LL.M. in het internationaal humanitair recht programma

Cambridge Graduate University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

LL.M. in het internationaal humanitair recht programma

Cambridge Graduate University

LL.M. in International Human Rights Law Program

De Masters of Law in International Human Rights Law Program is ontworpen om studenten in staat om een geavanceerde conceptueel begrip van het internationale recht met betrekking tot de bevordering en bescherming van de mensenrechten op internationaal, regionaal en nationaal niveau te vormen.

De Masters of Law in International Human Rights Program is een opleiding van een jaar, een combinatie van een jaar van de opleiding werk en de voorbereiding van een Master Thesis. Het kan ook worden voortgezet voor nog een jaar aan de SJD verdienen, Doctorandus in Juridische Science. Het doel is om afgestudeerden voor het werk voor te bereiden op het gebied van de internationale mensenrechten, internationale organisaties, non-gouvernementele organisaties en individuele advocaten.

De cursussen, modules en de inhoud bevat een algemene inleiding tot de systemen en documenten van het internationaal humanitair recht, en gaat over tot een reeks gespecialiseerde modules en cursussen op gebieden zoals de rechten van minderheden wet, regionale systemen mensenrechten, zoals het Europees Verdrag voor de mens Rechten, strafrechtelijke vervolging door internationale tribunalen van mensenrechtenschendingen, gender en rechten van het kind, vluchtelingen en asielzoekers en het internationaal humanitair recht.

Het programma benadrukt de communicatie, analyse en kritiek van de internationale mensenrechten en juridische regimes. Hoewel de nadruk van het programma is wettelijk accepteert gekwalificeerde kandidaten uit andere achtergronden in de overtuiging dat de rechten van de mens zelf is multi-disciplinair.

De LL.M. in International Human Rights Law Program is gericht op algemene en specifieke vaardigheden op te bouwen met betrekking tot de moderne regime van de bescherming van de mensenrechten, en kennis van de filosofieën en theorieën die hij ten grondslag liggen. De cursus biedt studenten de vereisten waardoor ze wereldwijd een bijdrage leveren aan de vooruitgang van de mensenrechten, zowel in hun individuele capaciteiten en in samenwerking met instellingen die een dergelijke focus.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Locations
Verenigde Staten - Cambridge, Massachusetts
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates