LL.M. in het internationaal humanitair recht programma

Algemeen

Beschrijving van opleiding

LL.M. in International Human Rights Law Program

De Masters of Law in International Human Rights Law Program is ontworpen om studenten in staat om een geavanceerde conceptueel begrip van het internationale recht met betrekking tot de bevordering en bescherming van de mensenrechten op internationaal, regionaal en nationaal niveau te vormen.

De Masters of Law in International Human Rights Program is een opleiding van een jaar, een combinatie van een jaar van de opleiding werk en de voorbereiding van een Master Thesis. Het kan ook worden voortgezet voor nog een jaar aan de SJD verdienen, Doctorandus in Juridische Science. Het doel is om afgestudeerden voor het werk voor te bereiden op het gebied van de internationale mensenrechten, internationale organisaties, non-gouvernementele organisaties en individuele advocaten.

De cursussen, modules en de inhoud bevat een algemene inleiding tot de systemen en documenten van het internationaal humanitair recht, en gaat over tot een reeks gespecialiseerde modules en cursussen op gebieden zoals de rechten van minderheden wet, regionale systemen mensenrechten, zoals het Europees Verdrag voor de mens Rechten, strafrechtelijke vervolging door internationale tribunalen van mensenrechtenschendingen, gender en rechten van het kind, vluchtelingen en asielzoekers en het internationaal humanitair recht.

Het programma benadrukt de communicatie, analyse en kritiek van de internationale mensenrechten en juridische regimes. Hoewel de nadruk van het programma is wettelijk accepteert gekwalificeerde kandidaten uit andere achtergronden in de overtuiging dat de rechten van de mens zelf is multi-disciplinair.

De LL.M. in International Human Rights Law Program is gericht op algemene en specifieke vaardigheden op te bouwen met betrekking tot de moderne regime van de bescherming van de mensenrechten, en kennis van de filosofieën en theorieën die hij ten grondslag liggen. De cursus biedt studenten de vereisten waardoor ze wereldwijd een bijdrage leveren aan de vooruitgang van de mensenrechten, zowel in hun individuele capaciteiten en in samenwerking met instellingen die een dergelijke focus.

Laatst bijgewerkt op aug 2015

Over de school

As a global leader, Cambridge Graduate University is designed for you. Cambridge Graduate University is the world’s first global campus university crafted by the world’s top scholars for a select coho ... Lees meer

As a global leader, Cambridge Graduate University is designed for you. Cambridge Graduate University is the world’s first global campus university crafted by the world’s top scholars for a select cohort of global leaders to have 21st Century global impact and beyond. Prestigious scholars and practitioners from elite universities, such as Harvard, MIT, Yale, Oxford, London School of Economics and more, personally travel with, mentor and transform each select cohort of global leaders through global immersion intensives, building a rare and powerful global network of global leaders for global impact. It is your time! Let’s transform and empower you! Lees Minder