LL.M. in energie en milieurecht

Algemeen

Beschrijving van opleiding

De nieuwe LL.M. programma in Energy and Environmental Law op UConn School of Law zal studenten te betrekken en hun expertise in de wereldwijde energiebehoefte, klimaatverandering, het beleid voor hernieuwbare energie, milieubeleid en landgebruik te ontwikkelen.

Door middel van het Centrum voor Energie en Environmental Law, zullen de studenten de gelegenheid om verder te gaan dan de klas om leermogelijkheden praktijkgericht, waaronder:

  • Externships met overheidsinstanties, advocatenkantoren, energie- en milieu-bedrijven en gereguleerde nutsbedrijven;
  • De Semester in DC programma, dat studenten op zo'n federale agentschappen zoals de Environmental Protection Agency en het Department of Energy plaatst; en
  • Toegepast onderzoek in een aantal gebieden.

Studenten zullen de mogelijkheden om lezingen en evenementen met wetenschap en onderzoek afdelingen van de Universiteit van Connecticut en andere instellingen bij te wonen. De flexibele en unieke programma zal studenten om energie- en milieu-disciplines te integreren in hun werk voor te bereiden, waardoor ze buitengewoon waardevol in hun gekozen vakgebieden.

UConn School of Law is in de residentiële West End van Hartford, Connecticut, op een mooie campus gotische stijl, dat is genoteerd aan de Amerikaanse National Register of Historic Places. Culturele en recreatieve mogelijkheden in overvloed in het gebied, dat is slechts twee uur rijden van New York en Boston.

Diploma-eisen

Studenten in de LL.M. programma in Energy and Environmental Law in UConn School of Law moeten:

  • Vul een minimum van 24 studiepunten,
  • Voltooi een 2 of 3 credit schrijven eis, en
  • Zorg voor een C + Grade Point Average.

Internationale studenten in de LL.M. programma op een visum kan het programma compleet in twee of (met toestemming) drie opeenvolgende semesters van full-time studie te beginnen in het najaar termijn in eind augustus of in het voorjaar termijn medio januari. Amerikaanse studenten kan zowel full-time of part-time te schrijven met de verwachting dat ze zullen afstuderen binnen vijf jaar.

Alle cursussen zijn toegankelijk voor LL.M. kandidaten evenals JD kandidaten, en slechts een paar cursussen nodig voorwaarden. LL.M. Studenten kunnen kiezen om in te schrijven in de CEEL Externship Clinic. Internationale studenten zijn verplicht om zowel de Amerikaanse Law & juridische instellingen en Legal Research en Schrijven nemen.

Hoe meld ik mij aan

Toepassingen worden beschouwd op een voortschrijdende basis. Internationale student aanvragen moeten in het algemeen door 15 juni worden ontvangen voor Fall inschrijving, of 15 november voor de lente inschrijving. Aanvragen die vóór deze data zullen worden gegeven voorrang aandacht. Toelating beslissingen worden over het algemeen binnen enkele weken na ontvangst van een volledige aanvraag.

De toelatingscommissie beschouwt academische prestaties van de aanvrager, intellectuele nieuwsgierigheid en beroepservaring. De toegang is selectief en beperkt tot degenen die academische excellentie te tonen.

In aanmerking komt voor Solliciteer

Aanvragers zijn verplicht om vast te houden of verwachten om een ​​diploma te ontvangen van een ABA-goedgekeurde wet school of van een erkende rechtenfaculteit buiten de Verenigde Staten voordat matriculating in de LL.M. programma op UConn School of Law en moeten ook voldoen aan de school Engels vloeiend normen.

Er zijn een paar uitzonderingen op de mate eisen dat extra flexibiliteit in opnames te maken. Studenten die zijn ingeschreven in een eerste graad in de wet is dat een programma van vijf jaar van toepassing kunnen zijn op de LL.M. programma, terwijl in het vierde of vijfde jaar van de eerste graad. Studenten die zijn ingeschreven in een geïntegreerde meesters en Ph.D. programma in de wet van toepassing kunnen zijn op de LL.M. programma wanneer al hun studie voltooid. Tot slot kunnen studenten in een vierjarige eerste graad in de rechten-programma toe te passen voor toelating in hun vierde jaar met toestemming van hun huis instellingen. De UConn School of Law LL.M. graad zou worden toegekend na de bevestiging dat de eigen instelling krijgt de student een eerste graad in de rechten.

Belangrijke data

15 juni 2016 - Deadline voor Fall Semester 2016 1 november 2016 - Deadline voor het voorjaar semester 2016 18 augustus 2016 - Fall Semester Oriëntatie

Laatst bijgewerkt op Mei 2016

Over de school

The UConn School of Law is one of the leading public law schools in the country. Its campus, listed on the National Register of Historic Sites, is probably the most beautiful of any law school in the ... Lees meer

The UConn School of Law is one of the leading public law schools in the country. Its campus, listed on the National Register of Historic Sites, is probably the most beautiful of any law school in the United States. Lees Minder