Juris Doctor

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Programmabeschrijving

ANU is de best beoordeelde universiteit van Australië en de ANU Law School staat op de 12e plaats in de wereld voor de studie van de rechten (QS World Rankings van Subject 2018).

De ANU JD is een internationaal erkende juridische kwalificatie. Door een JD af te ronden en de vereiste praktische juridische opleiding (PLT), kun je je overal in Australië en in een aantal andere rechtsgebieden praktiseren.

Als student aan de rechten van de ANU, leer je van academici van wereldklasse en gastdocenten met professionele ervaring uit de echte wereld. Kleinere klasgroottes bieden studenten meer mogelijkheden om te communiceren met academisch personeel, gastsprekers en andere studenten te bezoeken.

Tijdens je licentiaat in de rechten van de ANU, krijg je talloze kansen om je juridische kennis in praktijk te brengen en praktische ervaring op te doen door middel van een reeks stages, klinische stages, studentenwedstrijden en uitwisselingen in Australië, Azië, het Verenigd Koninkrijk, Europa en de Verenigde Staten. Staten.

Als afgestudeerde student aan de nationale school voor rechten van Australië profiteert u van kansen die uniek zijn voor het rechtenstudie in de hoofdstad van het land, de stad waar federale wetten en beleidsregels worden opgesteld. Onze nabijheid bij het Hooggerechtshof van Australië, Commonwealth-rechtbanken en federale agentschappen biedt ongeëvenaarde toegang tot beoefenaars van juridische beroepen, leden van de rechterlijke macht en beleidsmakers van de overheid, van wie velen ANU-alumni zijn.

Degree structuur

De ANU JD combineert fundamentele juridische basisstudies met een onderscheidende sluitertijdervaring waarin praktische klinische studies, stages of een onderzoeksproject zijn opgenomen.

Tijdens je JD zul je een aantal verplichte vakken bestuderen in fundamentele rechtsgebieden, zoals internationaal recht, bestuursrecht, vennootschapsrecht, strafrecht, contracten, bewijsmateriaal en procesvoering. Je kunt je diploma ook afstemmen op je interesses en carrièredoelen door keuzevakken te kiezen uit een reeks hedendaagse juridische onderwerpen, waaronder milieu- en klimaatwetgeving, internationale handelswetgeving, financiële markten en overnames, informatietechnologie, internationale veiligheidswetgeving en mensenrechten wet.

Toelating om te oefenen

Door een ANU JD en de vereiste praktische juridische opleiding af te ronden, bent u gerechtigd om overal in Australië en in een aantal andere rechtsgebieden, waaronder Nieuw-Zeeland, India, Singapore, Vietnam, Maleisië en Hong Kong, wetgeving te praktiseren.

Carrière resultaten

Afgestudeerden van ANU zijn beoordeeld als de meest inzetbare afgestudeerden van Australië en een van de meest gewilde door werkgevers wereldwijd. De nieuwste Global Employability University Ranking, gepubliceerd door de Times Higher Education, beoordeelde ANU als de beste universiteit van Australië voor een baan voor het vierde jaar op rij.

Wanneer je afstudeert, word je deel van een zeer verbonden netwerk van meer dan 20.000 alumni van de internationale wet die huidige rechters van het Hooggerechtshof, QC's, SC's, parlementsleden, diplomaten, chief executives, wetenschappers, auteurs en leiders van internationale bedrijven omvat.

De ANU JD heeft wereldwijde erkenning en afgestudeerden treden toe tot traditionele juridische rollen, zoals een advocaat of een advocaat, en rollen in management, politiek, de openbare dienstverlening, het bedrijfsleven, handel en technologie en communicatie.

Deskundig onderwijzend personeel

Met specifieke expertise op het gebied van internationaal, constitutioneel, publiek en privaatrecht, wordt onze wetenschappelijke staf veelvuldig opgeroepen door parlementaire commissies, topinstanties, beroepsorganisaties en de media voor analyse, advies en begeleiding op het gebied van recht en beleid.

Veel van onze medewerkers zijn bekroonde leraren die altijd toegankelijk zijn en nauw samenwerken met studenten om hen te ondersteunen bij hun studie.

Laatst bijgewerkt op April 2019

Over de school

ANU is Australia’s national university with a global reputation in international, constitutional, public and private law. ANU is ranked 12th in the world for the study of law (QS World Rankings by Sub ... Lees meer

ANU is Australia’s national university with a global reputation in international, constitutional, public and private law. ANU is ranked 12th in the world for the study of law (QS World Rankings by Subject, 2018). Lees Minder