LL.M. voor buitenlandse juristen

Algemeen

Beschrijving van opleiding

academische vereisten

De wet school biedt een rigoureuze curriculum met een rijke geschiedenis van excellentie. Studenten zullen toetreden tot een gemeenschap van onderscheiden faculteit, gefocust en vastberaden studenten, en een netwerk van volbracht alumni die mentorschap, stages, en de potentiële werkgelegenheid kan bieden.

Gelegen in het hart van de hoofdstad van de staat New York, heeft de wet school opgeleide leiders sinds 1851. Met 10.400 alumni oefenen in het hele land, deze krachtige netwerk biedt een gemeenschap van kansen voor haar studenten. Een affiliatie overeenkomst met University at Albany omvat gedeelde programma's, en de toegang voor studenten en docenten om te leren van elkaar.

De wet school heeft een bewezen geschiedenis van de lancering van briljante carrière in de hele regio, de natie en internationaal. Presidenten, CEO's, financiële managers en ondernemers crediteren hun Albany Law School ervaring voor hun succes.

Om de naleving te verzekeren van de regels van de New York Hof van Beroep, de LL.M. graad van Albany Law School bestaat uit 27 krediet uur van de cursussen die moeten worden ingevuld met 24 maanden van inschrijving. Verplichte vakken zijn:

 • Advocatuur
 • Legal Research en Schrijven
 • Staatsrecht, Federal Civil Procedure, of New York Practice I.
 • Het programma vereist ook LL.M. kandidaten om Advanced Legal Analysis nemen.

Advanced Legal Analysis is een speciaal ontworpen cursus die bar onderzoek onderwerpen worden behandeld met inbegrip van contracten, strafrecht / strafvordering, onrechtmatige daad, constitutioneel recht, onroerend goed, en het bewijs. Studenten worden toegewezen problemen en oefeningen die in hetzelfde formaat als bar vragen en te ontvangen schriftelijke feedback om ze meer succes op de bar examen te maken.

In aanvulling op de verplichte vakken hierboven beschreven, moet minstens zes credit-uren worden genomen van de volgende cursussen:

 • Strafvordering: Investigation
 • Contractsor Sales & Payment Systems
 • Torts
 • Bewijsmateriaal
 • Bedrijfsorganisaties
 • Property of Trusts & Estates
 • Strafrecht

Terwijl slechts 27 studiepunten nodig zijn om het te ontvangen LL.M. graad, worden de kandidaten aangemoedigd om zich inschrijven in drie extra krediet uur die kan worden gekozen uit de bovenstaande cursussen of het volledige scala aan cursussen aangeboden door de wet school. Albany Law School erkent dat buitenlandse opgeleide juristen presenteren heel verschillende achtergronden en opleiding (bv common law versus burgerlijk recht en de feitelijke voorafgaande natuurlijk het werk en ervaring) en we trachten voort te bouwen op die individuele verschillen. Daarom, in aanvulling op de reguliere cursus werk, LL.M. studenten komen in aanmerking om te verdienen tot vier credits door het inschrijven in een in-house klinische programma door de Albany Law School Clinic & Justice Center. Wet stagiaires in de Clinic & Justice Center vertegenwoordigen echte klanten in concrete gevallen onder nauw toezicht van de faculteit leden. Deze ervaring is bedoeld om 'de formele juridische opleiding en studenten te bevorderen' studenten verrijken professionele ontwikkeling door hen te helpen bij de integratie van de rechtsleer en theorie met de werkelijke juridische praktijk en professionele verantwoordelijkheid.

Alle buitenlandse juristen op zoek naar een LL.M. in dit programma moet het programma beginnen in augustus en deel te nemen aan een korte oriëntatie.

 • LL.M. Buitenlandse juristen Application & Procedures
 • LL.M. Buitenlandse afgestudeerden - Financiële steun vragen

Handhaving van Legal Immigratie Status

Buitenlandse studenten zijn verplicht om legale immigratiestatus tijdens hun verblijf in de VS te behouden Raadpleeg de Studentengids bij de Student Exchange Visitor Information System (SEVIS).

Het Admissions Office personeel is gewijd aan het helpen u door het proces. Wij zijn beschikbaar om uw vragen en zorgen te beantwoorden, en moedigen u aan om contact met ons op. Ons kantoor is geopend van maandag tot en met vrijdag 8:30-16:30 Stuur ons een email naar admissions@albanylaw.edu of bel 518-445-2326.

Master of Laws Buitenlandse Aanvrager

Dit LL.M. programma is bedoeld voor buitenlands recht afgestudeerden die een academische opleiding in aanmerking te komen voor toelating tot de New York State Bar of andere bar te zoeken. Als je je diploma rechten ontvangen van een ABA-goedgekeurde wet school in de Verenigde Staten, kunt u zich wenden via onze reguliere LL.M. programma.

Een kandidaat die heeft gestudeerd in het buitenland kan kwalificeren voor de staat New York bar examen af ​​te leggen door bij de State Board of Law examencommissie afdoende bewijs van het juridisch onderwijs New York zoals vereist in deel 520,6 van het Reglement van het Hof van Beroep voor de toelating van Advocaten en Adviseurs at Law. Voor buitenlandse juristen wier diploma rechten niet voldoet aan de eisen duuronderscheid gelijkwaardigheid, kan de aanvrager voldoet aan de eisen die met succes het verdienen van een LL.M. mate bepaald door het invullen van een full-time of part-time programma dat bestaat uit een minimum van 24 uur semester van het krediet in de professionele wet onderwerpen, in een goedgekeurde wet school in de Verenigde Staten. Zie het programma curriculum voor meer informatie.

LL.M. Application & Procedures

 • De aanvragers worden eraan herinnerd dat deze applicatie alleen zal worden beschouwd na ontvangst van alle benodigde materialen.
 • Alle buitenlandse juristen op zoek naar een LL.M. in dit programma moet het programma beginnen in augustus en deel te nemen aan een korte oriëntatie.
 • LL.M. kandidaten die niet de Amerikaanse burgers moeten zich inschrijven als full-time studenten en neemt een minimum van 9 credits per semester.

Handhaving van Legal Immigratie Status

Buitenlandse studenten zijn verplicht om legale immigratiestatus tijdens hun verblijf in de VS te behouden Raadpleeg de Studentengids bij de Student Exchange Visitor Information System (SEVIS).

Laatst bijgewerkt op Januari 2017

Over de school

Albany Law School educates and empowers tomorrow’s leaders in law practice, business, public interest, and government. We connect the classroom to the profession, government, and the community through ... Lees meer

Albany Law School educates and empowers tomorrow’s leaders in law practice, business, public interest, and government. We connect the classroom to the profession, government, and the community through experienced-based learning, engaged scholarship, and a robust network of alumni and supporters. Learning at Albany Law School is a joint venture between students and faculty members, supported by staff, administrators, alumni, and the Board of Trustees. Our students develop a sophisticated understanding of legal policy and doctrine, a broad range of professional competencies, and a deep commitment to justice and ethical values. Lees Minder