de 30 studiepunten in slechts één jaar (3 semesters) voltooien.

Leesmateriaal is beschikbaar, online en gratis, binnen elke cursus. Om klasdiscussie en de uitwisseling van ideeën te stimuleren, bevat elke cursus ook interactieve componenten, waaronder wekelijkse kantooruren, discussieborden, aankondigingen, live online beoordelingssessies en meer!

Online cursussen: (12 cursussen - Totaal Credits 30)

Kerncursussen - Credits

 • Inleiding tot de Amerikaanse wetgeving en juridische instellingen voor LL.M. Studenten - 2
 • Juridische analyse, redeneren, onderzoek, schrijven en communicatie voor LL.M. Studenten - 2
 • Professionele verantwoordelijkheid voor LL.M. Studenten - 2
 • Bedrijfsverenigingen voor LL.M. Studenten - 2
 • Bewijs voor LL.M. Studenten - 2
 • Onroerend goed voor LL.M. Studenten - 3
 • Torts voor LL.M. Studenten - 2
 • Trusts en Estates voor LL.M. Studenten - 2
 • Civiele procedure voor LL.M. Studenten - 3
 • Staatsrecht voor LL.M. Studenten - 3
 • Strafrechtelijke wet
 • contracten

Prijs

De University of Dayton School of Law rekent collegegeld per credituur in plaats van per academisch jaar. De kosten per credituur voor het academiejaar 2019-2020 bedragen $ 1.207. Gedeeltelijke collegegeldbeurzen beschikbaar - Contact Online LL.M. Programmamanager Margaret Ioannides (mioannides1@udayton.edu) voor een gratis voorlopige beursbeoordeling.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

The School of Law is a part of the University of Dayton, which was founded in 1850 and is recognized as a top-tier national university and one of the 10 best Catholic universities in the nation. As a ... Lees meer

The School of Law is a part of the University of Dayton, which was founded in 1850 and is recognized as a top-tier national university and one of the 10 best Catholic universities in the nation. As a Catholic, Marianist institution, the University of Dayton is committed to producing graduates who uphold the highest professional standards. Lees Minder