LL.M. International Business Law

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Voor 20 jaar de LL.M. International Business Law heeft aangeboden een unieke en waardevolle ervaring met de wet afgestudeerden uit de hele wereld die aan een uitvoerend LL.M. na te streven programma. Met bijna 200 jaar ervaring in de Faculteit der Rechtsgeleerdheid van de Universiteit van Zürich staat wereldwijd bekend om de kwaliteit van de faculteit en de juridische opleidingen. locatie van de school, Zürich, is de economische hoofdstad en de meest bruisende stad van Zwitserland en is gelegen in het hart van Europa, waarmee studenten gemakkelijk ontdekken andere Europese landen en geniet van Zwitserland spectaculaire omgeving.

Een van de voordelen die afgestudeerde studenten te vinden aan de universiteit van Zürich zijn de mogelijkheid om een ​​brede studie te volgen, en de mogelijkheid om hun gebieden van belang verkennen in de Specialisatie cursussen. Studenten zullen profiteren van onze executive LL.M. programma dat speciaal ontworpen en ontwikkeld voor advocaten werken in een internationale veld.

Het programma

De executive LL.M. programma's van de Universiteit van Zürich worden aangeboden op een part-time (2 jarige opleiding, werk-based) en full-time basis (1 jaar durende programma, de gewenste tijd van deelname 8 maanden). De deeltijd-programma is gericht op degenen die werken in Zwitserland en zijn op zoek naar een nieuwe uitdaging. Om toegelaten te worden tot het programma dat u nodig hebt om voldoende beheersing van de Duitse taal.

De full-time programma is speciaal ontworpen voor buitenlandse studenten die willen een postdoctorale opleiding te voltooien binnen een korte tijd. Tegelijkertijd zullen deze studenten profiteren van de uitstekende reputatie van Zwitserland evenals zijn unieke geografische en economische situatie. Merk op dat de lezingen worden gegeven in alleen in het Engels.

De LL.M. Programma's bestaan ​​uit een basiscursus en een specialisatie cursussen. De basiscursus bestaat uit 12 modules die verplicht en electieve gebieden van de studie omvatten. De specialisatie cursussen bestaan ​​uit twee modules. De gehele opleiding bestaat uit ongeveer 420 lezingen.

In de deeltijdse programma's kunt u kiezen tussen de volgende specialisaties:

  • LL.M. in International Banking and Finance Law
  • LL.M. in internationale zakelijke transacties en technologieoverdracht
  • LL.M. in Internationale Geschillen en Arbitrage
  • LL.M. bij fusies en overnames en ondernemingsrecht
  • LL.M. in International Sports Law

De voltijdse LL.M. programma's bieden twee specialisatiemogelijkheden:

  • LL.M. in International Banking and Finance Law
  • LL.M. in International Sports Law
RHARA

Keuze:
Studenten die geen gespecialiseerde LL.M. Titel ontvangt de algemene titel "LL.M. Internationaal economisch en economisch recht ".

Kernpunten

Part-time LL.M. programma's
PROGRAMMA'S • LL.M. Internationaal bank-, financierings- en verzekeringsrecht • LL.M. Internationale zakelijke transacties en technologieoverdracht • LL.M. Internationale geschillen en arbitrage • LL.M. Fusies en overnames en ondernemingsrecht • LL.M. Internationaal sportrecht
Duur van het programma 2 jaar werk-gebaseerde
Lezingen -Werk-based programma (lessen deel te nemen vrijdag in de middag en zaterdag in de ochtend)
Taal van instructie Duits (en Engels)
Full-time LL.M. programma's
PROGRAMMA'S • LL.M. Internationaal bank-, financierings- en verzekeringsrecht • LL.M. Internationaal sportrecht
Duur van het programma 1 jaar (vereiste tijd van deelname 8 maanden)
Lezingen Full time
Taal van instructie Engels

Toepassing en in aanmerking te komen

De volgende vereisten moeten worden vervuld voor toelating tot de opleiding: - graad in de rechten op masterniveau (uitzonderingen worden van geval tot geval bekeken) - beroepservaring - goede mondelinge en schriftelijke kennis van de onderwijstalen ( Duits en Engels) Aanvraagformulier: www.LLM.uzh.ch Deadline van de aanvraag: kijk op onze website

Kosten

CHF 32.800, -. Inbegrepen in collegegeld zijn de kosten voor cursusmateriaal, examengeld en alle intensieve weekends en bepaalde extra evenementen. Niet inbegrepen zijn de kosten voor excursies, aanvullende literatuur en kosten van levensonderhoud.

De Locatie

Zwitserland heeft veel te bieden: culturele diversiteit, meertaligheid, een prachtig landschap en natuurlijk de mensen. Er zijn nu ongeveer 8,1 miljoen mensen wonen in Zwitserland, spreekt vier officiële talen: Duits, Frans, Italiaans en Reto-Romaans.

Ondanks het feit dat Zwitserland heeft geen natuurlijke hulpbronnen en dat de Zwitserse economie is sterk afhankelijk van de export, is de economische situatie zeer stabiel door de jaren heen; het BBP per inwoner hoger is dan in de meeste geïndustrialiseerde landen. De Zwitserse bevolking over het geheel heeft een hoge levensstandaard en Zwitserland verdient zijn reputatie van hoge kwaliteitsnormen en diensten in alle sectoren (gezondheid, industrie, openbaar vervoer, onderwijs, enz.).

Studentenleven

Studeren in Zurich betekent leven in levendige en boeiende culturele hoofdstad van Zwitserland, dat is veel meer dan een zakelijke en financiële centrum. Bekend als de "kleine grote stad", Zürich biedt alle voordelen van het stadsleven en tegelijk een aantrekkelijk recreatiegebied met zijn verbluffend mooi meer en de nabijgelegen bergen.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Thanks to its many years of experience the LL.M. programs provide its students an academic education at the highest level. The Law Faculty not only offers the widest range of different specializations ... Lees meer

Thanks to its many years of experience the LL.M. programs provide its students an academic education at the highest level. The Law Faculty not only offers the widest range of different specializations in Switzerland but also excels with its outstanding network of renowned professors from all over the world who lecture the many programs and courses Lees Minder