LL.M. Degree-programma

Algemeen

Beschrijving van opleiding

LL.M. Degree-programma

temp

Een geavanceerd juridisch studieprogramma voor advocaten uit de hele wereld

Mitchell Hamline's LL.M. introduceert buitenlands rechtenstudenten in het rechtssysteem van de Verenigde Staten. Het programma brengt een wereldwijde gemeenschap van advocaten samen die de gespecialiseerde training en opleiding krijgen die ze nodig hebben om rechten te oefenen en op internationaal niveau te concurreren. LL.M. studenten volgen lessen bij Mitchell Hamline JD-studenten en kiezen cursussen en seminars die aansluiten bij hun individuele interesses.

Belangrijkste componenten van de LL.M.

 • Gestructureerd voor studenten met een LL.B. of gelijkwaardig diploma behaald buiten de Verenigde Staten.
 • De meeste studenten voltooien het programma in twee full-time semesters.
 • Elke student krijgt een faculteitsadviseur toegewezen op basis van de interesse of het studiegebied van de student. De adviseur en de student ontwerpen samen een studieprogramma met strikte rechtscursussen en de mogelijkheid om te leren van praktiserende advocaten en rechters. Studenten en adviseurs ontmoeten elkaar regelmatig gedurende het programma.
 • Studenten volgen een verplichte introductiecursus en kiezen vervolgens uit de JD-cursussen van de rechtenschool.
 • Tutors zijn beschikbaar voor LL.M. studenten.
 • Alle graadzoekende LL.M. studenten moeten een substantieel schrijfonderdeel voltooien.
 • Studenten kunnen kiezen voor cursussen op gespecialiseerde rechtsgebieden, zoals alternatieve geschillenbeslechting, intellectueel eigendom, internationaal en vergelijkend recht, bedrijfs- en ondernemingsrecht en andere.

Voordelen van een LL.M. diploma van Mitchell Hamline

 • Leer de Amerikaanse juridische doctrine en krijg een diepgaand inzicht in het Amerikaanse rechtssysteem en de praktijk van het recht in de Verenigde Staten.
 • Effectiever omgaan met Amerikaans getrainde advocaten bij internationale transacties of geschillen waarbij Amerikaans recht en juridische instellingen betrokken zijn.
 • Zorg voor een effectievere vertegenwoordiging van klanten met belangen in de Verenigde Staten en Amerikaanse klanten met belangen in uw thuisland.
 • Profiteer van het brede netwerk van advocaten van Mitchell Hamline voor praktische training en plaatsing in het veld.
 • Leer voor de juridische faculteit meer over het Amerikaanse rechtssysteem en ontvang een belangrijke basis in de jurisprudentie en het juridisch redeneerproces dat centraal staat in de common law-traditie. In toenemende mate wordt een LL.M. diploma van een Amerikaanse rechtenstudie wordt erkend als een belangrijke professionele kwalificatie in veel onderwijsinstellingen.
 • Personaliseer je eigen LL.M. diploma met een gespecialiseerde focus of een algemene graad. Je hebt de flexibiliteit om je eigen programma te maken en cursus- en seminarplanningen samen te stellen die een bepaalde praktijkspecialisatie of academische focus weerspiegelen die voor jou van bijzonder belang is.

Toepassingsvereisten

LL.M. studenten solliciteren via lsac.org. De applicatie bevat het volgende:

 • Officiële transcripties van alle hogescholen of universiteiten die de student heeft bijgewoond, voorgelegd aan LSAC of diplomawaardering van alle hogescholen of universitaire transcripties van een erkende diplomawaardering. (Uitwisselingsstudenten verstrekken kopieën van hun transcripties in het Engels.)
 • Persoonlijke verklaring, in het Engels, met een beschrijving van eerdere rechtenstudies en professionele ervaring, redenen en doelen voor het studeren in de LL.M. programma en alle andere relevante informatie.
 • Bewijs van bekwaamheid in het Engels. Aanvragers uit niet-Engelstalige landen of wier moedertaal niet Engels is, moeten een bewijs van Engelse competentie overleggen. Dit kan zijn door middel van een officieel TOEFL-scorerapport, IELTS-scorerapport, andere gevestigde Engelse test of succesvolle afronding van een Engelstalig programma. Aanvragers kunnen ook worden uitgenodigd om de Engelse vaardigheden aan te tonen via een interview.
 • Twee aanbevelingsbrieven in het Engels, rechtstreeks ingediend door de aanbeveling aan LSAC of Mitchell Hamline.
 • CV / curriculum vitae, in het Engels.
 • Visamateriaal en documentatie van voldoende financiële ondersteuning. Bij toelating moeten studenten twee extra items indienen:
  • Visa informatie. De meeste internationale studenten komen de VS binnen met een studentenvisum (F-1 visum). Om het F-1-visum aan te vragen, heeft de student een document met de naam "I-20" van de onderwijsinstelling nodig (in dit geval Mitchell Hamline School of Law ).
  • Financiële informatie. Om de I-20-aanvraag in te vullen, hebben we originele financiële documenten nodig die aantonen dat de student voldoende geld heeft voor het collegegeld en de kosten van levensonderhoud verbonden aan het programma. We sturen aanvullende informatie over de financiële informatie zodra u bent toegelaten tot het programma.

Beurzen voor studenten uit alle lagen van het leven

Mitchell Hamline heeft een robuust studiebeursprogramma dat is ontworpen voor studenten uit alle geledingen van de samenleving. Beurzen worden toegekend op basis van verschillende factoren, waaronder eerdere academische excellentie, professionele ervaring, service- en leiderschapservaring, persoonlijke ervaring en interesse in specifieke rechtsgebieden.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Mitchell Hamline School of Law, located in St. Paul, Minnesota, is a top law school for students seeking a practical legal education. Mitchell Hamline offers traditional full- and part-time programs a ... Lees meer

Mitchell Hamline School of Law, located in St. Paul, Minnesota, is a top law school for students seeking a practical legal education. Mitchell Hamline offers traditional full- and part-time programs as well as the only on-campus/online law school program at an ABA-accredited law school. Lees Minder