LL.M. in transnationale juridische praktijk (TLP)

Algemeen

Beschrijving van opleiding

LL.M. in Transnational Legal Practice (TLP)

transnationale

De LL.M. het centrum van de wereldwijde juridische praktijk - - in Transnational Legal Practice (TLP) is ontworpen om buitenlandse advocaten te trainen in de snel groeiende grensoverschrijdende praktijk van het recht, om de wereldwijde advocaten binnen de New York juridische gemeenschap te voeden en om niet-Engels te verbeteren spreekvaardigheid van advocaten in het beoefenen van de wet in het Engels, de lingua franca van de wereldwijde advocatuur.

 • Train buitenlandse advocaten in de snel groeiende grensoverschrijdende praktijk van het recht. Alle TLP studenten krijgen een grondige opleiding van de transnationale praktijk. In aanvulling op de deksteen Transnational Legal Practice cursussen, onze studenten cursussen gericht op de toenemende juridische onderlinge verbondenheid van de wereld. Naast het leren van de wet in de traditionele lezingen, TLP leren de studenten de wet door de uitoefening van toezicht simulaties bedoeld om transnationale praktijk na te bootsen.
 • Opvoeden wereldwijde advocaten in New York City. TLP studenten profiteren van de locatie St. John's in New York City. Onze TLP studenten zijn in staat om evenementen gericht op transnationale praktijk aan de New York City Bar Association te wonen, wonen panelen aan grote conferenties, zoals het internationaal recht Weekend, en een bezoek aan de Verenigde Naties. Wij brengen ook gewaardeerde beoefenaars op de campus om real-world inzicht te bieden aan onze studenten.
 • De non-native Engels sprekende vaardigheden van advocaten in het beoefenen van de wet in het Engels. Het TLP programma legt een sterke nadruk op communicatie in het juridisch Engels, en werkt met niet-Engels als moedertaal om deze vaardigheden te verbeteren. TLP studenten nemen gespecialiseerde cursussen gericht op juridisch onderzoek, schrijven, en analyse. Zij ook aanwezig tijdens het rollenspel simulaties en het werk op de wekelijkse schrijfopdrachten om hun Engels te verbeteren. Onze studenten vertrekken TLP met een verbeterd vermogen om te werken in het Engels.Dual Diploma: LL.M. in International Trade and Investment Law / LL.M. in Transnational Legal Practice

(Lyon Catholic University Law School - St. John's University School of Law)

St. John's University School of Law en Lyon Catholic University Law School bieden een dual LL.M. International Trade & Investment Law / LL.M. in Transnational Legal Practice programma start in september. Het programma, volledig in het Engels, is speciaal ontworpen voor studenten die geïnteresseerd zijn in het werken in de internationale handel, douane, en de investeringen posities. Onderwerpen zijn onder meer regionale handelsovereenkomsten (NAFTA, CAFTA, TPP), de EU-handel recht, handel en ontwikkeling, TRIPS-overeenkomst, handelspreferenties, internationale bancaire regelgeving en bilaterale investeringsverdragen.

De studenten zullen de val semester in Lyon (Frankrijk) van september tot december, en de lente semester in New York (USA) van januari tot mei door te brengen. Dit geeft de unieke kans om te worden ondergedompeld in twee verschillende taalkundige, culturele en juridische context.

Alle studenten in deze track krijgt een dual-diploma (een LL.M. in Europees en International Trade and Investment Law van Lyon Catholic University en een LL.M. in Transnational Legal Practice door St. John's).

Voor meer informatie, klik hier.

Routes naar het beroep

Iedere student het invoeren van het Transnational Legal Practice LLM programma komt uit een andere achtergrond, heeft een ander gebied van academisch belang, en heeft een ander plan voor post-graduate kansen. Met dat in het achterhoofd, TLP biedt vier Pathways, waardoor studenten binnen hetzelfde programma te richten op verschillende gebieden van transnationale praktijk.

