“Uitstekende advocaten en een degelijk juridisch systeem zijn voorwaarden voor elke beschaafde samenleving. Het juridische systeem biedt de regels waarbinnen het bestuur van de staat, het bedrijfsleven, individuen en organisaties, inderdaad de hele gemeenschap opereren. In elk land waar de wet oppermachtig is, moeten advocaten wettelijke regels toepassen en optreden als waakhonden om ervoor te zorgen dat iedereen zich houdt aan de normen van de samenleving. Omdat de wet een immense en verreikende rol speelt, bestrijken juridische studies een breed en opwindend veld: de regels van het zware bedrijfsleven en de zakelijke entiteiten die daarin opereren, de bescherming van de mensenrechten, intieme familierelaties, de vervolging van criminelen en de conclusies van contracten, om er maar een paar te noemen. 'Dit zijn de woorden van de decaan van de Faculteit der Rechtsgeleerdheid, prof. LG Mpedi .

Om de vaardigheden van personen die in een carrière zijn te verbeteren, presenteert de Faculteit der Rechtsgeleerdheid een aantal diploma- en certificaatprogramma's in gespecialiseerde rechtsgebieden. Deze korte studieprogramma's zijn specifiek ontwikkeld om tegemoet te komen aan de behoeften die op de werkplek zijn vastgesteld. Toegewijde inzet is vereist van personen die besluiten om in deeltijd aan een studie te beginnen en de Faculteit der Rechtsgeleerdheid tracht studenten waar mogelijk te ondersteunen om van hun studie een plezierige en succesvolle ervaring te maken.

Er is een scala aan aanbiedingen beschikbaar in deeltijd bij de Faculteit der Rechtsgeleerdheid. Houd er rekening mee dat elk programma zijn eigen relevante toelatingseisen heeft.

Toepassing

Een aanvraagformulier is verkrijgbaar bij de faculteit.

vergoedingen

Elk programma heeft zijn eigen relevante collegegeld en is beschikbaar in de individuele programmabrochures.

Andere administratieve kosten (verplicht):

Naast het collegegeld moeten er ook bepaalde administratiekosten worden betaald, waaronder een aanvraagkosten, registratierechten en ICT-heffing.

NB: Neem contact op met de faculteit voor de juiste administratiekosten voor 2017.

* Officiële offertes zijn op aanvraag verkrijgbaar.

Internationale studenten

Internationale studenten betalen een extra heffing. Neem contact op met Student Finance op 27 (0) 11 559 2981/3776.

Buitenlandse aanvragers

Wie wordt er als buitenlander in Zuid-Afrika beschouwd?

Wanneer een buitenlandse persoon wordt toegelaten voor studies in Zuid-Afrika, wordt deze persoon een internationale student genoemd. Een internationale student is geen ingezetene van Zuid-Afrika of heeft geen permanent verblijf in Zuid-Afrika.

vergunningen

Omdat al deze programma's in deeltijd worden gepresenteerd, is een speciale vergunning daarom niet nodig om lezingen bij te wonen.

Buitenlandse kwalificaties

Kandidaten die geïnteresseerd zijn in het aanvragen van een studie van een van onze niet-formele programma's en die een buitenlands schooldiploma of buitenlandse naschoolse kwalificatie hebben voltooid, moeten contact opnemen met de South African Qualifications Authority (SAQA) voor een evaluatie.

Spannende nieuwe postdoctorale programma's

Programma voor bedrijfsredding: de toepassing van deze nieuwe procedure is met wisselend en vaak beperkt succesniveau bereikt, niet in de laatste plaats door de onzekerheid bij de interpretatie en naleving van de regelgevingsbeginselen in de wetgeving. Het programma biedt een systematisch en praktijkgericht onderzoek van de fundamentele Business Rescue-principes waardoor de Business Rescue Practitioner kan voldoen aan het doel van het regelgevingskader en dit daadwerkelijk kan uitvoeren.

Programma in bedrijfsfinanciering en effectenrecht: het programma zal professionals op juridisch, bestuurlijk en financieel gebied voorzien van een systematische en praktijkgerichte verzameling kennis over de juridische principes van bedrijfsfinanciering en effectenrecht met betrekking tot de vorming, de voortgezette werking en uitbreiding van een bedrijf door verschillende inspanningen, zoals fusies en overnames.

Andere carrièrebevorderende programma's

 • Postgraduate Diploma (PGD) Naleving: 2 jaar
 • Witwassen van certificaten: 6 maanden
 • Witwassen van certificaten: 6 maanden
 • Certificaat Compliance Management: 6 maanden
 • Certificate Board Governance: 6 maanden
 • Certificaat Basisinterpretatie van theorie Alleen aangeboden als exit-module (exit-module van PGD Compliance): 6 maanden
 • Certificaat in wetgevende opstelling: 6 maanden
 • Hoger certificaat in strafrecht en forensisch onderzoek: 1 jaar
 • Postdoctoraal diploma Internationale belastingen: 1 jaar
 • Postdoctoraal diploma fiscaal recht: 2 jaar
 • Postgraduaat opstellen en interpreteren van contracten: 1 jaar
 • Vooraf certificaat in arbeidsrecht: 1 jaar
 • National Diploma Law (Paralegal studies): 3 jaar
 • Postgraduaat arbeidsrecht: 1 jaar

Registratie en startdata

Registratie begint in januari en lezingen in februari voor zowel Undergraduate en Postgraduate cursus werkprogramma's.

Alle onderzoeksprogramma's voor Masters en PhD's kunnen het hele jaar door registreren.

Einddatum: Academisch begint in januari en eindigt in december. De deadline van het programma wordt bepaald door de duur van het programma.

Opleiding te volgen in:
 • Engels

Zie 14 andere vakken van University of Johannesburg »

Laatst bijgewerkt op Augustus 13, 2019
Deze cursus is Campus gesitueerd
Begindatum
jan 2020
Duration
Prijs
- Geschatte accommodatie: USD 2500 per jaar
Op locaties
Op datum
Begindatum
jan 2020
Aanmeldingslimiet

jan 2020