LL.M in ondernemingsrecht

Algemeen

Beschrijving van opleiding

LL.M in ondernemingsrecht

Leef en leer in Brooklyn, het immer evoluerende internationale centrum van cultuur en innovatie. Brooklyn Law School ligt op slechts enkele minuten van Wall Street, het epicentrum van internationale financiën en Silicon Alley, de hub voor tech start-ups. Dompel jezelf onder in een echte leeromgeving waarin LL.M. studenten groeien zowel professioneel als persoonlijk.

Brooklyn Law School ligt op slechts enkele minuten van Wall Street, het epicentrum van internationale financiën, en is de ideale plek om de evolutie van de bedrijfspraktijk te bestuderen. Onze veelgeprezen faculteit ondernemingsrecht omvat zowel langdurige leden met diepe wortels in de gemeenschap van ondernemingsrecht als briljante jonge wetenschappers op het snijvlak van de discipline. Onze basiscursussen bieden een grondige basis in de manier waarop de wet organisaties regelt, van kleine ondernemingen en particuliere bedrijven tot grote ondernemingen met veel dochterondernemingen en gelieerde ondernemingen. Een reeks geavanceerde cursusaanbiedingen, waaronder seminars en speciale cursussen, biedt studenten de mogelijkheid om dieper in te gaan op specifieke gebieden.

Ons Dennis J. Block Centre for the Study of International Business Law, nu in zijn derde decennium, sponsort een verscheidenheid aan evenementen over hedendaagse internationale zakelijke kwesties en trekt invloedrijke geleerden en praktijkmensen naar de Law School. Bovendien verenigt het nieuwe Centre for the Study of Business Law and Regulation de bestaande diverse programma's voor bedrijfs- en handelsrecht van de Law School door een forum voor beurzen te bieden dat nieuwe perspectieven en oplossingen biedt voor real-world ondernemingsrecht en regelgevingskwesties.

119067_119064_117857_brooklawllm.png

LL.M. studenten aan de Brooklyn Law School hebben de mogelijkheid om hun cursussen te concentreren op algemeen Amerikaans recht, ondernemingsrecht, intellectueel eigendomsrecht of vluchtelingen- en immigratierecht. De LL.M. curriculum biedt advocaten die in het buitenland zijn opgeleid, de kennis die nodig is om het Amerikaanse juridische discours onder de knie te krijgen en hun vaardigheden voor praktijkervaring in hun thuisland te verbeteren. Onze LL.M. programma voldoet verder aan de vereisten om deel te nemen aan het New York State Bar Exam. Als gediplomeerd advocaat in meerdere rechtsgebieden, wordt u de wereldwijde advocaat van de 21ste eeuw.

Met onze innovatieve LL.M. programma ondersteund door meer dan een eeuw van uitmuntendheid, we voldoen aan de eisen van een nieuwe wereld van wet.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

The fundamental mission of Brooklyn Law School is to provide its students with the knowledge, skills, and ethical values needed for a career in the law.

The fundamental mission of Brooklyn Law School is to provide its students with the knowledge, skills, and ethical values needed for a career in the law. Lees Minder