LL.M-programma

KIMEP University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

LL.M-programma

KIMEP University

Over LL.M

De LL.M in internationaal recht is een eenjarige opleiding met gespecialiseerde kennis van internationaal recht voor juridische en zakelijke beoefenaars die zich bezighouden met grensoverschrijdende juridische transacties.
KIMEP University creëerde de LL.M in internationaal recht en erkent de noodzaak van voortdurende juridische opleiding op de markt van Kazachstan. Het curriculum is ontwikkeld om studenten de kans te geven hun niveau van praktische vaardigheden te vergroten en tegelijkertijd hun theoretische juridische kennis te verdiepen. Studenten verwerven vaardigheden om wetteksten te lezen en interpreteren, kritisch de onderliggende beleidsregels van wettelijke regels te onderzoeken en schriftelijke en mondelinge argumenten voor te bereiden op basis van een correcte redenering. Het curriculum weeft conventionele cursussen over het algemeen in LL.M-cursussen over de hele wereld met degenen die zich bezighouden met het specifieke juridische regime van Kazachstan, die een voorwaarde vormen voor directe buitenlandse investeringen.

  • Het programma is geaccrediteerd door een Europees accreditatiebureau.
  • Alle docenten aan de Law School hebben postdoctorale graden van buitenlandse universiteiten; kennis van Kazachstan, internationale en rechtsvergelijking; en actief onderzoek verrichten.
  • Avond- en weekendlessen waarmee je kunt blijven werken terwijl je studeert.
  • Het programma kan binnen een jaar worden voltooid.

leerplan

KIMEP School of Law heeft een uniek programma dat lesgeeft in theorie en praktijk door middel van casestudy's, rollenspelen en schrijflessen. Dit volgt de beste internationale praktijken van juridisch onderwijs. Door het oefenen van vaardigheden leren onze studenten de theorie beter en vergroten ze hun vermogen om praktisch te werken op het door hen gekozen vakgebied.

Programmaduur: 1 jaar en tot 60 maanden
Voertaal: Engels
Vorm van de studie: alle docenten aan de Law School hebben postdoctorale graden van buitenlandse universiteiten; kennis van Kazachstan, internationale en rechtsvergelijking; en actief onderzoek verrichten
Aantal credits: 38

Het schema Full-time LL.M

Fall Semester

1

Promotie Verdediging 3 Totaal 4

voorwaarden

Studenten die niet beschikken over een undergraduate-diploma in de rechten zijn verplicht om de volgende een Inleiding tot het rechtssysteem van Kazachstan cursus te nemen (LL.B houders komen niet in aanmerking voor de cursus te nemen).

Studenten die zijn afgestudeerd aan het KIMEP LL.B-programma, kunnen twee van de vier volgende vakken verdiend binnen hun LL.B-curriculum overdragen naar hun LL.M:

  • LAW3303 Vennootschapsrecht van Kazachstan
  • LAW4501 Handelsgeschillen in Kazachstan
  • LAW3301 Contractenrecht van Kazachstan
  • LAW3302 Tort Law van Kazachstan
Deze school biedt programma's in:
  • Engels


Laatst bijgewerkt op July 16, 2018
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
1 jaar
Price
Prijs
103,700 KZT
Locations
Kazachstan - Alma-Ata, Oblast Almaty
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2019
Kazachstan - Alma-Ata, Oblast Almaty
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan