Filter
Juris Doctor
Colombia Studievorm: Alles Tempo: Alles

Beste JD's in Colombia 2019/2020

Juridische gelijkgestemde individuen streven vaak een Juris Doctor. Dit is een geavanceerde opleiding aangeboden door verschillende onderwijsinstellingen over de hele wereld. Na afloop worden de studenten vaak voorbereid op de werkgelegenheid in de juridisch gebied.

Studenten die een LLM (Master of Law) na te streven door te brengen 1-2 jaar het bestuderen van een bepaald rechtsgebied. Hun geavanceerde training bereidt hen samen te werken met specialisaties, zoals het internationaal recht of belastingrecht.

Colombia, officieel de Republiek Colombia, is een unitaire constitutionele republiek bestaand uit tweeëndertig afdelingen.

JD Programma's in Colombia

Lees meer Lees Minder

gevonden resultaten

Universidad Sergio Arboleda

Vanaf het moment van oprichting, Sergio Arboleda University, werd opgevat als een humanistische instelling.In 2010 zetten we een nieuwe uitdaging: het verstrekken van Col ... [+]

JD

Vanaf het moment van oprichting, Sergio Arboleda University, werd opgevat als een humanistische instelling. In 2010 zetten we een nieuwe uitdaging: een doctor in de rechten Colombiaanse staat om het beste van de huidige kwalificatie tijd en onderzoek te combineren, met een titel aan de behoeften en eisen van de economie en de nationale maatschappij passen bieden.

&nbsp

Temporele structuur van het doctoraat. De JD programma duurt in totaal drie jaar en een half, waarin de student loopt 95 studiepunten die worden verstrekt in curriculumontwikkeling en onderzoek. Tijdens deze periode het doctoraat, naast het nemen van de Doctoral en Meester Seminars, Theorie, colleges Consolidatie en andere methodologie cursussen, een onderzoeksstage in het buitenland die u toelaat om een ​​internationale context te werken geven doen proefschrift, die moet worden gesteld aan het onderzoek van drie rechters, nationaal en / of internationaal, die verantwoordelijk is voor het onderzoek van de relevantie, originaliteit en innovatie die bijdraagt ​​aan de inbreng van nieuwe kennis in de wetenschap van de wet zal zijn.... [-]

Colombia Bogota Santa Marta
Januari 2020
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands