LL.M. financiën

Algemeen

Beschrijving van opleiding

LL.M. Financiën

Tal van snelle veranderingen in de mondiale financiële markten in de afgelopen decennia dramatisch veranderd aan de eisen voor en de inhoud van de juridische studie. Met de ontwikkeling van nieuwe financiële instrumenten zoals derivaten en internationale hedge funds als geheel nieuwe eisen voor financiële regelgeving, centrale banken en insolventierecht, is er een dringende behoefte aan professionals worden getraind in het kwalitatief nieuwe en snel evoluerende gebied van juridische praktijk.

De LL.M. Finance opleiding aan de ILF traint u niet alleen om te gaan met, maar ook om uit te blinken in dit steeds belangrijker gebied waar de werelden van het internationaal recht en wereldwijde financiële ontmoeten. De LL.M Finance programma kan worden gedaan op een part-time basis door het invullen van de reguliere eenjarige LL.M. Finance programma over een periode van twee jaar. Het doel van een dergelijke regeling is om studenten om part-time te werken tijdens hun studie, waardoor de financiering van hun studie aan de ILF.

Onze LL.M Finance programma is:

  • Interdisciplinair

Het programma overwint de traditionele scheiding van de academische disciplines van het recht en business / economie. Het programma leert je aspecten van zowel recht en business / economie en richt zich op de kruising en samenspel. Zo zal u de deskundigheid en inzichten te krijgen tot het wettelijk kader, beperkingen op de economische beslissingen en de economische gevolgen van de wettelijke richtlijnen en juridische praktijk te waarderen. U wordt gegeven door vooraanstaande academici en toonaangevende beoefenaars van beide vakgebieden.

  • Internationale

Het programma is internationaal in alle opzichten: ons curriculum, onze faculteit en onze studenten. De cursussen worden aangeboden door de LL.M. Finance programma zijn de Europese en internationaal ondernemingsrecht, de wet op de kapitaalmarkten en effecten, alsook onderwerpen op de Europese monetaire beleid en centrale banken. De LL.M. Finance opleiding biedt ook een breed scala aan cursussen over gespecialiseerde onderwerpen zoals "Accounting", "Verzekeringsrecht" en "Wet van belastingen op ondernemingen". Onze grote faculteit afkomstig uit meer dan tien landen in Europa en de Verenigde Staten. Bovendien, onze studenten komen uit alle hoeken van de wereld - in het algemeen uit meer dan 25 landen per jaar.

  • Een nauwe interactie tussen theorie en praktijk

Het curriculum zal u toelaten om zowel een theoretisch begrip, evenals een praktisch inzicht in de specifieke eisen van banken en bedrijven, internationale advocatenkantoren en boekhoudkundige en accountantskantoren, de Europese Centrale Bank en de Duitse Bundesbank te krijgen.

Dit komt omdat in aanvulling op de uitstaande academici, de meerderheid van onze faculteit bestaat uit top beoefenaars uit het gebied van wetgeving, het bankwezen, de centrale banken en financiële regelgeving.

Als een integraal en belangrijk onderdeel van de LL.M. Finance opleiding, zal u ook de waardevolle gelegenheid om deel te nemen aan een twee maanden durende stage bij een van de verschillende sponsors van de ILF's uit de financiële, regelgeving, centrale banken, het internationale recht en de boekhouding gebieden.

Toelatingsvoorwaarden

De LL.M. Finance programma is speciaal ontworpen voor afgestudeerden die al een eerste graad in de rechten, het bedrijfsleven of de economie van een geaccrediteerde of erkende universiteit. Daarom, als je een eerste graad te bezitten in een van deze onderwerpen en hebben uitstekende academische verslagen, zouden wij graag uw aanvraag ontvangen.

Aanvragers die een wet, het bedrijfsleven of economie diploma hebben verdiend door schriftelijke cursus werk of afstandsonderwijs komen niet in aanmerking voor toelating.

Vorige professionele ervaring is geen vereiste. We geven toe een mix van studenten met en zonder werkervaring die even zullen profiteren van het programma.

Sinds Engels is de enige voertaal, moet u beschikken over een goede beheersing van geschreven en gesproken Engels. Je vaardigheid in het Engels moet bewezen een niveau van TOEFL 600, CBT TOEFL 250, IBT TOEFL 100 (met een minimum van 22 voor elke sectie), Cambridge CAE (graad C of hoger) of IELTS 7,0 overtreffen, tenzij je moedertaal is Engels.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

The Institute for Law and Finance (ILF) is a center for academic excellence in teaching and research. It was established as a non-profit foundation in 2002 by Goethe University Frankfurt am Main with ... Lees meer

The Institute for Law and Finance (ILF) is a center for academic excellence in teaching and research. It was established as a non-profit foundation in 2002 by Goethe University Frankfurt am Main with the support of many prominent institutions. Lees Minder