Lees de Officiële Beschrijving

Florida Coastal School of Law (kustwet) was de eerste wet school in de VS om een ​​L.LM. bieden (LLM) in wet VS volledig online. Gebruikmakend van de nieuwste technologieën leren, kunnen studenten om vooraf opgenomen lessen luisteren op hun gemak. Studenten hebben ook de mogelijkheid om deel te nemen in levende interactieve sessies met onderscheiden professoren van de Amerikaanse wet. Alle studenten hebben toegang tot Desire2Learn virtuele leerplatform, waar ze hun leesmateriaal kunt bekijken, maken de praktijk examens, het luisteren naar podcasts en te communiceren met hun leraren en klasgenoten in discussiefora. Eenmaal ingeschreven, ontvangen de studenten toegang tot twee van de beste juridische databanken, LexisNexis en Westlaw, en aan de database van de elektronische bibliotheek van de Coastal wet. LL.M. studenten Ze kunnen ook deelnemen aan studentenorganisaties en deelnemen aan evenementen op de campus voor studenten en alumni, waaronder netwerkactiviteiten en symposia recht. Ze worden ook uitgenodigd om deel te nemen aan de jaarlijkse diploma-uitreiking voor Florida Coastal School of Law, gehouden in Jacksonville, Florida, elke mei. Hoewel studenten LL.M. US Law zijn van harte welkom op onze campus te bezoeken, het is niet verplicht.

In tegenstelling tot andere programma's LL.M. VS Law, Coastal wet niet studenten nodig hebben om hun werk en gezin te verlaten voor een jaar te verhuizen naar de VS Daarentegen Coastal wet biedt een hoge kwaliteit juridische opleiding aan studenten die overal in de wereld. Alles wat een student nodig heeft is een computer, internetverbinding en de wens om je carrière met een graad in de Amerikaanse wet

Curriculum:

Het programma Doctor in de Jurisprudentie (JD) Coastal wet is geaccrediteerd door de American Bar Association (ABA) en LL.M. US Law het wordt geaccepteerd ("gedogen") door de ABA. De zesentwintig credit programma vereist meestal een jaar in beslag en biedt een uitgebreid overzicht van het Amerikaanse recht, het verbeteren van de student mogelijkheid om de academische kwalificaties die nodig zijn om de bar examen te voldoen. De cursussen en het programma zijn speciaal ontworpen voor advocaten in het buitenland opgeleid en in gedachten dat voor de meeste studenten LL.M. US Law Engels is niet hun moedertaal. Het programma bestrijkt kernvakken die meestal verschijnen op de bar-examen, met inbegrip van de juridische analyse, Redeneren en communicatie; Professionele Verantwoordelijkheid; Grondwettelijk recht; Onrechtmatige daad (Torts); Contracten en Sales; Wet van Evidence en bewijsvoering; Civil Procedure; Business organisaties; Wet en Strafvordering; Eigendom; en Wills, Trusts en Estates. Het curriculum van de LL.M. US Law Coastal wet kwalificeren voor de Bar examens in Californië en Washington. Bovendien, vanaf de herfst van 2015, studenten kunnen twee electieve credits te nemen van onze online programma LL.M. Logistiek en transport. Deze keuzevakken omvatten cursussen in International Business Transactions, Immigratierecht, douanerechten, etc.

Er zijn drie semesters in elk academiejaar LL.M. Amerikaanse wet.; herfst, lente en de zomer. Studenten kunnen het programma in een kwartaal beginnen. Coastal wet aanvaardt applicaties voor de LL.M. US Law continu.

Faculteit programma:

Het lesprogramma LL.M. US Law Het is een vooraanstaande groep van hoogleraren kustwet en andere wet scholen geaccrediteerd door de ABA. Deze leraren zijn academische leiders in hun vakgebied en velen waren advocaten actief, die een combinatie van praktische ervaring en wetenschappelijke kennis om de virtuele klaslokaal. Onze docenten genieten van de interactie met studenten en delen hun ervaringen en kennis van de Amerikaanse wet. Al onze docenten LL.M. US Law Ze hebben training op online onderwijs uitgevoerd en hebben ervaring in het lesgeven in virtuele omgevingen.

Collegegeld:

Het programma collegegeld $ 765 per krediet, in totaal $ 19,890. Collegegeld voor studenten niet ingeschreven het hele programma is 1300 USD. Dit is een fractie van de kosten van andere programma LL.M. US Studenten kunnen betalen wanneer u zich inschrijft elk semester. Geen extra belastingen of toeslagen student, afgezien van de kosten van de boeken voor elke cursus.

Kwalificaties voor toelating:

U kunt zich aanmelden voor de LL.M. Amerikaanse wet, moeten de studenten zijn eerste graad in de rechten hebben verkregen uit een land buiten de VS Toelating tot het programma is gebaseerd op een aantal factoren, waaronder de academische prestaties, werkervaring en persoonlijke brief van het verzoek van de kandidaat. Kandidaten moeten gelden voor toelating via de online applicatie pagina van de website van Coastal wet. Drie factoren kustwet beoordeeld in alle toepassingen: de online applicatie (met een persoonlijke brief en CV in bijlage), transcript gestuurd voor evaluatie een evaluatie dienst door de California Bar goedgekeurd (zoals A2Z Evaluaties) en, enkele uitzonderingen, het resultaat van de TOEFL of IELTS. De LL.M. US Law Het heeft geen brieven van aanbeveling en eventuele aanvullende documenten nodig.

Luister naar wat afgestudeerden LL.M. US Law Coastal wet te zeggen hebben over het programma.

Contact:

Als u vragen heeft over het programma, neem dan contact op Associate Dean van Strategie en Innovatie Margaret Ioannides MIoannides@fcsl.edu of +1.904.256.1158. Zij kunnen uw vragen in het Engels te beantwoorden.

Als u hulp in het Spaans kunt u ook contact opnemen met de projectcoördinator LL.M. nodig, Ana Rexach om arexach@fcsl.edu of (904) 256-1225.

Florida Coastal School of Law, LL.M. (Master of Laws) US https://fcsl.edu/us-law-llm 8787 Baypine Road, Jacksonville, FL 32256

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 3 andere vakken van Florida Coastal School of Law »

Deze cursus is Online
Duration
1 - 3 jaar
Deeltijd
Voltijd