Juris arts / jd programma

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Juris Doctor

De Massachusetts School of Law biedt een hoge kwaliteit, praktisch en betaalbaar juridisch onderwijs. Rolling opnames worden aangeboden en LSAT is niet vereist. Massachusetts School of Law biedt laagste collegegeld in vergelijking met een wet school in New England.

Programma Beschrijving:

Een Juris Doctor graad is niet alleen een professionele graad in de rechten. Het verkrijgen van een JD graad is de stichting die een wereld van mogelijkheden opent in de wereld van het recht, het bedrijfsleven, en talloze andere beroepen. Op Massachusetts School of Law, heeft u de mogelijkheid om uw Juris Doctor richten op verschillende aspecten van het recht, zoals het bedrijfsleven, burgerrechten, crimineel, internationaal, persoonlijk letsel, en nog veel meer.

Mocht U Verdien Uw JD Degree en Word een Advocaat?

  • Heeft u genieten van het spreken met mensen over zaken en zaken die hen aangaan?
  • Hebt u de mogelijkheid zich in te leven, maar toch kritisch te denken?
  • Kunt u duidelijk articuleren uw argumenten in een schriftelijke of mondelinge wijze?
  • Heeft u genieten van het lezen en schrijven?

Zo ja, volg je passie en verdien een Juris Doctor graad aan Massachusetts School of Law. Een JD graad zal een carrière route die uw doelstellingen voldoet intellectueel vestigen, financieel en emotioneel. Massachusetts School of Law in Andover is er elke stap van de weg om u te begeleiden bij uw aanpasbare JD opleiding met een betaalbare collegegeld, en een persoonlijke benadering van de toelatingsprocedure.

Flexibele Dag / Eve Programs:

Massachusetts School of Law in Andover biedt: 1. Een drie-jaar, full-time programma van de studie 2. Een vier-jaar, part-time programma Full-time studenten nemen vijftien studiepunten per semester, terwijl part-time studenten nemen 11-12 credits per semester. MSLAW biedt zowel overdag als 's avonds programma's, en twee zomer sessies waarmee studenten om beide programma's te versnellen.

Programma-eisen:

Massachusetts School of Law in Andover is uniek omdat het geen gebruik maakt of plaats waarde op de traditionele LSAT-test gebruikt door andere wet scholen om een ​​potentiële student rechten van geschiktheid om te slagen in de wet school te bepalen. In plaats daarvan, MSLAW gebruikt zijn eigen persoonlijk interview en essay test om deze beslissing te nemen. Specifiek MSLAW gebruikt verschillende factoren die een potentieel student aptitude bepalen:

  • Undergraduate en / of graduate kwaliteiten
  • Werkgelegenheid en levenservaring
  • Drie brieven van aanbeveling
  • Een persoonlijk gesprek
Laatst bijgewerkt op jan 2015

Over de school

Massachusetts School of Law's mission is to provide an academically rigorous affordable legal education emphasizing ethics, advocacy, leadership, and professional skills.

Massachusetts School of Law's mission is to provide an academically rigorous affordable legal education emphasizing ethics, advocacy, leadership, and professional skills. Lees Minder