LL.M in internationaal strafrecht en justitie

Algemeen

Beschrijving van opleiding

De online International Criminal Law and Justice LL.M. is het enige online transnationale misdaadprogramma van een Top 100-wetsschool. UNH Franklin Pierce School of a Law is een leider in dit opkomende rechtsgebied en leidt praktiserende advocaten op over de nieuwste ontwikkelingen die van invloed zijn op het internationale strafrechtelijke landschap.

Het programma richt zich op snelle ontwikkelingen in de globalisering van handel, terrorisme, mensenrechten en strafrecht, en biedt een gevarieerde selectie van cursussen die zich richten op kritieke actuele kwesties over de hele wereld, waaronder: drugs- en wapenhandel, internationale witteboordencriminaliteit, Cybercriminaliteit, mensenhandel en piraterij en terrorisme.

The International Criminal Law & Justice LL.M. is uitstekend geschikt voor het beoefenen van advocaten en wetenschappers in diplomatieke, strafrechtelijke, militaire en wetshandhavingsgemeenschappen over de hele wereld. Studenten zullen transnationaal recht bestuderen, gericht op binnenlandse misdrijven met internationale implicaties, evenals de implicaties van naties die het bereik van hun binnenlandse strafstatuten uitbreiden, de oprichting van het Internationaal Strafhof en speciale tribunalen en verdragen van de Verenigde Naties met bi- en multi -Laterale verdragen.

Potentiële carrières

 • Antiterrorisme-analist
 • Analist criminele geschiedenis
 • Diplomaat
 • Wereldwijde onderzoeker
 • Mensenrechtenadvocaat
 • Intelligence analist
 • Immigratie advocaat
 • Internationale rechter / tribunaal rechter
 • Specialist slachtofferhulp

highlights

 • 100% online programma
 • Toegang in januari of augustus
 • Voltijds moet een graad behalen in drie opeenvolgende semesters of 12 maanden
 • Part-time moet binnen drie jaar een diploma behalen
 • Afstudeerceremonie in mei

Algemene vereisten

Aanvragers van de LL.M. moet een eerste graad in de rechten hebben afgerond, hetzij een JD of LL.B. Alle internationale aanvragers moeten een actueel bewijs van Engelse taalvaardigheid overleggen. Geaccepteerd bewijs omvat: TOEFL-score van 80 of hoger, IELTS-score van 6,5 of hoger, of bewijs dat het bachelordiploma van de student in het Engels is gegeven. De GRE of LSAT zijn NIET vereist voor toelating.

Vereiste credits

Aanbevolen voor de LL.M. graad alle kandidaten moeten met succes een minimumaantal studiepunten behalen, de vereiste cursussen voltooien, voldoen aan de vereisten van de residentie van de school of doorlopende inschrijving, voldoen aan alle financiële verplichtingen van de UNH Law en voldoen aan de UNH Law's Conduct Code.

Aantal studiepunten om een diploma te behalen. LL.M. kandidaten moeten met succes een minimum van vierentwintig (24) studiepunten behalen uit een selectie van verplichte en keuzevakken.

Laatst bijgewerkt op apr 2020

Over de school

The University of New Hampshire Franklin Pierce School of Law’s practice-based approach to legal education, along with its extensive and innovative curriculum, ensures that students graduate ready to ... Lees meer

The University of New Hampshire Franklin Pierce School of Law’s practice-based approach to legal education, along with its extensive and innovative curriculum, ensures that students graduate ready to become leaders in their field and stand ready to join the ranks of alumni who are global leaders in intellectual property, commerce and technology, and international criminal law and justice. As a technology-forward law school, we are proud to offer our top-ranked legal education in global innovation and our #5 IP program in the US in online, residential and limited residential formats. Lees Minder