LL.M familierecht

Algemeen

Beschrijving van opleiding

De Maurice A. Deane School of Law aan Hofstra University vestigde de LL.M. Programma in Family Law in reactie op de hedendaagse familierecht praktijk van de toegenomen vraag naar specialisatie en noodzaak van een interdisciplinaire focus voor het oplossen van familie kwesties. Het enige programma in zijn soort in het oosten van de Verenigde Staten, en een van de slechts drie programma's in het land, Hofstra Law LL.M. Programma in Family Law bevordert betrokkenheid Hofstra Law aan de ontwikkeling van geschoolde en medelevend familie advocaten die hebben een grondige in de problemen centraal staan ​​in het veld - echtscheiding, huiselijk geweld, voogdij, misbruik, verwaarlozing, en ondersteuning - evenals kennis op aanverwante gebieden zoals fiscale, contracten, vastgoed en partnerschap wet, kinderpsychologie en behandeling opties.

Het programma wordt georganiseerd in samenwerking met het Centrum voor kinderen, Gezinnen en de wet, een instituut van de Maurice A. Deane Law School gewijd aan het onderwijs, de dienstverlening aan de gemeenschap en het onderzoek naar kinderen en gezinnen die betrokken zijn bij het juridisch systeem ten goede komen. Het Centrum opleiding is een van de meest uitgebreide kind en gezin curricula aangeboden in de Verenigde Staten en hun interdisciplinaire aanpak is bedoeld om beter voor te bereiden een nieuwe generatie van de juridische en de geestelijke gezondheidszorg professionals om passende en doeltreffende rechtvaardigheid te bevorderen, zowel in de kinderrechter en familie rechter systemen. Studenten in de LL.M. Programma worden uitgenodigd om de maandelijkse vergaderingen en andere speciale evenementen aangeboden in samenwerking met het Centrum bij te wonen.

Hofstra Law LL.M. Programma in Family Law voldoet aan de behoeften van alle leerlingen, of ze proberen om zich te concentreren op de echtelijke problemen - echtelijke ontbinding, voogdij, en de distributie eigendom; kwesties bescherming van het kind - kindermishandeling en verwaarlozing en het welzijn van het kind systeem; of een van de groeiende gebieden van subspecialty - internationaal familierecht, hervorming van de wetgeving, of de vertegenwoordiging van homoseksuele en lesbische gezinnen. Het programma directeur zorgt ervoor dat het programma elke student zorgvuldig wordt gevormd om de belangen en de achtergrond van die student (met inbegrip van eerdere studie van het familierecht en de praktijk ervaring).

Het programma vereist de voltooiing van 24 studiepunten, die kan worden genomen op een full-time (een jaar) of part-time (twee jaar of drie jaar) basis. Om de graad te verdienen, moeten de studenten een cumulatieve Grade Point Average (GPA) van ten minste 3,0 te realiseren uit een mogelijke 4.0.

Laatst bijgewerkt op jul 2016

Over de school

The mission of the Maurice A. Deane School of Law is to prepare, challenge and inspire our students to make a difference in the world while we advance important ideas through the legal academy, the pr ... Lees meer

The mission of the Maurice A. Deane School of Law is to prepare, challenge and inspire our students to make a difference in the world while we advance important ideas through the legal academy, the profession and society — making an impact of our own. Lees Minder