LL.M. programma

Algemeen

Beschrijving van opleiding

LL.M. Programma

MC wet biedt verschillende LL.M. opleidingen voor aanvragers met uiteenlopende achtergronden en belangen, met inbegrip van traditionele studies, Amerikaanse Legal Studies, International en European Studies, en Advocacy. De programma's zijn op maat gemaakt voor de kandidaten die wensen om optimaal te profiteren van MC Law kleine groepsgrootte, dynamische onderzoekswereld, buitenschoolse activiteiten, en de locatie te nemen in de hoofdstad om hun persoonlijke en professionele doelen na te streven. In aanvulling op het verkennen van de website, kunt u contact opnemen LLM@mc.edu om meer te leren over deze mogelijkheden.

Academische ondersteuning

MC Law is uniek in het voldoen aan de diverse individuele behoeften van LL.M. kandidaten. In het centrum van de LL.M. programma's zijn de kandidaten zelf. Naast een breed scala van cursusaanbod om professionele vaardigheden van docenten met een rijke belangenbehartiging ervaring en internationale juridische expertise te scherpen, MC wet biedt concurrerende prijzen, één-op-één faculteit mentorschap, kleine klassen, en administratieve ondersteuning in elke fase van uw studies, van hulp in het beveiligen van woningen en immigratiestatus aan de voorbereiding voor de New York, Californië, Alabama, DC of andere Amerikaanse Bar post-afstuderen stage. Kandidaten worden ook aangeboden een enorme verscheidenheid aan buitenschoolse activiteiten, met inbegrip van carrière evenementen, excursies, stages, het bezoeken van lezingen en workshops, en regelmatige sociale activiteiten.

Advocacy Studies

De Master of Laws (LL.M.) In Advocacy bij MC Law

In de moderne juridische markt, worden jonge advocaten krijgen weinig of geen mogelijkheden om de geavanceerde advocacy vaardigheden zo cruciaal voor effectieve client vertegenwoordiging ontwikkelen. Compounding dit probleem is het feit dat veel ontluikende nieuwe advocaten niet meer dan één of twee klassen in de advocatuur te voltooien tijdens hun JD studie. De oplossing is de Master of Laws (LL.M.) In Advocacy bij MC Law.

Een handen op, praktijkgerichte opleiding, het Advocacy LL.M. integreert het proces en hoger beroep belangenbehartiging externships bovenaan staat en federale agentschappen. Studenten kunnen zich richten op het ontwikkelen van hun kennis en vaardigheden in civiele of strafrechtelijke belangenbehartiging op het proces en / of hoger beroep niveau. Perfect voor de praktiserende advocaat, studenten hebben vijf jaar aan de mate, een verscheidenheid van scheduling opties te voltooien en alle klassen ook meetellen voor CLE krediet.

Professor Patricia Bennett, een van de meest gerespecteerde proef advocaten in de regio, laat staan ​​de staat Mississippi; en professor Victoria Lowery, die MC Law gebouwd in een landelijk gerespecteerde hoger beroep advocacy programma zal begeleiden en te onderwijzen deze afgestudeerde juridische studenten, om te zetten in gepolijst advocaten bereid zijn om uit te blinken in de voorkant van een rechtbank in de natie. Bijstaan ​​van deze professoren zal een team van de meest ervaren en gerespecteerde juristen en advocaten in het Zuiden zijn.

Toelatingseisen

 • Aanvragers moeten hebben afgerond of worden gepland om hun JD diploma van een ABA-geaccrediteerde wet school te voltooien tegen de tijd dat ze beginnen de LL.M. Programma.
 • Kandidaten moeten in aanmerking komen voor zijn of zijn toegelaten op te treden voor de hoogste rechtbank in een Amerikaanse staat na een bar onderzoek.
 • De aanvragers moeten de professionele en persoonlijke integriteit in verband met de praktijk van de wet in de Verenigde Staten beschikken.
 • De aanvragers moeten een bewezen staat van het academisch succes te hebben.

Afstuderen Eisen

 • 24 credits afgerond uit de lijst van de klassen in het kader van het programma binnen vijf jaar na het begin van het programma
 • Cumulatief 2,0 Grade Point Average

Kosten en Beurzen

MC Law is toegewijd aan het verstrekken van een hoge kwaliteit, maar betaalbare juridische opleiding, en Jackson is één van de meer kosten-vriendelijke hoofdsteden in de Verenigde Staten. Zelfs zo, een LL.M. graad kan een aanzienlijke financiële verplichting en mogelijke kandidaat-lidstaten zal worden gevraagd om de mogelijkheid om hun hele studie te financieren aan te tonen. Kandidaten die de Amerikaanse burgers en ingezetenen van toepassing kunnen zijn voor de financiële leningen hulp en internationale kandidaten worden aangemoedigd om contact op met de MC Law Financial Aid Office en LL.M. Office programma's om mogelijke financieringsmogelijkheden te bespreken.