Grensoverschrijdende transacties
De weg die speciaal voor studenten die geïnteresseerd zijn in het werken in de particuliere praktijk met een focus op het ondernemingsrecht. Onderwerpen in deze Pathway onder meer projectontwikkeling, grensoverschrijdende fusies en overnames, corporate compliance wereldwijde, grensoverschrijdende arbeid recht, internationale concurrentie (antitrust) wetgeving, en grensoverschrijdende IP-licenties.
International Trade & Investment
De weg die speciaal voor studenten die geïnteresseerd zijn in het werken in de internationale handel, douane, en de investeringen posities. Onderwerpen in deze Pathway onder meer regionale handelsovereenkomsten (NAFTA, CAFTA, TPP), de EU-handel recht, handel en ontwikkeling, TRIPS-overeenkomst, handelspreferenties, internationale bancaire regelgeving en bilaterale investeringsverdragen.

Public International Legal Practice
De weg die speciaal voor studenten die geïnteresseerd zijn in het werken bij de Verenigde Naties, een internationale organisatie, een niet-gouvernementele organisatie of een overheidsinstantie gericht op het internationaal recht. Onderwerpen in deze Pathway onder internationaal publiekrecht theorie, verdragen, internationale hoven en rechtbanken, de wet van de internationale organisaties, statehood en erkenning.

Transnational Dispute Resolution
De weg die speciaal voor studenten die geïnteresseerd zijn in het werken in een rechtszaak, investor-state arbitrage of internationale commerciële arbitrage en internationale bemiddeling. Onderwerpen in deze Pathway bemiddeling van gewapende conflicten, vredesprocessen, investment-staat arbitrage, geschillenbeslechting in internationale organisaties, en de regeling van territoriale geschillen.

Toelating

Toelating tot de LL.M. in Transnational Legal Practice LL.M. programma op St. John's School of Law is selectief en op basis van excellentie in eerdere juridische studies. Bewijs van academische beurs evenals professionele prestaties zal worden beschouwd. De LL.M. Programma is ontworpen om een ​​beperkte inschrijving hebben om de kwaliteit van het verrijken van elke LL.M. kandidaat.

Verkiesbaarheid
Elke Amerikaanse of buitenlandse wet school afgestudeerd bedrijf een eerste graad in de rechten (JD, LL.B. of gelijkwaardig) van een ABA-geaccrediteerde wet school of een buitenlandse wet school erkend in het land waar opgericht en gevestigd.

Engels Proficiency Tests
Vanwege de aard van de LL.M. Programma in Transnatioanl Legal Practice, is het essentieel dat alle studenten hebben een hoog niveau van begrip en mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid in het Engels. Buitenlandse afgestudeerden (anders dan studenten uit Australië, Engels sprekende Canada, Ierland, Nieuw-Zeeland en het Verenigd Koninkrijk) zijn verplicht de test van het Engels te hebben genomen als vreemde taal (TOEFL) of het Internationaal Engels Language Testing System (IELTS) test voorafgaand aan het aanbrengen.

Meer informatie over deze eisen aan de Office of Graduate Studies website.

Engels voor de Amerikaanse Law School
Engels voor de Amerikaanse Law School is een intensieve vier weken zomercursus bedoeld voor studenten die St. John's LL.M. programma's die geen Engels als moedertaal. Doel van de cursus is om deze studenten vertrouwd te maken met het Amerikaanse rechtssysteem en zijn woordenschat, opdat zij meer effectief te participeren in hun studie in het LL.M. Programma.

LLM in Transnational Legal Practice Application
De LL.M. in Transnational Legal Practice programma is ontworpen om geavanceerde praktijk en onderwerp van instructie op recente Amerikaanse en buitenlandse juristen en jonge practictioners die hun carrière uit te breiden in de transnationale praktijk.

Toepassen op de LL.M. Programma in Transnational Legal Practice

Potentiële LL.M. leerlingen kunnen bij het programma op twee manieren:

 1. Online Law School Admission Council (LSAC) , of,
 2. Door het invullen en retourneren van de volgende vormen.

Lees alle instructies zorgvuldig voor het indienen van uw aanvraag:

 • LL.M. Aanvraagformulier - (PDF-formulier af te drukken en mailing)
 • Aanwijzingen voor het aanbrengen (PDF)
 • betaling Form
 • Scholarship Application
 • aanbeveling Form

Lees de volledige lijst van de applicatie-eisen op het Office of Graduate Studies plaats. Voor meer informatie over het programma toelating, gelieve Neem contact met ons op.

