Juridische praktijk

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Nottingham Law School introduceert een LLM (Masters in Law) award voor mensen met professionele juridische kwalificaties. Professionele juridische kwalificatie (bijvoorbeeld BPTC of LPC of hun voorlopers) zal het bewijs van passende voorafgaande leren en prestatie, gelijk aan twee derde van de LLM award bieden. Studenten zullen dan 'top up' deze studiepunten met een proefschrift of publiceerbaar artikel, bestudeerd en aangevuld met afstandsonderwijs, om de LLM graad krijgen.

Waarom deze cursus te kiezen?

In de steeds concurrerender legale arbeidsmarkt beoefenaars kunnen vinden dat het hebben van een extra kwalificatie, een masters degree, zal ze te onderscheiden van de concurrentie. De LLM Legal Practice (DL) kwalificatie zal niet alleen aanvullend bewijs van uw academische bekwaamheid, maar ook uw kennis van de meer gespecialiseerde aspecten van de juridische praktijk demonstreren.

De LLM Legal Practice (DL) biedt 60 Masters niveau studiepunten die, in combinatie met het bewijs van de academische prestaties van de succesvolle afronding van de BPTC of LPC (of gelijkwaardig), zal leiden tot de toekenning van een LLM.

Wat je studie

Deze cursus is gelijk aan 600 studieuren en omvat een beheersbare beoordelingsopdracht van een traditionele proefschrift of de productie van een artikel van publiceerbare kwaliteit.

Deze cursus is ontworpen om de top-up element over een periode van 4-24 maanden te kunnen voltooien. Dit zou kunnen studenten studie uit te voeren onmiddellijk na de voltooiing van de LPC of BPTC en snel voltooien van de cursus, maar biedt ook flexibeler termijnen voor de voltooiing van de zelfstudie-module.

De cursus is niet alleen voor de huidige LPC en BPTC studenten. Degenen die met succes hebben afgerond de LPC en BPTC (of het equivalent daarvan) op elk moment komen in aanmerking voor toelating. De cursus zal zeer aantrekkelijk voor beoefenaars als het ook voldoet aan de eisen CPD.

Toelatingseisen

  • Aanvragers moeten met succes hebben afgerond ofwel de Juridische Practice Course (LPC), of de Bar Professional Training Course (BPTC).
  • Aanvragen van leden van andere juridische beroepen zal ook worden overwogen, bijvoorbeeld, octrooigemachtigden of merkenbureau Advocaten.
  • Juridische professionals uit andere jurisdicties komen ook in aanmerking.

Wij specificeren deze minimum toelatingsvereisten, maar we beoordelen u individueel op uw vermogen om van de cursus te profiteren. We bieden soms plekken aan op basis van niet-standaard toegangscwalificaties en industriële of professionele ervaring.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Nottingham Law School is one of the largest university law schools in the UK with a reputation for innovation and delivering the highest standards of legal training and education. Our mission is to pr ... Lees meer

Nottingham Law School is one of the largest university law schools in the UK with a reputation for innovation and delivering the highest standards of legal training and education. Our mission is to prepare students for their future careers and we have a proven track record in graduate employability. The School's credentials speak for themselves... Lees Minder
Nottingham , Nijmegen + 1 Meer Minder