Filter
Juris Doctor
Studievorm: Afstandsonderwijs Tempo: Alles

Bekijk alle 3 Afstandsonderwijs JD Programma's

Een Juris Doctor (JD) is een geavanceerde opleiding bedoeld voor studenten die geïnteresseerd zijn in de toekomst een carrière in de juridische wereld. Studenten meestal deelnemen aan een wet school, en de mate kan vaak worden gecombineerd met andere geavanceerde graden.

Een LLM (Master of Law) is een geavanceerde graad in de rechten die helpt bereiden studenten met gespecialiseerde juridische opleiding. Opleidingen combineren vaak onderzoek, cursussen en een scriptie. LLM programma's hebben vaak één tot twee jaar in beslag.

Omgaan met openbare universiteiten is verre van een optimale optie. Particuliere scholen bieden veel betere steun in uw afstandsonderwijs ervaring. Verschillende online universiteit trekt docenten en studenten op grote afstand van over de hele wereld. Dit vergroot de diversiteit in een afstandsonderwijs klas en produceert uitdagende gesprek onder die van enorm uiteenlopende gemeenschappen, gewesten, en verre culturen.

Juris Doctor Opleiding Afstandsonderwijs

Lees meer Lees Minder

3 Resultaten in LLM, Afstandsonderwijs

California School of Law

Iedere student die afstudeert van de California School of Law krijgt een Juris Doctor graad, het creëren van tal van kansen op werk als advocaat, professor in de rechten, ... [+]

De California School of Law is een online wet school met het doel van het verstrekken van een educatieve ervaring die zo dicht mogelijk bij dat bij een traditionele residentiële wet school. Studenten aan CSL kan zien en spreken met de professoren en klasgenoten door in te loggen in een live Video Conferencing klaslokaal van hun computer thuis of op het werk.

State of the art technologie wordt gebruikt om direct, live tweeweg audio / video communicatie tussen docenten en studenten, het creëren van een virtueel klaslokaal. Dit maakt de professoren en studenten te bespreken en te debatteren over de wet met behulp van de socratische methode alsof ze fysiek in dezelfde ruimte.

Lesroosters ... [-]
Verenigde Staten Santa Barbara
September 2019
Engels
Deeltijd
Online
Lees meer in Nederlands
Abraham Lincoln University

De Juris Doctor programma vereist kwartaal 140 units en is over ongeveer vier jaar voltooid. Bij het passeren van de First-Year Law Students 'Onderzoek (FYLSX, ook bekend ... [+]

Juris Doctor Degree

De Juris Doctor programma vereist kwartaal 140 units en is over ongeveer vier jaar voltooid. Bij het passeren van de First-Year Law Students 'Onderzoek (FYLSX, ook bekend als de "Baby Bar"), Algemeen Bar Examination (GBX, ook bekend als California Bar Exam), de morele evaluatie karakter, de Multistate Professionele Verantwoordelijkheid Examination (mpre) en het niet achteraf met de verplichtingen gezinsondersteuning, ALU afgestudeerden komen in aanmerking om volwaardig lid van de State Bar of California te worden en in aanmerking komen om te oefenen in Californië.

De universiteit biedt werkende volwassenen met een gerichte en praktische online juridisch onderwijs. Een significant verschil in onderwijsmodel ALU's als online afstandsonderwijs instelling de drie klasse opties verstrekt aan leerervaring van de student te verbeteren. Studenten kunnen:... [-]

Verenigde Staten Los Angeles
September 2019
Engels
Deeltijd
4 jaren
Online
Lees meer in Nederlands
University of Southern Queensland (USQ)

... [+]

Engels taaleisen

[-]
Australië Australia Online
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
3 - 6 jaren
Online
Lees meer in Nederlands