Juris Doctor (JD)

Singapore Management University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Juris Doctor (JD)

Singapore Management University

The Doctor programma Juris (JD) is een graduate programma dat leidt tot een eerste graad in de rechten. Het is ontworpen voor personen die undergraduate diploma's in andere disciplines en voor degenen die diploma's in de rechten van het burgerlijk recht landen. Veel studenten hebben meerdere jaren werkervaring. Het programma wordt gekenmerkt door interactieve (socratische) onderwijs dat de leerlingen helpt te ontwikkelen analytisch, probleemoplossend, interdisciplinaire en rechtsvergelijkende vaardigheden. Deze vaardigheden zijn essentieel voor uitblinken in de huidige sterk concurrerende juridische en zakelijke omgevingen. Een rigoureuze curriculum wordt onderwezen door een internationaal faculteit dat leraren omvat met een achtergrond in de praktijk, de overheid en de rechterlijke macht.

Toelatingsvoorwaarden

Aanvragers moeten ten minste drie jaar full-time undergraduate onderwijs hebben afgerond.

  • Als u een niet-diploma rechten, de toelatingseis is: Op zijn minst een Cum Laude of Second Class Upper Honours graad kwalificatie - Als je een diploma rechten van een civielrechtelijke land of een niet-gazetted common law universiteit, de toelating eis is: Op zijn minst een Cum Laude of Second Class Upper Honours graad kwalificatie

Engels proficency

De aanvragers moeten vaardigheid te tonen in het Engels. Een TOEFL / IELTS / SAT-test is vereist indien de voertaal in de aanvrager undergraduate onderwijs was niet in het Engels.

De aanvragers moeten hebben verkregen een minimum gecombineerde score van 1400 voor zowel kritisch lezen en schrijven componenten van de SAT-test. Aanvragers die van plan zijn om TOEFL of IELTS nemen, let dan op de volgende minimale scores: - TOEFL (paper-based): 550 - TOEFL (computer-based): 213 - TOEFL (Internet-based): 79-80 - IELTS: Algemeen band van 7.5 - Scores mag niet meer dan twee jaar oud.

Vergoedingen

Inschrijvingsgeld

AS $ 50 niet-terugbetaalbare vergoeding is gemaakt op verzoek van het programma.

Zonder registratie

AS $ 400 (Singaporees / PR) / S $ 500 (Foreigner) niet-terugbetaalbare vergoeding dient te worden betaald bij de aanvaarding van het programma.

Het inschrijvingsgeld omvat inschrijving, examengeld, bibliotheek en computer account.

Collegegeld

S $ 68.000 in 4 termijnen Het collegegeld is verschuldigd door termijnen. Het studiegeld wordt opgesloten in een keer een student komt in de JD-programma. De Singapore Management University behoudt zich het recht voor om collegegeld voor de binnenkomende cohorten wijzigen wanneer vereist.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels


Laatst bijgewerkt op November 10, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Aug. 2018
Duration
Duur
3 jaar
Voltijd
Price
Prijs
71,690 SGD
Locations
Singapore - Singapore
Startdatum: Aug. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Aug. 2018
Singapore - Singapore
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan