Juridisch Engels programma

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Juridisch Engels programma


Nieuwe Legal Language Institute Brooklyn Law School werd opgericht in erkenning dat de geglobaliseerde juridische gemeenschap doet zaken in vele talen en vereist een goed begrip van de verschillende juridische culturen. Educatieve programma's van het instituut zullen mogelijkheden voor advocaten en studenten uit het buitenland om hun beheersing van de taal van de Amerikaanse juridische discours scherpen presenteren. Het zal ook studenten de kans om de juridische cultuur en taal van andere landen te bestuderen.


Het Instituut zal haar educatieve activiteiten starten met een intensief juridisch Engels programma aan te bieden elk jaar in juli (zie hieronder). In de nabije toekomst zal het Instituut zijn activiteiten uit te breiden naar cursussen voor Amerikaanse en buitenlandse advocaten in de juridische terminologie en concepten uit andere rechtssystemen talen, waaronder Duits, Spaans, Frans, Russisch en Chinees omvatten. Deze cursussen staan ​​open voor BLS studenten en leden van de advocatuur en het bedrijfsleven die geïnteresseerd zijn in slijpen hun vaardigheden in de taal en wetgeving van andere juridische culturen.


Het Instituut - onderdeel van de beroemde Centrum voor Recht, Taal en Cognitie - zal ook conferenties te houden in samenwerking met de taal en wetgeving centra uit het buitenland, tot oprichting van het als een wereldleider in het aanpakken van meertalige juridische kwesties.


Juli Intensive Juridisch Engels Program


Inspelen op de educatieve behoeften en eisen van de vele kandidaten om LL.M. Programma's voor het buitenland opgeleide advocaten die geïnteresseerd zijn in het bestuderen van de wet in de Verenigde Staten, Brooklyn Law School introduceert twee zomercursussen in juridisch Engels. Zelfs die studenten met zeer hoge TOEFL scores zouden profiteren van een speciale onderdompeling in juridisch Engels voorafgaand aan de start van hun Amerikaanse juridische opleiding. Deze intensieve training in taal - hetzij in de cursus van een week of de drie-weekse cursus - zullen de studenten een voordeel in hun Amerikaanse juridische studies geven.


Hoewel we verwachten dat de meeste studenten zullen zijn in het buitenland opgeleide advocaten ingeschreven in US LL.M. programma's die zal beginnen in augustus, beide cursussen zijn toegankelijk voor studenten en professionals met voldoende kennis van het Engels die willen hun vaardigheden in het juridisch Engels te verbeteren.


Curriculum en Faculteit


De deelnemers zullen individuele doelstellingen die aan het begin van de cursus en zal worden voorzien van een beoordeling van de vooruitgang bij de afsluiting. De voornaamste thema's zijn:

    • luisteren en spreken: telefoon, onderhandelen, vergaderen en interview vaardigheden, communicatie met de klant, formele en informele presentaties;
    • doctrine: opstellen van contracten, brieven, juridische samenvattingen, voorspellende en overtuigend schrijven, en,
    • leesvaardigheid en analyse: contractuele en statutaire interpretatie, juridische woordenschat, het Amerikaanse rechtssysteem, en gebieden van het recht.


Voor deelnemers met een beperkte tijd, zal een week intensieve versie van de cursus worden aangeboden. De inhoud wordt geconcentreerd op dezelfde gebieden als hierboven vermeld.

Laatst bijgewerkt op nov 2014

Over de school

The fundamental mission of Brooklyn Law School is to provide its students with the knowledge, skills, and ethical values needed for a career in the law.

The fundamental mission of Brooklyn Law School is to provide its students with the knowledge, skills, and ethical values needed for a career in the law. Lees Minder