Juris Master diploma

Algemeen

Beschrijving van opleiding

De Juris Master degree biedt professionals een juridische basisopleiding specifiek voor hun interessegebieden, waardoor ze hun carrière kunnen bevorderen. Nieuwe online onderzoeksformaten zijn beschikbaar in de gezondheidszorg en het ondernemingsrecht voor augustus of januari inschrijving.

Juridische opleiding voor niet-advocaten

Emory Law Juris Master Program van Emory Law , een mastertitel van 30 studiepunten, is bedoeld om niet-juristen te helpen hun juridische kennis te vergroten en hun carrière vooruit te helpen. De juris-meester kan ervaren professionals of universiteitsstudenten helpen hun impact op het door hen gekozen vakgebied te vergroten.

On-Campus Study

Emory Law studie op de campus van Emory Law kan volledig worden afgerond in negen maanden of deeltijds in maximaal vier jaar. Er is een breed scala aan concentraties beschikbaar of het programma kan worden aangepast aan de specifieke interesses van een student.

Online studie

Emory Law biedt een online-formaat van 18 maanden in twee concentraties: gezondheidszorgwetgeving, beleid en regelgeving; en ondernemingsrecht en regelgeving. Het programma bestaat uit 10 opeenvolgende asynchrone cursussen van 7 weken, met 3 driedaagse korte residenties.

Toelatingseisen

Om in aanmerking te komen voor toelating tot het JM-programma van Emory Law , moeten kandidaten ten minste een bachelordiploma hebben behaald aan een geaccrediteerde hogeschool of universiteit ten tijde van de inschrijving van JM. Personen die al een eerste graad in de rechten hebben, moeten het Master of Laws (LLM) -programma overwegen.

Alle aanvragers worden als holistisch beschouwd en de toelating is gebaseerd op de academische opleiding van de aanvrager, professionele achtergrond, persoonlijke verklaring en professionele en academische referenties. Twee aanbevelingsbrieven van huidige of voormalige promotoren of huidige / voormalige hoogleraren of academische adviseurs.

Een interview met een of meer leden van de JM-toelatingscommissie (persoonlijk of via teleconferentie) is ook vereist van de aanvragers. Gekwalificeerde kandidaten worden gecontacteerd om het interview in te plannen na een eerste beoordeling van een voltooide aanvraag. Studenten kunnen ook het JM-programma aanvragen via een goedgekeurd duale opleiding.

Kennis van het Engels

Studenten in het JM-programma moeten beschikken over Engelse taalvaardigheid op een niveau dat hen in staat stelt om te lezen en discussiëren in de klas, moeilijk technisch materiaal. Dagelijkse lesvoorbereiding is veeleisend en studenten met beperkingen in de Engelse taal kunnen moeite hebben. Alleen studenten die vertrouwen hebben in hun Engelse taalvaardigheid moeten van toepassing zijn.

Om deze reden is de TOEFL (Test of English as a Foreign Language) of IELTS (International English Language Testing System) vereist van buitenlanders wiens moedertaal geen Engels is. Een TOEFL-score van 600 op de papieren test, 100 op de internetgebaseerde test, 250 op de computertest of een IELTS-score van 7,0 wordt verwacht. Alle aspecten van elke aanvraag worden behandeld en taalvaardigheden worden verder geëvalueerd door het interview en als zodanig kunnen kandidaten met lagere scores worden overwogen.

Kandidaten van wie de moedertaal geen Engels is maar een diploma hebben behaald aan een instelling waar Engels de instructietaal is, kunnen om een ​​verklaring van afstand van deze vereiste verzoeken. Verzoeken kunnen via e-mail worden ingediend bij jmadmission@emory.edu »Niet-Engelse Engelssprekende afgestudeerde studenten worden echter afzonderlijk getest van de moedertaalsprekers in hun cursussen en hebben soms extra tijd op examens toegestaan. Als een vrijstelling van de TOEFL / IELTS wordt verleend tijdens het toelatingsproces, is de student vrijgesteld van deze accommodatie en wordt hij getest alsof Engels zijn moedertaal is. Daarom moeten verzoeken om een ​​verklaring van afstand zorgvuldig worden overwogen en als er enige onzekerheid bestaat over de taalvaardigheid, wordt een TOEFL- of IELTS-score ingediend.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

In 1916, Emory University established a law school with a faculty of great teachers with degrees from the most highly regarded institutions of the era, a library of over 5,000 volumes, and a class of ... Lees meer

In 1916, Emory University established a law school with a faculty of great teachers with degrees from the most highly regarded institutions of the era, a library of over 5,000 volumes, and a class of twenty-seven students. Lees Minder