Juris Doctor

Algemeen

Beschrijving van opleiding

De Juris Doctor (JD) is de eerste professionele licentiaat in de rechten toegekend aan een student die met succes de studie van het recht heeft afgerond. Albany Law School biedt drie- en vierjarige programma's leiden tot een JD graad.

De oudste onafhankelijke wet school in Noord-Amerika, Albany Law is het opleiden van studenten en het produceren van uitstekende advocaten voor meer dan 160 jaar. Als enige wet school binnen 100 mijl van de hoofdstad van de staat New York, Albany wet biedt studenten toegang tot de staat en federale rechtbanken, de wetgevende macht, overheidsinstellingen en een sterke private sector. Hier vindt u een intellectueel rigoureuze curriculum in een zeer ondersteunende omgeving; een hechte gemeenschap van toegewijde studenten; en toegankelijk faculteit.

Albany Law is de thuisbasis van een uitgebreid klinisch programma en dynamische wet centra die de gemeenschap te dienen en u voorzien van mogelijkheden om deel te nemen aan zinvolle advocatenpraktijk.

Hoewel we benadrukken de waarde van een brede basis onderwijs, Albany Law School biedt concentraties voor studenten die hun vakgebied op bepaalde gebieden van belang te concentreren. Albany Law School biedt ook joint degree-opleidingen in samenwerking met een aantal lokale instellingen.

  • JD Application & Eisen
  • Financiële steun Informatie
  • Joint degree-opleidingen
  • Cursussen
  • Concentraties

Joint degree aanbod omvat:

  • JD / Master of Arts in de bio-ethiek
  • JD / Master of Business Administration
  • JD / Master of Public Administration
  • JD / Master in de ruimtelijke ordening
  • JD / Master of Social Work

Het Admissions Office personeel is gewijd aan het helpen u door het proces. Wij zijn beschikbaar om uw vragen en zorgen te beantwoorden, en moedigen u aan om contact met ons op. Ons kantoor is geopend van maandag tot en met vrijdag 8:30-04:30 EST / EDT. Stuur een e-mail naar admissions@albanylaw.edu of bel (518) 445-2326.

Juris Doctor Aanvragers

Albany Law School verwelkomt kandidaten met een sterke reputatie van het academisch succes, het leven ervaringen die een capaciteit laten zien om succesvol te behandelen uitdagingen, en een hoog niveau van motivatie om rechten te studeren.

Omdat een groot deel van de Albany Law educatieve ervaring door middel van interactie tussen studenten komt elk jaar schrijven we een klasse van gekwalificeerde personen uit een breed scala aan achtergronden toe te voegen aan onze diverse campus gemeenschap.

JD Law Degree academische eisen

Kandidaten voor toelating als kandidaten voor de Juris Doctor graad moeten houden, of hebben de vereisten voor een baccalaureaat of hogere graad door een regionaal erkende instelling verleend voltooid, die ten minste 45 uur semester in liberal arts and sciences. Kandidaten zonder een baccalaureaat alleen worden toegelaten met een uitzonderlijke academische referenties. In een dergelijk geval dient de aanvrager met succes hebben afgerond driekwart van de cursussen in de richting van een bachelor's degree in een regionaal erkende instelling. Internationale studenten zijn verplicht om legale immigratiestatus tijdens hun verblijf in de VS te behouden U kunt de Student Guide te downloaden naar de Student Exchange Visitor Information System (SEVIS).

Alleen voldoen aan de minimale eisen echter niet garanderen toelating. Omdat de Albany Law krijgt veel meer aanvragen van personen adequaat uitgerust voor de studie van de wet dan kan worden aanvaard, de toelatingscommissie van Albany Law School kiest die het bepaalt kan meest profiteren van en bijdragen aan de academische programma.

Transfer Kandidaten

Studenten ingeschreven bij een erkende wet school kan een aanvraag tot toelating met geavanceerde staan. Het aantal transferpassagiers aanvragers die we accepteren is afhankelijk van het aantal plaatsen beschikbaar in de klas tweedejaars. Voor meer informatie kunt u terecht op onze transfer opnames pagina.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Albany Law School educates and empowers tomorrow’s leaders in law practice, business, public interest, and government. We connect the classroom to the profession, government, and the community through ... Lees meer

Albany Law School educates and empowers tomorrow’s leaders in law practice, business, public interest, and government. We connect the classroom to the profession, government, and the community through experienced-based learning, engaged scholarship, and a robust network of alumni and supporters. Learning at Albany Law School is a joint venture between students and faculty members, supported by staff, administrators, alumni, and the Board of Trustees. Our students develop a sophisticated understanding of legal policy and doctrine, a broad range of professional competencies, and a deep commitment to justice and ethical values. Lees Minder