Lees de Officiële Beschrijving

Touro Law biedt full-time, part-time dag, en part-time 4 en 5-jaar 's avonds programma's, alsmede een tweejarig versnelde programma voor studenten op zoek naar een Juris Doctor (JD) graad, die wordt uitgereikt na het succesvol te verdienen voltooiing van 88 credits. Afgezien van de benodigde cursussen, kunnen leerlingen hun eigen unieke Law School ervaring te creëren, te kiezen uit een curriculum dat een uitgebreid scala aan praktijkgerichte aanbod en de mogelijkheden voor hands-on leren omvat - waaronder clinics, vaardigheden cursussen en externships.

Touro Law Center vijf jaar strategisch plan, Portals om te oefenen, is een cutting-edge programma dat reconceives en herstructureert de wet school ervaring voor alle Touro Law studenten. Poorten naar Practice breidt de reikwijdte en de kwaliteit van juridische opleiding door te focussen op de ontwikkeling van juridische professionals, van pre-wet door post-afstuderen.

Admissions

De Juris Doctor (JD) opleiding aan de Law Center combineert een innovatief, verrijkend curriculum met flexibele planning aan de uiteenlopende behoeften van gekwalificeerde kandidaten te ontmoeten.

Full-time programma's

Regelmatige 3 jaar JD Program - Studenten in deze programma's een studielast van in totaal 12-16 credits per semester en lessen op weekdagen. De meeste full-time studenten voltooien de JD-programma binnen 3 jaar, maar kan versnellen tot 2 ½ jaar door het bijwonen van de zomer sessies. De lessen beginnen in de lente en de herfst elk jaar.

Twee jaar Versnelde JD Program - Naast het bijwonen van lessen tijdens de herfst en de lente semesters, studenten in dit programma zal ook lessen in de winter en zomer sessies. Studenten geselecteerd voor dit programma zal volledig aan alle eisen voor de JD graad tijdens een geconcentreerde en strenge periode van 24 maanden. Dit programma maakt het mogelijk voor afgestudeerden om te zitten voor een bar onderzoek slechts 26 maanden nadat ze beginnen met hun wet school. In-persoon kan interviews nodig zijn.

Instromers en het bezoeken van studenten worden toegelaten tot de herfst, lente of zomer semester. Alle kandidaten van toepassing kunnen zijn bij te wonen op een full-time of part-time basis.

Voor meer informatie over Touro Law Center's innovatieve, ervaringsgerichte JD programma curriculum met inbegrip van onze Collaborative Court Program, klik hier.

Januari Start Option - Touro Law heeft een januari start optie beschikbaar voor studenten die te laat toepassen in het proces en zou liever om te beginnen in januari in plaats van te wachten tot augustus. Touro Law is toegewijd om studenten met flexibele mogelijkheden om hun diploma te verdienen.

deeltijdopleidingen

Vier jaar Part-time Day en Vier jaar part-time 's avonds - Studenten in deze programma's een studielast van 11 studiepunten per semester en lessen gedurende de dag, van maandag tot en met vrijdag, of 's avonds, van maandag tot en met donderdag (van 18:30 tot ongeveer 22:00).

Five-Year Part-time Avondprogramma - Studenten zijn verzekerd van een drie avonden / week schema voor het eerste jaar (18:30 tot ongeveer 22:00).

Studenten in part-time programma's kan ook de voltooiing te versnellen door het bijwonen van de zomer sessies.

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 2 andere vakken van Touro College Jacob D. Fuchsberg Law Center »

Deze cursus is Campus based
Begindatum
Aug. 2019
Jan. 2020
Duration
3 - 5 jaar
Deeltijd
Voltijd
Op locaties
Op datum
Begindatum
Aug. 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Jan. 2020
Aanmeldingslimiet

Aug. 2019

Jan. 2020