LL.M., djs, en Ph.D., in wetgeving en beleid van professionele certificaten

Algemeen

Beschrijving van opleiding

LL.M., DJS, en Ph.D., in Law & Policy Professional Certificaten

Cambridge Graduate University's College of Law, Beleid & Global Studies heeft een ongeëvenaarde academische opleiding, met recht en beleid master en doctor graden - de LL.M., Masters in Wetten & Beleid, DJS (doctoraat in de Juridische Wetenschappen), en Ph .D. in Law & Policy - en een aantal joint degrees met andere Cambridge Graduate University Colleges, met inbegrip van het College of Business en het College van regelgevende Wetenschap & Public Health. De faculteit heeft een bereik en de diepte van expertise op gebied van juridische wetenschap en praktijk, die het college om een ​​robuuste mondiale onderdompeling curriculum bieden mogelijk maakt. Deze omvatten een breed scala van praxis leiderschap gebaseerde projecten en cursussen die studenten de kans geven om klas leren aan het werk gezet oplossen van echte problemen. De academische programma is ook opmerkelijk voor 's werelds enige wereldwijde campus-formaat, het aanbieden van onderdompeling ervaringen in elke regio van de wereld om zeldzame inzicht in internationaal en vergelijkend recht krijgen. Studenten hebben over het algemeen multidisciplinaire belangen en die belangen in de wereldwijde onderdompeling intensives met faculteit die het aandeel ontdekken en mentor hun ervaringen, wetenschap en curriculum door het programma.

Law is diep betrokken bij onze economische, politieke en sociale werelden. En dus uitoefening van een doel van betekenis gaat steevast een verloving met de wet. Het curriculum is bedoeld voor studenten die op zoek zijn om te begrijpen hoe de wet en het beleid kan worden ingezet voor de wereldwijde impact, of die willen carrière als wereldleiders en change agents streven.

Het College of Law, Beleid & Global Studies omvat niet alleen de cursussen en clinics die duidelijk relevant zijn, maar ook cursussen en activiteiten die minder vanzelfsprekend gekoppeld aan recht en beleid kan lijken, maar zijn cruciaal voor de opbouw van relevante kennis, vaardigheden en strategieën. Leren over het verleden, het analyseren van relaties tussen de wet, maatschappij, cultuur, stakeholders, de economie, de globalisering, het bedrijfsleven en maatschappelijke instellingen, ontleden machtige instellingen, en het ontwikkelen van vaardigheden en capaciteiten - inclusief data en beleidsanalyse vaardigheden - zijn allemaal belangrijke stappen; dus is het begrijpen van specifieke knelpunten en daarmee samenhangende juridische materialen.

Het College of Law, Beleid & Global Studies is bedoeld om studenten aan te moedigen om zich te concentreren op een brede en geïntegreerde analyse van de variabelen creëren wereldwijde impact. Het College beschouwt de variabelen zo diep tot elkaar. De bedoeling van het college is om studenten in staat om een ​​rijke begrip van de beloften en de beperkingen die inherent zijn aan de verschillende modes en werkgebieden die van belang zijn voor de student te ontwikkelen.

Curriculum onderwerpen en modules omvatten de internationale handel en het bedrijfsleven, farmaceutische en medische regelgeving apparaat, sociale verandering, geschillen, organisatorisch leiderschap, institutionele hervormingen, justitiële management, electorale politiek, juridische regimes, staatsrecht, raciale rechtvaardigheid, effecten, financiën, onderneming recht, media & internet, maatschappelijk welzijn, de vrijheid van godsdienst, arbeid, economische ontwikkeling, strafrecht, civiel recht, landgebruik, onroerend goed, milieu, economische rechtvaardigheid, gezondheidszorg, volksgezondheid, armoede, veiligheid, energie, film en media productie, IT, IP , immigratie, rechten van de mens, bio-ethiek, biotechnologie, octrooirecht, en nog veel meer.

LL.M., Master of Laws & Policy Program

De Master of Laws & Beleid-programma is een 24 maanden durend programma ontworpen om te laten inschrijven in de DJS, of Ph.D. in Law & Policy, en biedt studenten die al een uitstekende juridische opleiding en ervaring - velen hebben gediend als advocaten, rechters, diplomaten, gemeenschapsleiders. - Met een brede ruimte om een ​​studie die ze een uitgebreide kennis van de wet, het beleid, juridische theorie en de toepassing zal geven ontwerpen.

Laatst bijgewerkt op aug 2015

Over de school

As a global leader, Cambridge Graduate University is designed for you. Cambridge Graduate University is the world’s first global campus university crafted by the world’s top scholars for a select coho ... Lees meer

As a global leader, Cambridge Graduate University is designed for you. Cambridge Graduate University is the world’s first global campus university crafted by the world’s top scholars for a select cohort of global leaders to have 21st Century global impact and beyond. Prestigious scholars and practitioners from elite universities, such as Harvard, MIT, Yale, Oxford, London School of Economics and more, personally travel with, mentor and transform each select cohort of global leaders through global immersion intensives, building a rare and powerful global network of global leaders for global impact. It is your time! Let’s transform and empower you! Lees Minder