LL.M. Amerikaanse juridische studies

Algemeen

Beschrijving van opleiding

De American Legal Studies moet een beroep doen op buitenlands recht afgestudeerden die worden aangemoedigd om juridische opleiding in de Amerikaanse wetgeving en praktijk te verkrijgen om beter te kunnen concurreren met de Amerikaanse advocatenkantoren die actief zijn in het buitenland.

Het programma helpt om een ​​kandidaat in aanmerking te komen om te zitten voor de New York State Bar Onderzoek en om te worden toegelaten als advocaat in New York te kwalificeren. Buitenlands recht afgestudeerden die op zoek zijn naar Amerikaans recht training om zichzelf aantrekkelijker te maken voor de Amerikaanse advocatenkantoren en bedrijven zullen ook profiteren van deze opleiding te maken. De Maurice A. Deane School of Law aan Hofstra University heeft een pakket van cursussen in de Amerikaanse Litigation en Advocacy die van bijzonder belang zijn voor buitenlands recht afgestudeerden die willen uitgebreide blootstelling aan de Amerikaanse aanpak van geschillen theorie en technieken in een verscheidenheid van de lezing, simulatie en praktijk-instellingen. Hofstra De wet is de basis van de regio Noord-Oost voor het Nationaal Instituut voor Trial Advocacy, en de Hofstra faculteit heeft een uitgebreide expertise in de Amerikaanse rechtszaken en belangenbehartiging.

Diploma-eisen

De LL.M. programma in American Legal Studies vereist de voltooiing van 24 studiepunten, die full-time kunnen worden genomen in een academisch jaar of deeltijds in twee academiejaren. Full-time studenten moeten hun LL.M. afmaken graad in twee semesters en neem 12 tot 15 credits per semester. Part-time studenten moeten hun LL.M. afmaken graad in vier semesters hooguit nemen 2-3 cursussen per semester.

Om onze LL.M. geven kandidaten een stichting in de Amerikaanse wet, bent u verplicht om een ​​2-krediet cursus te volgen op de Amerikaanse rechtssysteem en een gesorteerde Juridisch schrijven en onderzoek natuurlijk. Het doel van deze cursus is om u vertrouwd te maken met de structuur van de Amerikaanse juridische documenten en je leren hoe je effectief te communiceren in de professionele taal die wordt gebruikt door de Amerikaanse advocaten.

LL.M. kandidaten moeten een minimum cumulatieve Grade-point gemiddelde van 2,2 te realiseren uit een mogelijke 4,0 tot het LL.M. ontvangen mate.

Laatst bijgewerkt op jul 2016

Over de school

The mission of the Maurice A. Deane School of Law is to prepare, challenge and inspire our students to make a difference in the world while we advance important ideas through the legal academy, the pr ... Lees meer

The mission of the Maurice A. Deane School of Law is to prepare, challenge and inspire our students to make a difference in the world while we advance important ideas through the legal academy, the profession and society — making an impact of our own. Lees Minder