Juris Doctor (JD)

Melbourne Law School

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Juris Doctor (JD)

Melbourne Law School

Onderwezen op een academisch niveau, de Melbourne JD (Juris Doctor) rust afgestudeerden om een ​​leidende rol in de hedendaagse juridische praktijk, het bedrijfsleven, de overheid en maatschappelijke organisaties nemen.

Afstuderen met een graad in de rechten van het wereldberoemde Melbourne Law School betekent dat waar je carrière neemt jou, je diploma worden erkend als uitzonderlijk - zowel nationaal als internationaal. De JD curriculum kunt u de belangrijkste vaardigheden van essentieel belang om een ​​breed scala aan juridische en professionele loopbaan op te bouwen. Het geeft je ook de mogelijkheid om je studie af te stemmen op gebieden van bijzonder belang door middel van keuzevakken.


Als JD student zal u:

  • Join andere betrokken en enthousiaste studenten in discussie op basis van klassen en verrijken elkaars onderwijs
  • Build werkgelegenheid vaardigheden door samen te werken en de interactie met andere leerlingen in groep aan het werk en door de praktische leermogelijkheden in het keuzeprogramma
  • Hebben de mogelijkheid om in het buitenland te studeren, en de kans om te leren van een curriculum dat tracks en reageert op de wereldwijde juridische ontwikkelingen
  • Maak deel uit van een hechte gemeenschap van de afgestudeerden en leer naast uw ondersteunende klasgenoten
  • Hebben de mogelijkheid om samenlevingen, te bewerken tijdschriften mee, wonen openbare lezingen en deel te nemen aan culturele evenementen, Moots en wedstrijden
  • Bouw een netwerk voor het leven door middel van verbindingen met je medestudenten, Law School alumni, mentoren en medewerkers van de Universiteit.
JD_medium

Graadstructuur

De JD cursus bestaat uit 24 vakken, waaronder 17 verplichte vakken die nodig zijn voor toelating tot de juridische praktijk binnen Australië.

U heeft de flexibiliteit om bepaalde gebieden van belang door middel van keuzevakken te streven. Elk jaar biedt meer dan 45 keuzevakken het JD-programma voortdurend aan de hand van actuele ontwikkelingen in de juridische en juridische praktijk.

U heeft ook de gelegenheid om een ​​keuzevak uit de Melbourne Law Masters uit te voeren, waar u een klaslokaal met beoefenaars uit Australische voornaamste organisaties en instellingen deelt, op speciale belangengebieden zoals internationale en mensenrechtenwetgeving.

Inkomende uitwisselingsmogelijkheden

Als u een student bent bij een internationale rechtskool, zijn er inkomende uitwisselingsmogelijkheden beschikbaar.

Enkele vakstudie voor overzeese gekwalificeerde aanvragers

Een beperkt aantal vakken zijn beschikbaar als alleenstaande vakken voor overzeese gekwalificeerde aanvragers van een erkende instelling met een wetenschappelijke kwalificatie (LLB of gelijkwaardig). Enkele vakken zijn niet beschikbaar voor studenten met een Australische kwalificatie.

Ervaring

Melbourne Law School studenten zijn zeer gemotiveerd en toegewijd, met diverse educatieve achtergronden, ervaringen en perspectieven. Ze zijn een belangrijk onderdeel van de levendige intellectuele gemeenschap van de rechtbank van Melbourne Law School.

Internationaal studeren

Er zijn een aantal kansen open voor JD-studenten die willen studeren in het buitenland of zich richten op de wereldwijde juridische praktijk.

Amsterdam-1
  • Melbourne Law School biedt spannende onderwerpen in het buitenland, met mogelijkheden om te ontmoeten en te netwerken met internationale beoefenaars.
<li> Vermijd jezelf in een andere cultuur terwijl je een semester in het buitenland studeert en het studentenleven in een andere omgeving verkennen. Melbourne Law School biedt uitwisselingsmogelijkheden met instellingen over de hele wereld, waaronder in de VS, Canada, Belgi&euml;, Ierland, Duitsland, Groot-Brittanni&euml;, Isra&euml;l en Singapore.</li> <li> Studenten kunnen een dubbele diploma behalen bij een van de volgende diploma partners: de universiteit van Cambridge, de universiteit van Oxford, de universiteit van new york, de universiteit van britic Columbia's Peter A Allard School of Law en de Chinese universiteit van Hong Kong.</li>

Profiteer van een stage of klinische ervaring

Ervaar de wet buiten het klaslokaal. Kies uit een groeiend aantal stages, waarvan er veel uitsluitend beschikbaar zijn voor studenten van Melbourne Law School. Stageplaatsen helpen bij het opbouwen van uw carrièremogelijkheden en laten u toe om te werken in diverse omgevingen.

Studenten kunnen ook profiteren van een klinische ervaring via het Public Interest Law Initiative (PILI). PILI streeft ernaar studenten de praktische juridische ervaring te geven en de gemeenschap voorzien van noodzakelijke aanvullende middelen voor wetgeving van algemeen belang, met name het verstrekken van juridisch advies en hulp aan minderbevoorrechte klanten.

