LL.M in handel en technologie

Algemeen

Beschrijving van opleiding

The Commerce & Technology LL.M. richt zich op het verrijken van uw carrière in de opkomende bedrijfsgebieden die zijn ontstaan door snelle technologische verandering en globalisering. Nieuwe uitdagingen worden gecreëerd door de groei van elektronische handel, nieuwe producten en diensten en de toenemende verspreiding van cybercriminaliteit. Het programma voor handel en technologie is gebouwd op het snijvlak van bedrijfsleven en recht om zich te richten op veranderende juridische problemen waarmee nieuwe bedrijven en e-handel in de mondiale economie van het informatietijdperk worden geconfronteerd.

Studenten leren hoe het rechtssysteem in de VS en in het buitenland de uitdagingen van het informatietijdperk opvangt, aangezien de economie, de samenleving en ons dagelijks leven worden getransformeerd door nieuwe en opkomende technologieën. Studenten hebben de flexibiliteit om cursussen te kiezen op gebieden zoals: eigendom en beheer van intellectueel eigendom, privacy en cyberveiligheid, blockchain en de juridische implicaties ervan, en door kunstmatige intelligentie verbeterde juridische en regelgevende besluitvorming. Deskundige faculteit past cursussen aan op actuele gebeurtenissen en ontwikkelingen, en het programma biedt flexibiliteit om de carrièredoelstellingen van elke individuele student te evenaren.

Het programma is alleen beschikbaar in residentieel formaat. Kredietvereisten: 24 credits. Het programma is alleen fulltime beschikbaar en moet binnen 12 maanden worden afgerond. Typische duur is augustus-mei.

Potentiële carrières

  • Cybercrime-adviseur
  • Digitale privacyadvocaat
  • AVG-nalevingsfunctionaris
  • Global business legal specialist
  • Advocaat informatietechnologie

Algemene vereisten

Aanvragers van de LL.M. moet een eerste graad in de rechten hebben afgerond, hetzij een JD of LL.B. Alle internationale aanvragers moeten een actueel bewijs van Engelse taalvaardigheid overleggen. Geaccepteerd bewijs omvat: TOEFL-score van 80 of hoger, IELTS-score van 6,5 of hoger, of bewijs dat het bachelordiploma van de student in het Engels is gegeven. De GRE of LSAT zijn NIET vereist voor toelating.

Vereiste credits

Aanbevolen voor de LL.M. graad alle kandidaten moeten met succes een minimumaantal studiepunten behalen, de vereiste cursussen voltooien, voldoen aan de vereisten van de residentie van de school of doorlopende inschrijving, voldoen aan alle financiële verplichtingen van de UNH Law en voldoen aan de UNH Law's Conduct Code.

Aantal studiepunten om een diploma te behalen. LL.M. kandidaten moeten met succes een minimum van vierentwintig (24) studiepunten behalen uit een selectie van verplichte en keuzevakken.

Laatst bijgewerkt op apr 2020

Over de school

The University of New Hampshire Franklin Pierce School of Law’s practice-based approach to legal education, along with its extensive and innovative curriculum, ensures that students graduate ready to ... Lees meer

The University of New Hampshire Franklin Pierce School of Law’s practice-based approach to legal education, along with its extensive and innovative curriculum, ensures that students graduate ready to become leaders in their field and stand ready to join the ranks of alumni who are global leaders in intellectual property, commerce and technology, and international criminal law and justice. As a technology-forward law school, we are proud to offer our top-ranked legal education in global innovation and our #5 IP program in the US in online, residential and limited residential formats. Lees Minder