Extra informatie

American Law: Discourse & Analysis

St. John's University School of Law heeft een non-degree-programma American Law: Discourse and Analysis Program ( "ALDA"), die kunnen worden gecombineerd met de TLP LLM programma in het St. John's. Het programma biedt buitenlandse opgeleide juristen de mogelijkheid om de belangrijkste principes en concepten van de Amerikaanse wet onder de knie, terwijl het verdienen van een certificaat van bekwaamheid in het technisch juridisch Engels.

De ALDA pad stelt studenten in staat om hun core LLM cursussen beginnen met een professioneel niveau van beheersing van de taal, cultuur en analytische vaardigheden gebruikt in de Amerikaanse wet. Het programma leert de belangrijkste aspecten van de Amerikaanse wetgeving (met name de constitutionele structuur, rechten en burgerlijke rechtsvordering) en de juridische analyse vaardigheden (mondeling en schriftelijk) die nodig zijn voor succes in de LLM programma. Studenten die de formele ALDA pad volgen gedurende twee jaar (4 semesters) voltooiing van de ALDA werk en hun LLM cursussen voor de voltooiing van de LLM graad.

ALDA Cursussen
ALDA studenten nemen drie klassen elk semester voor een totaal van twaalf (12) non-degree credits. Studenten verlaten het ALDA programma met vierentwintig (24) non-degree credits. De drie gangen, ieder onderverdeeld in twee delen, zijn:

 • ALDA: Introduction to US Law & Analyse I en II. Deze cursus introduceert ALDA studenten methoden en ideeën die essentiële onderdelen van het Amerikaanse rechtssysteem zijn, met de nadruk op lezen, briefing, en analyseren gevallen.
 • ALDA: Inleiding tot de juridische Schrijven & Analyse I en II. Deze cursus introduceert ALDA studenten om juridische analyse en schrijven. Studenten zullen leren van de fundamentele componenten van de communicatie met de Amerikaanse advocatenkantoor collega's en klanten via e-mail, client brieven en wettelijke memoranda.
 • ALDA: American Law & Legal Culture Project I en II. Deze cursus introduceert ALDA studenten basisbegrippen in de Amerikaanse juridische ethiek, vraagt ​​studenten om die begrippen in de context van bekende verhalen en de gevallen van de Amerikaanse rechtscultuur te overwegen, en biedt mogelijkheden voor studenten om vraagstukken van juridische ethiek en professionele verantwoordelijkheid met de leden bespreken van de advocatuur.

Beurzen

Wij bieden een beperkt aantal beurzen op basis van verdienste. Scholarship criteria zijn onder meer academische prestaties, ervaring in de praktijk (indien van toepassing), gepubliceerde en ongepubliceerde geschreven werk en persoonlijk gesprek. De nadruk zal worden gelegd op de kandidaat een uitstekende academische resultaten hebben bereikt in de wet school en op de aanvrager arbeidsverleden. Kandidaten die een aanvraag voor een beurs moet een studiebeurs aanvraagformulier indienen samen met hun aanvraag.

Laatst bijgewerkt op December 2016

Over de school

Celebrating over 80 years of excellence in legal education, St. John’s School of Law has produced lawyers who have distinguished themselves in practice, government, and the judiciary. Among our gradua ... Lees meer

Celebrating over 80 years of excellence in legal education, St. John’s School of Law has produced lawyers who have distinguished themselves in practice, government, and the judiciary. Among our graduates are former New York governors Mario M. Cuomo and Hugh L. Carey, former Court of Appeals Judges Carmen Beauchamp Ciparick and Theodore T. Jones, and the School’s former Dean and former Court of Appeals Judge Joseph W. Bellacosa. The law school plays a prominent role in the New York City legal community, imbuing all that it does with the University’s Vincentian tradition. Lees Minder