Leer van een mentor

Word begeleid door iemand die in je schoenen zit. Het Mentor Programma van de Melbourne Law School biedt één-op-één begeleiding van een ervaren juridisch professional in uw individuele belangstelling. Via uw JD-graad zal u een echte wereldverbinding hebben met beoefenaars en wetenschappelijke afgestudeerden die werkzaam zijn in een reeks juridische werkplaatsen en carrières.

Toegang tot expert carriereadvies en een vooraanstaande alumni netwerk

studenten-groep

Ontwikkel je carrière met behulp van het Melbourne Careers Center. Ervaren advocaten in de juridische sector helpen u uw doelen te identificeren en u te voorzien van advies, informatie en kansen om u te helpen de toekomst te vormen.

Als afgestudeerd aan de Law School in Melbourne wordt u onderdeel van een wereldwijd alumni netwerk dat bestaat uit meer dan 18.000 professionals in 91 landen, werkzaam in diverse disciplines over de hele wereld.

Ervaar het studentenleven

studenten-walking

Deelname en betrokkenheid buiten het klaslokaal kan uw algemene opleidingservaring verbreden. De universiteit heeft een uniek en breed scala aan activiteiten, samenlevingen en diensten die onze afgestudeerden een breder levensonderwijs geven - kritiek op de moderne werkplek, en zorgen voor een leerervaring die intellectueel stimulerend en sociaal belonend is.

De Law School heeft verschillende studentengroepen die de belangen van haar studenten vertegenwoordigen. Zij runnen sociale activiteiten, carriere netwerken, tutorials, mooting competities en vele andere activiteiten en programma's om u te helpen bij uw algehele leerervaring.

Toelatingseisen

Aanvragers aan de Melbourne JD moeten een bachelor diploma behouden in een andere discipline dan de wet, of een wet diploma uit een ander rechtssysteem. Wij raden aan studenten van een breed scala aan disciplines en achtergronden aan te passen.

Melbourne Law School beschouwt elke applicatie individueel en in zijn geheel. Selectie is gebaseerd op prestaties op twee gebieden:

  1. Academische prestaties van alle eerdere tertiaire studies
  2. LSAT-score en essay

Alle aanvragers moeten ook voldoen aan de Engelse taalvereisten van de Universiteit van Melbourne.

De LSAT

Als onderdeel van het applicatieproces voor de Melbourne JD, moeten de aanvragers zich registreren voor, en zitten, de LSAT die wordt beheerd door de Law School Admission Council (LSAC). Het is een onafhankelijke, internationale schriftelijke toets, ontworpen om de geschiktheid van de afgestudeerde juridische studie te meten. Het richt zich op lees- en verbale redeneringsvaardigheden, en er is geen kennis van de wet nodig.

Aanvragers worden aangemoedigd om zo vroeg mogelijk de LSAT te zitten om de toets te kunnen indienen indien nodig. In het verleden heeft de JD-selectiecommissie de kandidaten aanzienlijk verbeterd in hun LSAT-score in de tweede zitting.

Er zijn strikte LSAT registratie deadlines en vaste testdata. De LSAT kan in elke Australische hoofdstad en in veel landen over de hele wereld worden genomen.

LSAT scores zijn vijf jaar geldig en de LSAT kan in twee jaar drie keer zitten. Melbourne Law School zal uw hoogste LSAT gebruiken bij het beoordelen van uw applicatie.

De Melbourne Law School voert ook informatie sessies over de LSAT.

Carriere resultaten

De Melbourne JD leidt tot toelating tot de advocatuur in alle Australische jurisdicties, en kan worden gebruikt als basis voor het zoeken naar de toelating in vele wet rechtsgebieden in het buitenland.

De Melbourne JD kwalificatie is goed beschouwd door een veelzijdig assortiment van de werkgevers. Het is belangrijk op te merken dat de werkgevers van onze juristen zijn niet alleen advocatenkantoren - ze zijn ook management consulting bedrijven, financiële instellingen, non-gouvernementele organisaties (NGO's), hulporganisaties en ministeries zoals het ministerie van Buitenlandse Zaken en Handel, om er maar een paar te noemen.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Feb. 2019
Duration
Duur
3 jaar
Voltijd
Price
Prijs
124,385 AUD
Geschatte prijs: $ 4.832 per 12.5 credit point onderwerp
Information
Deadline
Contact school
Domestic applicants: 28 Sep 2018; International applicants: 2 Nov 2018
Locations
Australiƫ - Melbourne, Victoria
Startdatum : Feb. 2019
Aanmeldingslimiet Contact school
Domestic applicants: 28 Sep 2018; International applicants: 2 Nov 2018
Einddatum Contact school
Dates
Feb. 2019
Australiƫ - Melbourne, Victoria
Aanmeldingslimiet Contact school
Domestic applicants: 28 Sep 2018; International applicants: 2 Nov 2018
Einddatum Contact school