LAWSTUDIES

Online JD Programma's in Rechtenstudies 2021 in Azië

Een Juris Doctor graad, ook bekend als een doctor in de Jurisprudentie graad, kan een graad houder vennootschapsrecht, strafrecht en familierecht, oefenen onder andere gebieden, na twee tot vier jaar van de wet school en het passeren van een bar examen.

Het gebied van wet- en regelgeving begeleiden van diverse aspecten van het leven is enorm. Degenen die ingaan op het meestal vinden een soort van specialisatie waarover ze gepassioneerd, zoals regelgeving theorie en intellectuele eigendom zijn.

Als de grootste en meest bevolkte continent van de wereld, Azië bestaat uit een grote verscheidenheid aan etnische groepen, culturen, omgevingen, economie, historische banden, en overheidssystemen.

Juris Doctor Online in Rechtenstudies in Azië

2 Resultaten in Rechtenstudies, Azië Filter

Juris Doctor (JD)

Singapore Management University
Juris Doctor
<
Voltijds
<
3 jaren
Engels
Campus

The Doctor programma Juris (JD) is een graduate programma dat leidt tot een eerste graad in de rechten. Het is ontworpen voor personen die in het bezit

Lees meer

Rechtsdocent (juris dokter)

University of Asia and the Pacific
Juris Doctor
<
Deeltijd
<
4 jaren
Engels
Campus

Het wetenschapsprogramma van UA & P geeft opleiding in standaardcompetenties die van advocaten worden verwacht, zoals juridische redenering en advocacy. Naar aanleiding va ...

Lees meer