LL.M. studenten bij MC Law genieten exact dezelfde lage per credit collegegeld tarief als onze inkomende JD studenten. Voor het academisch jaar 2015/16, het collegegeld tarief is $ 1068 per credit uur. De totale kosten zullen variëren op basis van het aantal studiepunten (12-36) en de lengte (1-4 semesters) van uw specifieke academische plan. Voor een totale geschatte kosten van deelname specifiek voor uw academische doelen, e LLM@mc.edu Daarnaast MC wet bepaalt selectieve verdienste gebaseerd beurzen [RM1] voor uitzonderlijke LL.M. aanvragers, alsmede aanzienlijk gereduceerde kosten voor de kandidaten uit de internationale instellingen partnerschap. Potentiële kandidaten worden aangemoedigd om contact op met de LL.M. Programma's Office op LLM@mc.edu voor meer informatie over beschikbare beurzen mogelijkheden te leren.

Graduate Admission Application Checklist

De LL.M. programma's op MC Law bieden studenten een unieke kans om hun begrip van de Amerikaanse wetgeving aan te scherpen en scherpen hun gespecialiseerde belangen door middel van geavanceerde studie in de Amerikaanse of niet-Amerikaanse rechtsgebieden. Afstuderen kandidaten zijn gegaan naar het New York en andere lokale bars, veilige legale arbeid in de Verenigde Staten voorbij, en hebben met succes de internationale arbeidsbemiddeling in de industrie, financiën, advocatenkantoren en universiteiten hebben gevonden. MC wet voorziet afgestemd academische en carrière ondersteuning in elke fase van de mate zorgen kandidaten bereiken van hun professionele doelstellingen.

Van toepassing op de LL.M. Programma's, moeten de kandidaten hebben ofwel afgestudeerd met JD uit een ABA goedgekeurd Amerikaanse wet school, behaalde een JD gelijkwaardig diploma van een buitenlandse wet school, of het invullen van een diploma van een internationale partner instelling. In tegenstelling tot veel Amerikaanse wet scholen, doet MC wet geen kosten van de aanvraag, die deel uitmaakt van ons streven naar een betaalbaar niveau, dat op een efficiënte periode kan worden bereikt bieden rekenen. Kandidaten voor alle LL.M. programma's moeten de volgende onderwerpen:

 • Aanvraagformulier (via LSAC of LL.M. @ mc.edu)
 • Curriculum Vitae of Resume
 • Persoonlijke verklaring
 • Afschriften
 • Engels Taalvaardigheid Verification
 • Brieven van Aanbeveling (optioneel)
 • Seat Borg

Engels Taalvaardigheid Verification

De aanvrager moet in staat zijn om Engels taalvaardigheid te bewijzen door op het volgende:
 • zijnde een native speaker Engels geboren;
 • een persoonlijk gesprek onder leiding van de directeur van het Foreign LL.M. Programma op MC Law;
 • een score van ten minste 550 op de papieren TOEFL (http://www.ets.org);
 • een score van ten minste 95 (5) op de TOEFL iBT; of
 • een score van ten minste 6,0 (http://www.ielts.org) op de IELTS.

Traditionele Studies, de Amerikaanse Legal Studies, en internationale en Europese Studies

De traditionele, Amerikaanse Legal Studies, en internationale en Europese Studies LL.M. Programma's zijn speciaal ontworpen voor de kandidaten opgeleid buiten de Verenigde Staten of met een interesse in het ontwikkelen van hun kennis van de niet-Amerikaanse rechtssystemen. Een aanzienlijk aantal van de faculteit hebben internationale juridische expertise of vergelijkende elementen in hun onderwijs. Door de toegang tot de volledige JD curriculum, onderzoek en praktische betrokkenheid, de kandidaten hebben de mogelijkheid om hun kennis van het Amerikaanse rechtssysteem te versterken de lokale of New York Bar te passeren, terwijl slijpen hun specifieke belangen. MC wet biedt concurrerende prijzen, één-op-één faculteit mentorschap, kleine klassen, en administratieve ondersteuning in elke fase van je studie; van hulp bij het beveiligen van woningen en immigratiestatus aan de voorbereiding van de lokale of New York Bar post-afstuderen stage. Kandidaten worden ook aangeboden een enorme verscheidenheid aan buitenschoolse activiteiten, met inbegrip van carrière evenementen, excursies, stages, het bezoeken van lezingen en workshops, en regelmatige sociale activiteiten. Daarnaast, de kandidaten in aanmerking komen na succesvolle afronding van de LL.M. graad aan de JD programma op voorwaarde-eenheid in te voeren.
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Mississippi College, affiliated with the Mississippi Baptist Convention, is a private, co-educational, Christian university of liberal arts and sciences. As the oldest institution of higher learning i ... Lees meer

Mississippi College, affiliated with the Mississippi Baptist Convention, is a private, co-educational, Christian university of liberal arts and sciences. As the oldest institution of higher learning in Mississippi, MC has a long history of commitment to academic excellence and the cause of Christ. Lees Minder