LL.M. Internationale Bankwezen, Financiën En Verzekeringsrecht

University Of Zurich - Faculty of Law

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

LL.M. Internationale Bankwezen, Financiën En Verzekeringsrecht

University Of Zurich - Faculty of Law

Voor 20 jaar de LL.M. International Business Law heeft aangeboden een unieke en waardevolle ervaring met de wet afgestudeerden uit de hele wereld die aan een uitvoerend LL.M. na te streven programma. Met bijna 200 jaar ervaring in de Faculteit der Rechtsgeleerdheid van de Universiteit van Zürich staat wereldwijd bekend om de kwaliteit van de faculteit en de juridische opleidingen. locatie van de school, Zürich, is de economische hoofdstad en de meest bruisende stad van Zwitserland en is gelegen in het hart van Europa, waarmee studenten gemakkelijk ontdekken andere Europese landen en geniet van Zwitserland spectaculaire omgeving.

Een van de voordelen die afgestudeerde studenten te vinden aan de universiteit van Zürich zijn de mogelijkheid om een ​​brede studie te volgen, en de mogelijkheid om hun gebieden van belang verkennen in de Specialisatie cursussen. Studenten zullen profiteren van onze executive LL.M. programma dat speciaal ontworpen en ontwikkeld voor advocaten werken in een internationale veld.

Het programma

De professionele LL.M. International voor het Bank-, Financie- en Assurantiewezen wet wordt uitgevoerd, hetzij op een part-time of full-time basis. Het programma omvat een algemene cursus en een Specialisatie cursussen, bestaande uit circa 420 lezingen. Het programma wordt afgesloten met het indienen van een scriptie.

De Algemene cursus bouwt de basis voor de verdere specialisatie cursussen. Na een inleiding over de economische en juridische grondslagen van de internationale economie en de belangrijke buitenlandse gebieden van het recht, het accent verschuift naar de Europese en internationale bedrijfsleven (bijvoorbeeld EU Common Market, Mededingingsrecht, WTO, Ondernemingsrecht, Fiscaliteit en Strafrecht).

De specialisatieopleiding International Bank-, Financie- en Assurantiewezen Law biedt een geavanceerde onderwijs in de nationale en internationale financiële markten. Het bestaat uit twee modules: - Module 1: Institutioneel kader voor banken, beleggingsdiensten en verzekeringen - Module 2: de deelnemers, producten en marketing Market Module 1 bevat de Zwitserse, Europese en internationale financiële markt kader voor het bankwezen, beleggingsdiensten en verzekeringen. Deze module richt zich ook op de internationale organisaties en hun regelgeving, de basis voor de regelgeving, en de kenmerken van de belangrijkste financiële markten.

Module 2 bestaat uit een diepgaande studie naar de regulatie van de marktdeelnemers, de financiële diensten en de verkoop van financiële producten, alsmede de relevante verdragen.

-> Studenten die geïnteresseerd zijn in alleen het nemen van de Specialization Course kan worden bekroond met een Certificate of Advanced Studies (CAS) zijn.

Kernpunten

Duur van de cursus / Taal: - Part-time: 4 Semester in het Duits (en deels Engels), klassen deelnemen vrijdag in de middag en zaterdag in de ochtend - Full-Time: 1 jaar op een full-time basis, worden de klassen gehouden in Engels (vereiste tijd van deelname 8 maanden) Graad: LL.M. International Banking and Finance Law Aanvraagformulier: www.LLM.uzh.ch

Toepassing en in aanmerking te komen

De volgende eisen moet worden voldaan voor toelating tot de opleiding: - Licentiaat in de Rechten aan een master-niveau (uitzonderingen zal worden beschouwd op een case-by-case basis) - Beroepservaring - Goede mondelinge en schriftelijke kennis van de onderwijstaal ( Engels)

Kosten

CHF 32,800.- Inbegrepen in collegegeld kosten zijn de kosten voor lesmateriaal, examengeld evenals alle intensieve weekenden en bepaalde extra evenementen. Niet inbegrepen zijn de kosten voor excursies, aanvullende literatuur en kosten van levensonderhoud.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
  • Duits


Laatst bijgewerkt op December 22, 2016
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Februari 2017, September 2017
Duration
Duur
1 - 2 jaar
Deeltijd
Voltijd
Price
Prijs
32,800 CHF
Startdatum Februari 2017, September 2017
Plaats
Zwitserland Zürich
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Duur 1 - 2 jaar
Prijs 32,800 CHF