Juris Doctor (JD) -programma

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Overzicht

Ons innovatieve Juris Doctor (JD) -programma legt de nadruk op training op basis van vaardigheden en bereidt u voor op een succesvolle en bevredigende carrière in de advocatuur.

In je eerste jaar:

Je bouwt de basis voor succesvolle advocatuur door middel van traditionele eerstejaars cursussen met de nadruk op juridische analyse, onderzoek en schrijven, en begin een ontmoeting met loopbaanadviseurs om werkmogelijkheden op de rechtsschool en daarbuiten te identificeren.

In je tweede jaar:

Je neemt deel aan het veelgeprezen STEPPS-programma, waar je de kennis en vaardigheden leert die nodig zijn voor de ethische praktijk van de wet door middel van een simulatiecursus voor cliënten. Je kunt ook een grote verscheidenheid aan cursussen volgen die zijn ontworpen om je voor te bereiden op het bar-examen en een carrière in de rechten. Gespecialiseerde cursussen en ervaringsgerichte leermogelijkheden zijn ook beschikbaar.

In je derde jaar:

U kunt deelnemen aan het Clinical Externship Program, waarbij u academisch krediet ontvangt terwijl u werkt in een advocatenkantoor, openbaar ambt, rechtszaal of andere juridische plaatsing. En je finaliseert je voorbereiding op het bar-examen.

Bij het afstuderen:

U kunt deelnemen aan het succesvolle Bar Review-programma, dat extra voorbereiding biedt op het bar-onderzoek.

JD Curriculum

Ons curriculum biedt een brede en gevarieerde selectie van cursussen die zulke eigentijdse gebieden omvatten als biotechnologie, gezondheidsrecht, entertainment- en sportrecht, alternatieve geschillenbeslechting en intellectueel eigendom.

Gebieden van concentratie

Je kunt je specialiseren in verschillende rechtsgebieden, waaronder:

  • Zakenrecht
  • Creatief problemen oplossen
  • Criminal Justice Programme
  • Internationaal recht
  • Arbeidsrecht

Studenten die een van deze concentratiegebieden voltooien, krijgen formele erkenning op hun transcript.

STEPPS-programma

In het STEPPS-programma werken ervaren advocaten samen met u in een gesimuleerd advocatenkantoor, waarbij zij u coachen en u de gelegenheid bieden om wat u hebt geleerd over professionele verantwoordelijkheid toe te passen in een wereld waar regels en dilemma's in overvloed zijn.

Je zult in alles oefenen, van het interviewen van klanten (die betaalde acteurs zijn), counseling, onderzoek en onderhandeling tot de fijnere punten van professionele communicatie en etiquette.

Clinical Externship Program

In uw derde jaar kunt u deelnemen aan het Clinical Externship Program, waar u academisch krediet ontvangt terwijl u in een echte juridische omgeving werkt.

Externship-kansen zijn beschikbaar voor elke student die wil deelnemen aan het programma en de meeste California Western-studenten nemen deel aan het Clinical Externship Program.

U mag extern zijn in elk type kantoor of rechtsgebied. Studenten kunnen onze vooraf goedgekeurde externe stageplaatsen gebruiken of zelf een externship initiëren in San Diego of waar ook ter wereld, door een culturele ervaring toe te voegen aan de praktische leerervaring.

Bar Review-programma

Na het afstuderen kun je deelnemen aan het succesvolle Bar Review-programma, dat extra voorbereiding biedt voor het bar-onderzoek.

Het programma biedt een compleet overzicht van alle onderwerpen die zijn getest in het California Bar Examination, evenals essayworkshops, meerkeuze vraagworkshops, performance testworkshops, verschillende gesimuleerde examens en groeps- en individuele begeleiding.

Tweejaarlijkse en parttime opties

De academische kalender van het trimester staat geïnteresseerde studenten toe om het hele jaar door rechten te studeren en hun opleiding in twee jaar af te ronden. California Western biedt ook een parttime dagprogramma.

Laatst bijgewerkt op nov 2018

Over de school

California Western School of Law is committed to using the law to solve human and societal problems. Our mission is to train ethical, competent and compassionate lawyers, representative of our diverse ... Lees meer

California Western School of Law is committed to using the law to solve human and societal problems. Our mission is to train ethical, competent and compassionate lawyers, representative of our diverse society, who can use the law effectively and creatively. Lees Minder