Filter
Juris Doctor
Australië Nieuw-Zuid-Wales Nieuw-Zuid-Wales Studievorm: Alles Tempo: Deeltijd

Beste Deeltijd Juris Doctors in Jurisprudentie in de Verenigde Nieuw-Zuid-Wales Australië 2019/2020

Universiteiten over de hele wereld bieden Juris Doctor's. Deze studie heeft meestal een juridische nadruk, en het kan soms worden gecombineerd met andere geavanceerde graden. Na voltooiing, de studenten zijn vaak gekwalificeerd om te werken in een verscheidenheid van banen.

Australië is een eiland land en continent van het zuidelijk halfrond, in de SW Pacific, een lidstaat van de Commonwealth.

Deeltijd Juris Doctor Programma in Jurisprudentie in de Verenigde Nieuw-Zuid-Wales in Australië

Lees meer Lees Minder

1 Resultaten in Jurisprudentie, Nieuw-Zuid-Wales

University of Technology Sydney

Nieuw in 2017, UTS is de enige universiteit in Sydney die een geïntegreerd wet- en PLT-programma aanbiedt dat kan worden afgerond in het equivalent van drie jaar voltijds ... [+]

De cursus biedt een alternatief Pathway om als advocaat te oefenen voor afgestudeerden die met succes een eerste graad hebben voltooid. In een geglobaliseerde omgeving wordt de cursus internationaal erkend als een kwalificatie op graduaatniveau. UTS : Law integreert flexibele leeropties, waaronder dag- en nachtlessen, intensieve blokken blokkeren, online leren en authentieke beoordelingen.

Carrièreopties omvatten, maar zijn niet beperkt tot, advocaten binnen een privéfirma, corporatie, overheidsdienst of gemeenschapsrechtcentrum, regelgevende zaken en beleidsadviseur in de publieke of private sector of juridische specialisatie gerelateerd aan de vorige graad van studenten of verbeterde loopbaanopties binnen een bestaande professionele sfeer.... [-]

Australië Sydney
Januari 2020
Engels
Deeltijd
3 - 5 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands