Read the Official Description

LL.M. in internationaal recht en mensenrechten

Het LL.M-programma voor mensenrechten en internationaal recht biedt een rijke, geavanceerde studie op gebieden die een belangrijk onderdeel vormen van de aloude reputatie van academische excellentie van de HUL, waarin de HUL een centrum van internationale activiteit is.

Het programma biedt studenten een rijke verscheidenheid aan gespecialiseerde cursussen op de belangrijkste gebieden van het internationaal recht - internationale organisaties, conflictoplossing, oorlogswetten, immigratiewetgeving, internationaal strafrecht enz. - en op belangrijke gebieden van mensenrechtenwetgeving - waaronder multiculturalisme, mensenrechten en terrorismebestrijding en overgangsjustitie.

Uitgeleverd door een sterke faculteit, bestaande uit topwetenschappers en praktijkmensen, met inbegrip van voormalige en huidige juridische adviseurs van internationale organisaties, leden van internationale expertinstanties, NGO-juristen zoals de VN en het ICRC, en vooraanstaande academici uit Israël en het buitenland (inclusief Prof. Malcolm Shaw - auteur van 's werelds toonaangevende tekstboek in internationaal recht).

Het programma is gevestigd in Jeruzalem, een stad met een rijke geschiedenis van vrede en conflicten. Het programma biedt een unieke ervaring voor academici, juristen en werknemers in de overheids- en niet-gouvernementele sector.

Toelating

Toelatingseisen

De LL.M. Engelstalige programma's staan ​​open voor afgestudeerden in de rechtenstudies met een LL.B of JD diploma met een goede kennis van het Engels. Kandidaten worden geselecteerd op basis van hun wettelijke schoolcijfers, aanbevelingsbrieven en eerder academisch werk. Raadpleeg onze website voor een volledige lijst met toelatingsregelingen.

Kandidaten die niet eerder aan een onderwijsinstelling hebben gestudeerd waar de instructietaal Engels is, moeten officiële TOEFL-scores of IELTS indienen. De minimale TOEFL-score die vereist is, is 600 op de test op papier, 250 op de computergebaseerde test of 89 op de internetgebaseerde test. De minimale IELTS-score is 7.

studierichting

De LL.M. programma's bestaan ​​uit 32 studiepunten die zijn opgenomen in twee opeenvolgende semesters, waaronder vier kerncursussen, een workshop, seminars, keuzevakken en achtergrondcursussen. Daarnaast kunnen studenten ervoor kiezen om een ​​LL.M. scriptie.

onderwijs

Collegegeld is $ 16.000. Dit omvat buitenschoolse activiteiten en een ziekteverzekering. Accommodaties in de slaapzalen zijn een extra kosten.

Beurzen en stipendia zijn beschikbaar voor gekwalificeerde studenten. Neem contact op met mevrouw Shanie Rabinowitz, programmacoördinator voor meer informatie.

Extra beurzen beschikbaar:

  • MASA - Kijk voor meer informatie op onze website.
  • Rothberg International School - De internationale programma's, gehouden in samenwerking met Rothberg International School, bieden een verscheidenheid aan beurzen aan gekwalificeerde kandidaten. Raadpleeg onze website voor meer informatie.
Program taught in:
Engels
The Hebrew University of Jerusalem
Last updated March 24, 2018
Deze cursus is Campus based
Begindatum
Oct. 2019
Duration
2 semesters
Voltijd
Prijs
16,000 USD
Deadline
Vraag informatie aan
We also accept late applications until August 15th.
By locations
By date
Begindatum
Oct. 2019
Einddatum
Juni 28, 2019
Application deadline
Vraag informatie aan
We also accept late applications until August 15th.

Oct. 2019

Location
Application deadline
Vraag informatie aan
We also accept late applications until August 15th.
Einddatum
Juni 28, 2019