Juris Doctor (JD)

Melbourne Law School

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Juris Doctor (JD)

Melbourne Law School

De Melbourne JD (Juris Doctor) wordt op graduaatsniveau gegeven en biedt afgestudeerden een leidende rol in de hedendaagse juridische praktijk, het bedrijfsleven, de overheid of maatschappelijke organisaties.

Door af te studeren met een diploma rechten van de wereldberoemde Melbourne Law School betekent dit dat waar je carrière je ook brengt, je diploma als uitzonderlijk wordt erkend - zowel nationaal als internationaal. Met het JD-curriculum kun je de kernvaardigheden opbouwen die essentieel zijn voor een breed scala aan juridische en professionele carrières. Het geeft je ook de mogelijkheid om je studie aan te passen aan interessegebieden via keuzevakken.


Als JD-student zul je:

 • Vergezel andere verloofde en enthousiaste studenten in discussiegroepen en verrijk elkaars opleiding
 • Bouwen aan werkvaardigheden door samen te werken en te communiceren met andere studenten in groepswerk en door de praktische leermogelijkheden in het keuzeprogramma
 • De mogelijkheid hebben om in het buitenland te studeren, en de kans krijgen om te leren van een curriculum dat de wereldwijde juridische ontwikkelingen volgt en hierop reageert
 • Maak deel uit van een hechte community van afgestudeerden en leer samen met je ondersteunende klasgenoten
 • De mogelijkheid hebben om zich aan te sluiten bij samenlevingen, dagboeken te bewerken, openbare lezingen bij te wonen en deel te nemen aan culturele evenementen, moots en wedstrijden
 • Bouw een netwerk voor het leven door connecties met je studentgenoten, alumni van de rechtenacademie, mentoren en universiteitsmedewerkers.

JD_medium

Graadstructuur

De JD-cursus bestaat uit 24 vakken, waaronder 17 verplichte vakken die vereist zijn voor toelating tot de juridische praktijk in Australië. Je hebt de flexibiliteit om bepaalde interessegebieden na te streven door middel van keuzevakkeuze. Met meer dan 45 keuzevakken per jaar, evolueert het JD-programma voortdurend om de huidige ontwikkelingen in het recht en de juridische praktijk te weerspiegelen. Je hebt ook de mogelijkheid om een ​​keuzevak te volgen bij de Melbourne Law Masters, waar je een klas zal delen met beoefenaars van de vooraanstaande Australische organisaties en instellingen, in speciale interessegebieden zoals internationale en mensenrechtenwetgeving. Inkomende uitwisselingsmogelijkheden Als je een student bent op een internationale rechtenschool, zijn er inkomende uitwisselingsmogelijkheden beschikbaar. Eén vakstudie voor buitenlandse gekwalificeerde aanvragers Een beperkt aantal onderwerpen is beschikbaar als afzonderlijke vakken voor kandidaten met een buitenlandse kwalificatie van een erkende instelling die een academische kwalificatie in de rechten hebben (LLB of gelijkwaardig). Individuele onderwerpen zijn niet beschikbaar voor studenten met een Australische kwalificatie.

Ervaring

Melbourne Law School studenten van de Melbourne Law School zijn zeer gemotiveerd en betrokken, met uiteenlopende educatieve achtergronden, ervaringen en perspectieven. Ze vormen een belangrijk onderdeel van de levendige intellectuele gemeenschap van Melbourne Law School . Internationaal studeren Er zijn een aantal mogelijkheden voor JD-studenten die in het buitenland willen studeren of zich willen richten op wereldwijde juridische praktijk. Amsterdam-1

 • Melbourne Law School biedt spannende onderwerpen in het buitenland, met mogelijkheden om te ontmoeten en te netwerken met internationale beoefenaars.
 • Dompel jezelf onder in een andere cultuur terwijl je studeert voor een semester in het buitenland, en verken het studentenleven in een andere omgeving. Melbourne Law School biedt uitwisselingsmogelijkheden met instellingen over de hele wereld, waaronder in de VS, Canada, België, Ierland, Duitsland, het VK, Israël en Singapore.
 • Studenten kunnen een duale opleiding volgen bij een van de volgende graadpartners: de universiteit van Cambridge, de universiteit van Oxford, de universiteit van New York, de Peter A Allard-school voor rechten van de universiteit van British Columbia en de Chinese universiteit van Hong Kong.

