LL.M. in de Amerikaanse wet

Algemeen

Beschrijving van opleiding

De LL.M. opleiding bestaat uit 24 studiepunten studie en kan normaal gesproken in een jaar worden afgerond, alhoewel een deeltijdse optie beschikbaar is voor binnenlandse studenten in de LL.M. in het geschillenbeslechtingsprogramma.

De zeer selectieve aard van de programma's stelt studenten in staat hun studieplan te individualiseren in het licht van hun specifieke behoeften en interesses. Aanvragers komen uit verschillende wandelingen en uit een breed scala aan landen.

LL.M. in de Amerikaanse wet

De Mizzou LL.M. in de Amerikaanse wet geeft een inleiding tot het Amerikaanse rechtssysteem en de Amerikaanse rechtspraktijk voor studenten die hun eerste hogeschool buiten de Verenigde Staten hebben behaald.

Naast de 6 credituren van de vereiste cursussen - inleiding tot de Amerikaanse wet, professionele verantwoordelijkheid en juridisch onderzoek en schrijven - studenten kunnen hun studie aanpassen op gebieden zoals intellectuele eigendom, handelsrecht, internationaal recht, milieuwetgeving en arbeidsrecht.

Is de LL.M. Programma voor mij?

De Master of Laws Programma is geschikt voor advocaten met uiteenlopende achtergronden en interesses, zoals:

 • Counsel voor particuliere en publieke organisaties die klanten vertegenwoordigen en kunnen helpen bij het ontwerpen van systemen voor hun organisaties om regelmatige geschillen met partners, klanten, leveranciers en werknemers te behandelen.
 • Advocaten die publiekrechtelijke en particuliere geschillenbeslechtingsorganisaties willen beheren, zoals particuliere geschillenbeslechtingsfirma's, gerechtelijke bijgevoegde geschillenbeslechtingsprogramma's, communautaire bemiddelingsprogramma's of staatsbureaus van geschillenbeslechting.
 • Regeringsadviseurs die als bestuursrechters beoordelen of gehoorbeambten zijn of die verantwoordelijk zijn voor het beheersen van publieke participatieprocessen.
 • Advocaten die juridische academici willen worden die zich richten op geschillenbeslechting.
 • Advocaten die carrières willen ontwikkelen als bemiddelaars, arbiters, trainers en geschillenbeslechtingskonsulenten.
 • Advocaten in de privé-praktijk.
 • Advocaten uit het buitenland die betrokken zijn bij het ontwerpen van geschillenbeslechtingsprocessen in hun eigen landen.

Het programma is ontworpen om:

 • Verhoog kennis over de doeleinden en effecten van diverse geschillenbeslechtingsprocessen.
 • Voorafzicht van het interplay tussen traditionele juridische processen en andere geschillenbeslechtingsprocessen.
 • Verbeter vaardigheden die door advocaten en neutrals worden gebruikt in geschillenbeslechtingsprocessen.
 • Bevorder begrip dat nodig is voor het ontwerpen van geschikte, effectieve en eerlijke geschillenbeslechtingsprocessen in openbare en particuliere organisaties.
 • Verbetering van het begrip van de professionele en ethische verantwoordelijkheden van de neutrals in geschillenbeslechtingsprocessen.
 • Draag bij tot de ontwikkeling van theorie, openbare orde en professionele ethiek op het gebied van geschillenbeslechting.
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

The Law Department at the University of Missouri was founded in 1872. Since that time, the law school has produced well-rounded lawyers who are sensitive to ethical issues, prepared to serve clients a ... Lees meer

The Law Department at the University of Missouri was founded in 1872. Since that time, the law school has produced well-rounded lawyers who are sensitive to ethical issues, prepared to serve clients and ready to be leaders in promoting justice for the State of Missouri and the nation. Lees Minder