Profiteer van een stage of klinische ervaring Ervaar de wet buiten het klaslokaal. Kies uit een groeiend aantal stages, waarvan er vele exclusief beschikbaar zijn voor studenten van de Melbourne Law School . Stages helpen je carrièrevooruitzichten te vergroten en laten je ervaren hoe je in verschillende omgevingen kunt werken. Studenten kunnen ook profiteren van een klinische ervaring via het PIWI (Public Interest Law Initiative). PILI heeft tot doel studenten praktische juridische ervaring te bieden en de gemeenschap te voorzien van de broodnodige extra middelen voor oorzaken van openbaar belang, met name het verstrekken van juridisch advies en hulp aan kansarme cliënten. Leer van een mentor Laat je leiden door iemand die in jouw schoenen staat. Melbourne Law School Mentor-programma van Melbourne Law School biedt persoonlijke begeleiding van een ervaren juridische professional die op uw persoonlijke interessegebied werkt. Door middel van je JD-diploma, heb je een real-world link naar beoefenaars en afgestudeerden in de rechten die werken op een reeks legale werkplekken en carrières. Krijg toegang tot deskundig carrière-advies en een gerenommeerd alumni-netwerk Ontwikkel je carrière met de hulp van het Melbourne Careers Center. Ervaren juristen-adviseurs helpen u uw doelen te identificeren en geven u advies, informatie en kansen om uw toekomst vorm te geven. Als Melbourne Law School , word je onderdeel van een wereldwijd alumni-netwerk dat bestaat uit meer dan 18.000 professionals in 91 landen, die in verschillende disciplines over de hele wereld werken. Ervaar het studentenleven students-walking Deelname en betrokkenheid buiten het klaslokaal kan je algehele opleiding verbeteren. De universiteit heeft een uniek en breed scala aan activiteiten, samenlevingen en diensten die onze afgestudeerden een bredere levenservaring geven - van cruciaal belang voor de moderne werkplek en voor een studentervaring die intellectueel stimulerend en sociaal lonend is. De Law School heeft verschillende studentengroepen die de belangen van zijn studenten behartigen. Ze beheren sociale activiteiten, loopbaannetwerken, zelfstudies, actieve competities en vele andere activiteiten en programma's om je te helpen bij je algemene studentenervaring.

Toelatingseisen

Kandidaten voor de Melbourne JD moeten een undergraduate-diploma hebben in een andere discipline dan de wet of een diploma in de rechten van een ander rechtsstelsel. We moedigen studenten uit een breed scala aan disciplines en achtergronden aan om zich aan te melden. Melbourne Law School beschouwt elke aanvraag afzonderlijk en in zijn geheel. Selectie is gebaseerd op prestaties op twee gebieden:

 1. Academische prestaties van alle voorgaande tertiaire studies
 2. Law School Admission Test (LSAT) score en essay

Alle aanvragers moeten ook voldoen aan de Engelse taalvereisten van de Universiteit van Melbourne. De LSAT Als onderdeel van het aanvraagproces voor de Melbourne JD, moeten aanvragers zich registreren voor en zitten, de LSAT beheerd door de Law School Admission Council (LSAC). Het is een onafhankelijke, internationale schriftelijke test, ontworpen om de geschiktheid voor een afgestudeerde juridische studie te meten. Het richt zich op het lezen en verbaal redeneren, en geen kennis van de wet is vereist. Aanvragers worden aangemoedigd zo vroeg mogelijk in de LSAT te zitten om tijd te laten voor het opnieuw invoeren van de test, indien nodig. In het verleden heeft het JD-selectiecomité gezien dat aanvragers hun LSAT-score aanzienlijk verbeterden in de tweede vergadering. Er zijn strikte deadlines voor de LSAT-registratie en vaste testdata. De LSAT kan worden meegenomen in elke hoofdstad van Australië en in veel landen over de hele wereld. LSAT-scores zijn vijf jaar geldig en de LSAT kan drie keer in twee jaar worden gezeten. Melbourne Law School gebruikt uw hoogste LSAT bij het beoordelen van uw aanvraag. Melbourne Law School organiseert ook informatiesessies over de LSAT.

Carrière resultaten

De Melbourne JD leidt tot toelating tot de advocatuur in alle Australische jurisdicties en kan worden gebruikt als basis voor het zoeken naar toelating in vele rechtsgebieden overzee. De Melbourne JD-kwalificatie wordt goed gewaardeerd door een veelzijdige reeks werkgevers. Het is belangrijk op te merken dat werkgevers van afgestudeerden van onze wet niet alleen advocatenkantoren zijn - het zijn ook managementadviesbedrijven, financiële instellingen, niet-gouvernementele organisaties (NGO's), hulporganisaties en overheidsdiensten zoals het ministerie van Buitenlandse Zaken en Handel, om er een paar op te noemen.

Diversen

Ja, stuur me nu gratis info!

Deze school biedt programma's in:
 • Engels


Laatst bijgewerkt op September 26, 2018
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Feb. 2019
Duration
Duur
3 jaar
Voltijd
Price
Prijs
124,385 AUD
Geschatte prijs: $ 4.932 per 12.5 studiepunten onderwerp
Information
Deadline
Contact school
Domestic applicants: 28 Sep 2018; International applicants: 2 Nov 2018
Locations
Australiƫ - Melbourne, Victoria
Startdatum : Feb. 2019
Aanmeldingslimiet Contact school
Domestic applicants: 28 Sep 2018; International applicants: 2 Nov 2018
Einddatum Contact school
Dates
Feb. 2019
Australiƫ - Melbourne, Victoria
Aanmeldingslimiet Contact school
Domestic applicants: 28 Sep 2018; International applicants: 2 Nov 2018
Einddatum Contact school